Cirbolya!
Aki árulta,annak már volt a családjában mindenkinek NB cipője a nyeremény utalványból.Aki nagyon olcsón árulta,annak több is/per fő.
sada,
emlékszem. Ha ilyet nyernék, tuti inkább cipőt rendelnék valakinek a családban, mint elkótyavetyélném.
Az NB uti nem a klasszikus értelemben vett utalvány, mint a kereskedelmi láncos utik, mert korlátozott volt a felhasználása
Paint,
pont így gondolhatták ezt a rágós utalvány vásárló is.

" alt="

"> Mondom ezt úgy, hogy nem vettem és nem is nyertem ilyen utalványt. Nyernem mondjuk nehéz lett volna, mert elvből nem játszom olyan játékokkal, ahol nagy az össznépi őrjöngés.
Mind a 2 helyen lehet kp-val fizetniNem érted a lényegét még mindig.Ha 2 embernek 2 különböző helyen beváltható utalványa van,de mindkettőnek a másik volna könnyebben elkölthető,akkor miért ne cserélnék el egy az egyben?
CBA utit már többet is nyertem fb-n,de nekem 50 km-re van legközelebb,ahogy Auchan sincs,meg Decathlon sem,meg sorolhatnám.De el tudtam cserélni őket olyan utalványra,ami van a közelünkben.Nyilván ha nem tudom elcserélni,akkor olcsóbban adom,ahogy mindenki más.
Ha cseréled, akkor logikus az egy az egyben csere.
Ha kp-t kér érte, akkor engednie kell az árából.
Gondolom, a cserét olyankor választják, mikor a saját utalványukat nem tudják a közelben felhasználni, de a másikat igen.
Ha nem talál cserepartner, akkor előbb-utóbb v. eladja, v. elkölti.
Azért mert pl az Auchanban kp-val is tudok fizetni, nem kell nekem utalvány... de ha van akkor ott is el tudom használni....
Ha Decatlan utalványra fáj a fogam hagy vegyem meg olcsóbban....
Paintuci!
Nem értem mi abban a probléma,ha valaki utalványért utalványt ad árában.Teszem azt nyersz Decathlon utalványt,de nincs a közeledben ilyen üzlet,egy másik ember meg Auchan utalványt nyer,de nincs Auchan a közelében.Akkor miért ne érné meg mindkettőtöknek a csere,ha fordítva meg jó lenne?Attól még nem lesz az az utalvány értéktelen,mert te épp nem tudod felhasználni.
Ja és amitől még okádnom kell, juj nyerjünk a rágóval NB utalványt...
Majd egy-két ember el kezdi árulni x ezerért, jó lenyomta az árat, így a többinek esélye sem volt többért eladni, majd a végén augusztusban bagóért kellt el... az is éppen hogy... de mindenki remegett h. úristen nyerjünk...
Meg a másik van egy utalvány, és ugyanannyiért cserélné másik utalványra... KÖNYÖRGÖM, ha vmitől szabaduloni akarok, olcsóbban adom....
Bocs Paintuci hogy elírtam a neved!
/Haldoklik a gépem nem megy a másolás./
pantuci
Most ha lehetne a tetszik gombot megnyomnám!
Annyira igazad van .
Ha meg dolgozol akkor meg örüljél h. van hol.
Fel kell fogni, sokan vagyok ezekre a nyereményekre, és nagy üzemben kell nyomni... időt, energiát, pénzt nem kímélve....
...és el kell dönteni megéri e...
Ha nem... el lehet menni dolgozni is... ha van hová...
Lehet engem már megszoktak....

" alt="

">
Tévedés ne essék mindenki azt csinál amit akar.... árulja az 5. rollerét, hozza az Auchanból a blokkjait, sírjon h. nem telik stb...
Csak néha furán jön le...
Remember???? Emlékeztek?
Én is ennek a felháborodásomnak adtam hangot, igaz más formában de a lényege ugyanez volt amit VargaErzsi83 és Paintuci összefoglalt, hogy mi történt ezután??? Nem idézném vissza mindenki kristálytisztán emlékszik rá! Lehet "radirozni" a beírásom, de mielött erre sor kerülne , bízom benne páran el fogják olvasni.
"Sokan állandóan sírnak, nem nyernek pedig aztán nyertek már jó pár dolgot... életük során akár olyat is ami meg tudta változtatni az életét.
Sokan minden nyerteslistán szerepelnek.... mert nincs bennük egy egészséges állj... 15 után már minek??? Azt el is kell adni....
Sokan azon síránkoznak h. nem telik rá...
Úgy érzem amiket nyerünk mitha elfelejtődne, és felszívódna és nincs... és lehet nyafogni h. nem sikerül semmi... brühüm!!!!!
Most is a nesteán jaj gyorsan szeretnék rollert, aztán az előzőt is árulja...."
Paintuci szívemből szóltál

" alt="

">
Rengetegen játszunk mindenhol... én voltam egy sorsoláson... Trilak/Lazurán és hihetetlen h. egy 6000ft-os festékkel is igencsak komoly mennyiségű pályázat bement, és a trilak mintabolt dobozában 1 kivételével csak az én pályázataim voltak ÉS nem nyertem...!!!!
Pedig volt jó pár pályázatom, és nem féláras kedvezményes mivel az nem játszott... és a festék az nem medve sajt, meg nestea, meg olcsó termék és mindenki meg tudja venni.... mennyi pályázat lehet az olcsó játéknál.... ????
Sokan állandóan sírnak, nem nyernek pedig aztán nyertek már jó pár dolgot... életük során akár olyat is ami meg tudta változtatni az életét.
Sokan minden nyerteslistán szerepelnek.... mert nincs bennük egy egészséges állj... 15 után már minek??? Azt el is kell adni....
Sokan azon síránkoznak h. nem telik rá...
Úgy érzem amiket nyerünk mitha elfelejtődne, és felszívódna és nincs... és lehet nyafogni h. nem sikerül semmi... brühüm!!!!!
Most is a nesteán jaj gyorsan szeretnék rollert, aztán az előzőt is árulja....
glücklich!
Én sem vásárolok olyat,amit nem szoktunk enni,vagy használni,nincsenek blokkgyűjtő boltos ismerőseim(sajnos),soha nem cseréltem még blokkot,soha nem blokkoltattam 3-nál több felé(így is csak ritkán),anyagilag nem is tehetném meg,hogy sokat költsek a játékokra(1 "munkás"fizetésből élünk 5-en),viszont soha nem görcsölök rá egyik nyereményjátékra sem,nem is tudom,írtam-e valaha a nem nyertem topikba.
A te hozzászólásaidból mindig a negatív hozzáállás jön le nekem,olyan mintha valami munkának fognád fel."X összeget ráköltöttem,X időt belefektettem és nem lett eredménye."
Én sem nyerek minden játékban,amiben elindulok,de alapvetően szerencsésnek érzem magam és nem panaszkodom.
Azért az utolsó mondatodban már látok némi pozitív hozzáállást,csak így tovább!Drukkolok!

" alt="

">
Egyre inkább nyeretlen kétévesnek érzem magam köztetek.
Igaz nem gyűjtögetek blokkokat, kupakokat, nem csereberélek, nem játszom olyan termékekkel amit nem fogyasztunk, de a nekünk való játékosokra nem sajnáljuk a pénzt, és az ésszerűség határain belül az időnket sem, a külön blokkolásra. És szinte semmi, és van olyan játék amin 10, vagy több éve semmi, max garantált, vagy gyorsasági, vagy pont gyűjtött, amíg volt ilyen.
Némelyik termék fogyasztásától elmegy a kedvem emiatt.
Kitartok, majd csak eljön az én időm megint...!
Fortunácska! Ide is jól jönne egy szép nyeremény.Reménykedem.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások