csatlakozom kaporka63-hoz, ma 2x 2 különböző hölgy hívott 2 nyeremény miatt, a vicc, hogy ugyanazzal a blokkal nyertem 2x!!!
A délutáni hívásnál úgy búcsúzott a hölgy, lehet, hogy még hívnak mert még van esély a fennmaradt sorsolásokon is....
Mondtam is magamnak, hogy szerintem ezek sem tudják mit csinálnak.....
én egy blokkal két nyereményt is nyertem.
azt mondták, hogy tegyem el, mert részt vesz minden sorsoláson 1 blokk
jojó igazad van és még az is benne van, hogy a sorsolás után értesítik a nyerteseket, nem a játék utolsó sorsolása után... na, de persze a szabályok ránk vonatkoznak, a játékosokra, a többi eddig sem számított

" alt="

">
Szabályzatban ez áll!
Az első kapcsolatfelvételi kísérlettől számítva a Szervező /7 munkanapon / mindent megtesz annak érdekében,hogy a nyertessel kapcsolatba lépjen !
Engem most hívtak a Nescafetól, meg mindig az első hét első nap.
Van még remény.
CSASZKOV, NE ADD FEL! még mindig lehetsz pótnyertes, nagyon könnyen lehet, hogy valaki vagy nem veszi fel a telefont (szám nélkül hívnak) vagy nincs meg a blokk, nincs meg az 1000 ft, vagy ilyesmi, majd szeptemberben bánkódj, addig simán értesíthetnek.
Az első napokban küldtem, szerintem az első turnust már felhívták az elmúlt napokban. Reméltem, hogy ennyi nyereményből nekem is jut.
Még a második adagot hívják. Nézd meg mikor küldted be, ha az elején azt már szerintem befejezték, de ha később van még remény.
Engem is ma délben hívtak
csaszkov, honnan gondolod?
Még hívogatják a nyerteseket...
nekem csak egy pályázatom volt, de még reménykedem

" alt="

">
majd jövő héten feladom, ha már nem lesznek nyertes beírások...
Úgy látszik én vagyok az egyetlen aki a spar nescafe-val nem nyert semmit 3/0.
jelica !

" alt="

">
jojó
Direkt volt a hiba... Nézdd meg az előtte lévő hsz. - okat....

" alt="

">
smarcus 2016-07-12 :: 18:28
Nem nyertem kalifát, pont.
A gyermelyi kérdőívet is a fél család kitöltötte, de ez sem jött össze.
A chióval nem is...azért a Laysel lehetett vna esetleg de hajráá !!! Sok szerencsét.
vagy talán mijenk xd vagy mégseee ki tudJaaa

" alt="

">
milyenk

" alt="

">

" alt="

">

" alt="

">
Fortuna mostanság kerül pedig jó lenne a mogyinál vagy chionál egy tv a milyenk haldoklik

" alt="

"> de másba is rámkacsinthatna

" alt="

">
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások