Adventi játék, karácsonyi nyereményjáték 2025
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 27 / 181 oldal |
Valaki tudna segíteni az évamagazinos játéknál: Manny-val mi történik a Jégkorszak 3-ban, én sajnos nem láttam a filmet. Köszi
Már csak a hópelyhes gömbdíszt keresem. A többihez köszönöm a segítséget.
" alt="
">

Csak az a bosszantó, hogy fölöslegesen lapozgattam órákon át.
" alt="
">
A rénszarvasos játék legalább egyértelmű, hogy látod hol tartasz.

A rénszarvasos játék legalább egyértelmű, hogy látod hol tartasz.
Érdekes úgy látszik valakinél látszik ,valakinél nem.
" alt="
">

én sem láttam, és nem gratulált, pedig mind a 20-at megtaláltam
" alt="
">

Nadina
Én láttam minden egyes szaloncukor megtalálása után,hogy mennyinél tartok, mert mutatta.Plusz amikor a végén meglett a 20 darab gratulált,hogy kiszabadítottam az összes királylányt.Nem tudom nálad ez miért nem látszott?A keresőtől függ esetleg?Én a Firefoxt használom.
Én láttam minden egyes szaloncukor megtalálása után,hogy mennyinél tartok, mert mutatta.Plusz amikor a végén meglett a 20 darab gratulált,hogy kiszabadítottam az összes királylányt.Nem tudom nálad ez miért nem látszott?A keresőtől függ esetleg?Én a Firefoxt használom.
Segítséget szeretnék kérni a családinet játékhoz.
A két gömbdísz és az ajándékdoboz nincs meg. Sehol sem találom.
" alt="
">
A két gömbdísz és az ajándékdoboz nincs meg. Sehol sem találom.

Mégsem adtam fel a szaloncukor keresgélést!! Egyesével átnéztem újra+újra a cikkeket. Húzkodtam a strigulákat, hogy melyik maradt ki.
Már nagyon idegesített, 3 napja ezzel kínlódok.
Összeszámoltam 24 szaloncukrot találtam meg!!!!!
Nem gratulált, hogy megvan a 20 és én meg azt hittem, hogy hiányzik.
Szar, hogy nem látjuk, hogy hol tartunk. Már rég végeztem a játékkal, csak nem tudtam róla.
" alt="
">(
Már nagyon idegesített, 3 napja ezzel kínlódok.
Összeszámoltam 24 szaloncukrot találtam meg!!!!!
Nem gratulált, hogy megvan a 20 és én meg azt hittem, hogy hiányzik.
Szar, hogy nem látjuk, hogy hol tartunk. Már rég végeztem a játékkal, csak nem tudtam róla.

emasz.hu
energiatakarékossági dobozt lehet nyerni.
energiatakarékossági dobozt lehet nyerni.
Végre meg van mind a 20 szaloncukor, de nem Gratulált!
Köszi, akkor megnézem később. Az előző napok nálam is látszanak, csak a mai nem.
Nálam 1 órája jó volt.
Ha az előző napokra kattintatok, akkor ott vannak a nyertesek!
Ha az előző napokra kattintatok, akkor ott vannak a nyertesek!
Eva Magazinnál a mai napra nem tudok kattintani! Nálatok működik?
De regizni sem enged,mert lefagy az oldal.
Én hiába találtam szaloncukrot,mindig azt írja jelentkezzek be vagy regizzek,de be vagyok....
ha nem így akkor meg mindig kidob,úgyhogy nekem ennyi.nem idegesítem magam vele.
ha nem így akkor meg mindig kidob,úgyhogy nekem ennyi.nem idegesítem magam vele.
Juhéééé! Felkerült az anyu receptje a karacsony.hu-ra Csokoládés-túrós meggytorta címmel!
" alt="
">

1 dísz nekem sincs sehol, se égen se földön.
" alt="
">

A családi net .hu valaki segítene a két üveg dísz és a ajándék csomagot hol keresem. Köszönöm Zsuzska
Érdekes ez a karacsony.hu.... már másodszor nyertem Love.hu-t... mikor lekéri az adatot, aztán már nem enged játszani
" alt="
"> /gondolom aznap már nem nyerhetek azért nem enged/
Délután legalább tíz karácsonyfadiszítést nyertem zsínórban....

Délután legalább tíz karácsonyfadiszítést nyertem zsínórban....
cica75!
most beléptem a karacsony.hu-ra és egyből 2 diszítést nyertem... hogy is van ez?, Máskor 1 napig nem nyer semmit..
" alt="
">.
" alt="
">
most beléptem a karacsony.hu-ra és egyből 2 diszítést nyertem... hogy is van ez?, Máskor 1 napig nem nyer semmit..