Nem balaton, de kicsi sport nyereményhez kéri a posta.
Balatonnál az van írva szúrópróbaszerűen ellenőrizhetik, lehet addig nem adja a posta az ajit, amig át nem adjuk a papírjainkat.
Személyit, értesítést, csoki papírt kérek!
Balaton szelet nyeremény akció
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 27 / 69 oldal |

Nyerj 2 millió Ft-ot a Vegeta és az Univer tökéletes kombinációjával!

Van 5 perced? ⏱️ - Töltsd ki kérdőívünket, és értékes Tefal ajándékokat nyerhetsz! 🎁
Sorsolás: 2025. december 8. - 👉 Kattints és töltsd ki most!
Ez csak szöveg szerintem,gondoljátok,hogy egy pár száz forintos dolog miatt,majd kijön valaki ellenőrizni? Úgy is bonyolultak a kódok,ha már egyet félreütsz,már nem fogadja el,tehát visszaélni úgy sem lehet vele szerintem.
Az oké,hogy elteszed a kódot,de mire előkeresed.....hát nem tudom.

akosh
én írtam nekik mailt , hogy meg kell e őrizni a kódos feltöltött papírokat és azt kaptam válaszül hogy ellenőrizhetnek szúrópróbaszerűen
én írtam nekik mailt , hogy meg kell e őrizni a kódos feltöltött papírokat és azt kaptam válaszül hogy ellenőrizhetnek szúrópróbaszerűen
minek vágjuk ki? előtte beküldöm a kódot mielőtt beváltanám
Marcsi-35 Hozzászólás - 2007. szeptember 12. :: 17:48
A nyerős balatonszeletekből beváltás előtt vágjátok ki a kódokat !
A nyerős balatonszeletekből beváltás előtt vágjátok ki a kódokat !
Samidala Hozzászólás - 2007. szeptember 12. :: 15:07
Nekem sincs semmi bajom a kódokkal, mert elcserélem, mivel nem tudom megnyitni, már az előző játékban sem tudtam...
vadaska Hozzászólás - 2007. szeptember 12. :: 15:03
csiguszka, Samidala
Nekem semmi bajom sincs az oldalon, ma simán fel tudtam tölteni 2x10 kódot. Pedig az egyiket 5-re sikerült csak eltalálnom (a gyerek zsebéből szedtem ki tegnap, jól összegyűrve), még csak ejnye-bejnyét sem kaptam
csiguszka Hozzászólás - 2007. szeptember 12. :: 14:47
samidala , újabb kódosat ad ,csak nekem mindegyik kódót visszadobta a rendszer hogy érvénytelen. Igy sosem gyülik össze az a sok kredit hogy valamit tuggyon venni az ember.
Samidala Hozzászólás - 2007. szeptember 12. :: 14:41
Újabb kódosat ad a nyerő papírért?
Szabina05 Hozzászólás - 2007. szeptember 12. :: 14:31
én már itthon kivágtam a kódot a Balaton szeletből, remélem így is el fogják fogadni.
csiguszka Hozzászólás - 2007. szeptember 12. :: 14:12
winner, Szombatonként van csak beváltás a Tescoban 8-20óra között.. Én is is úgy játram a Váci útival hol pénteken kérdeztem az információnál a beváltást, semmit nem tudtak. Szombaton irta valaki hogy ott van a hosztesz., még a kódot is kivágta és visszaadta.
Nekem sincs semmi bajom a kódokkal, mert elcserélem, mivel nem tudom megnyitni, már az előző játékban sem tudtam...
vadaska Hozzászólás - 2007. szeptember 12. :: 15:03
csiguszka, Samidala
Nekem semmi bajom sincs az oldalon, ma simán fel tudtam tölteni 2x10 kódot. Pedig az egyiket 5-re sikerült csak eltalálnom (a gyerek zsebéből szedtem ki tegnap, jól összegyűrve), még csak ejnye-bejnyét sem kaptam
csiguszka Hozzászólás - 2007. szeptember 12. :: 14:47
samidala , újabb kódosat ad ,csak nekem mindegyik kódót visszadobta a rendszer hogy érvénytelen. Igy sosem gyülik össze az a sok kredit hogy valamit tuggyon venni az ember.
Samidala Hozzászólás - 2007. szeptember 12. :: 14:41
Újabb kódosat ad a nyerő papírért?
Szabina05 Hozzászólás - 2007. szeptember 12. :: 14:31
én már itthon kivágtam a kódot a Balaton szeletből, remélem így is el fogják fogadni.
csiguszka Hozzászólás - 2007. szeptember 12. :: 14:12
winner, Szombatonként van csak beváltás a Tescoban 8-20óra között.. Én is is úgy játram a Váci útival hol pénteken kérdeztem az információnál a beváltást, semmit nem tudtak. Szombaton irta valaki hogy ott van a hosztesz., még a kódot is kivágta és visszaadta.
Mindenki L-es méretű pólót kapott???
Köszi a választ!
Nicika! Citrom! 

Én 2-t várok, de még egy sem jött! 

A kreditekért vásárolható póló citromsárga vagy narancssárga?
Megjött a majd 100 db Balatonszelet. 

Ma megérkezett végre a kreditekért vásárolt póló! 

Még nekem sem jött meg a póló, pedig már több mint egy hónapja megrendeltem.
Én is várok egy pólót.
vicuska3! Én két pólót is várok de még nem kaptam meg!
A honlapon pedig szerverhibát ír ki a kódfeltöltésnél!
A honlapon pedig szerverhibát ír ki a kódfeltöltésnél!

sziasztok!
rajtam kívűl vár még valaki haláli pólóra? pontokért vettem de még nem ért ide 3 hét alatt!
rajtam kívűl vár még valaki haláli pólóra? pontokért vettem de még nem ért ide 3 hét alatt!
van 2 turnusi udulesem, elcserelnem 3 turnusira
ha valakinek szinten igy lenne jobb
szallodaval beszeltunk lehet cserelni
ha valakinek szinten igy lenne jobb
szallodaval beszeltunk lehet cserelni
Szivesen, nincs mit!
Majd írd meg, hogy sikerült-e valamit intézni.
Majd írd meg, hogy sikerült-e valamit intézni.