Pepsi mobiltelcsi ügyben hívjátok fel ezt a számot:
06-20-8855515
III. ker. Farkastorki út 18. innen postázták tavaly a Sony MP3-akat (én voltam is ott személyesen 1-et átvenni),és kérjétek el ennek a cégnek a nevét és a telszámát,sajnos már nem emléxem.
Pepsi nyereményjátékok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 27 / 284 oldal |
FRADIGY!!!!!!!!!!!!!!!ENGEM AUG.VÉGÉN A 208855515-RÖL HIVTAK ADAT EGYEZTETÉSRE.TELÓM VISZONT MÉG NEM JÖTT MEG
valaki,
pepsi hidegdrot szamara nem emlekeztek?
nem talalom a honlapon vagy vak vagyok vagy nemtom...
nem leszek mar ott sokaig ahova a telot kertem, jo volna veluk dumcsizni hogy micsiricsi....
pepsi hidegdrot szamara nem emlekeztek?
nem talalom a honlapon vagy vak vagyok vagy nemtom...
nem leszek mar ott sokaig ahova a telot kertem, jo volna veluk dumcsizni hogy micsiricsi....

Még nekem sincs,ugyszintén aug22.ei teló!!
Tuti kihasználják mind a 90napot!!Sööt...
Tuti kihasználják mind a 90napot!!Sööt...Nekem is lógnak még!

a telókat azért hozhatnák már......
Az aug. 22-én nyert telóval is lógnak még. Másnak is?
sziasztok.én augusztus 26-án nyertem telót,de még nem hozták ki
Még nekünk is jönnek az aug. 25-én nyert telcsivel

jaja még nekem sem hozták az utsó héten nyert telomat
Van még valaki ,akinek még lógnak a telcsivel? Mert ide még nem értek

Igen. Kevés beszélgetés mellett max. másfél napig ment egy feltöltéssel úgy, hogy éjszakára ki volt kapcsolva.
Az jó...
És a hibája is hasonló volt?
És a hibája is hasonló volt?
Wodehouse: nekem volt már egy ilyen esetem egy Samsung telefonnal. 10 hónapból majdnem 7 hónapig volt szervízben mire kicserélték.
ördöglakat,
igen, én vittem szervízbe.
Miért, ilyen nehezen állnak neki a készülékcserének?
Tartok tőle, ha megint meg is javítják, esetleg nem lesz teljesen tökéletes.
igen, én vittem szervízbe.
Miért, ilyen nehezen állnak neki a készülékcserének?
Tartok tőle, ha megint meg is javítják, esetleg nem lesz teljesen tökéletes.
Szerintem a Pepsinek a javításokhoz már semmi köze. Ezért kaptuk garilevéllel a telcsiket. Gondolom Te vitted a szervízbe most ? Ne hagyd annyiban a dolgot, vidd vissza, hogy nem jó most sem. Ha kell addig vidd a szervízbe, amíg elfogynak az ablakok a garancialevélen. Akkor már nem marad más, mint a készülékcsere. Kermi bevizsgálást ne kérj, mert sajnos azt már nekünk kell fizetni.
Sziasztok,
sajna a nyeremény mobilomat egy hét után szervízbe kellett vinni, mert egy nap alatt lemerült. Megjavították, aksit, sőt még kamerát is cseréltek benne (nem tudni, mi volt a baja). De most ugyanúgy lemerül. Szerintetek lehet készülékcserét kérni? Gondolom, ha igen, akkor a Motorolánál és nem a Pepsinél.
sajna a nyeremény mobilomat egy hét után szervízbe kellett vinni, mert egy nap alatt lemerült. Megjavították, aksit, sőt még kamerát is cseréltek benne (nem tudni, mi volt a baja). De most ugyanúgy lemerül. Szerintetek lehet készülékcserét kérni? Gondolom, ha igen, akkor a Motorolánál és nem a Pepsinél.
Minden nyertes megkapta már a telcsiket?
A Motorola Z3-asotoknak rendesen passzol a hátlapja? Ha nincs benne aksi, akkor minden oké, de ha belerakjuk, egyik oldalon kicsit eláll a hátlap, ami nem túl praktikus, mert tele fog menni porral! :S Járt más is így?
Fantasztikus volt!!!!!!! Jövőre is!