Lidl-Bravos játék: látott már valaki a Lidlben a mostani játékhoz Bravos 3in1 kávét 10 vagy 50db-at?
Mert én csak szemes és őrölt Bravos-al találkoztam a boltban.
Kérdések és válaszok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 27 / 9330 oldal |
Csábulj el könnyedén a SIO ZERO-val!
Nyerjen 100.000 Ft értékű magánegészségügyi utalványt, vagy egy okosgyűrűt!
Töltse ki 3 perc alatt kérdőívünket, és máris részt vesz a sorsoláson.
Ha beváltok pontokat egy ajándékra a Nestlénél, a többlet pontot visszakapom ellenőrzés után, vagy nem? Mert nem tudtam beváltani csak úgy, hogy 13 ponttal többet küldtem be, mint kellett volna.
Zsu
" alt="
"> köszi
" alt="
">
" alt="
"> köszi
" alt="
">jojó
Hozzászólás:
2026. február 25. :: 15:42
Még nem! Én is nagyon várom már
" alt="
">
Hozzászólás:
2026. február 25. :: 15:42
Még nem! Én is nagyon várom már
" alt="
">
Powerade: inkább úgy kellene kérdezni, hogy van-e fórumos nyertes.
Mert lehet, hogy kimentek már az értesítők, ám "civilek" nyertek.
Mert lehet, hogy kimentek már az értesítők, ám "civilek" nyertek.
https://www.nyerjanestlevel.hu/rewards
Tutyika
2026-02-25 :: 15:12
Drágáim!
Hogyan tudom beváltani a Nestlé pontjaimat?
Köszönöm szépen.
2026-02-25 :: 15:12
Drágáim!
Hogyan tudom beváltani a Nestlé pontjaimat?
Köszönöm szépen.
Powerade értesítette már a nyerteseket ?
weber
Gondolom a nyári ajánlatok majd később jönnek az oldalon.
Gondolom a nyári ajánlatok majd később jönnek az oldalon.
Én is természetesen, bár már voltunk párszor, de azért érdekel, mi az a plusz. Már ha van és nem csak túlárazásról van szó.
Én nagy duzzogva azért elmennék így is, úgy is Rómába.
Ami gáz, hogy minden nyerő időpontos. A fődíj is...
Ami gáz, hogy minden nyerő időpontos. A fődíj is...
Kíváncsi leszek, mit takar a Pápainál ez a Római álomutazás fantázianevű 2 millás nyeremény, mert a játékszabály ellenére nem találok az utazási iroda oldalán ilyet, csak olyat, hogy Róma gazdagon, de az is megáll 600.000 Ft-nál a 2 főnek.
A GLS akkor küld előzetes értesítést, ha a feladó jelzi felé, hogy csomagot kíván küldeni neked. Keress rá a csomagodra itt:
https://gls-group.com/HU/hu/csomagkovetes
Nézd meg a részleteket. Valószínű az lesz oda írva, hogy a feladó még nem adta át a csomagot a GLS-nek.
Van ilyen. Biztos egy csomó csomagot készítenek elő, aztán majd valamikor fel is adják.
https://gls-group.com/HU/hu/csomagkovetes
Nézd meg a részleteket. Valószínű az lesz oda írva, hogy a feladó még nem adta át a csomagot a GLS-nek.
Van ilyen. Biztos egy csomó csomagot készítenek elő, aztán majd valamikor fel is adják.
beth köszönöm a választ!
Jendal: info@screvo.hu, nekem erről válaszoltak még tavaly.
Sziasztok! Screvo - hoz tud valaki elérhetőséget? Váltott be mostanában valaki pontokat? Még 9.én kaptam értesítést, hogy 10 re tervezik a kézbesítést ha fealadják a csomagot. Azóta semmi. A GLS-sel még nem volt soha hasonló hogy ennyivel hamarabb értesített volna.
Sziasztok! H&M kártya bármilyen termékre felhasználható! Körülnéztem a Home részlegen is, de ott elég szegényes volt a kínálat (Etele plaza), így ruhákat vásároltam.
" alt="
"> A kasszában dolgozó hölgy megerősítette, hogy ez a kártya bármilyen H&M termék vásárlásához felhasználható!
" alt="
">
" alt="
"> A kasszában dolgozó hölgy megerősítette, hogy ez a kártya bármilyen H&M termék vásárlásához felhasználható!
" alt="
">Köszi!
12 napja küldtem be a blokkokat, de most vettem észre, hogy be lehetett volna jelölni az összes megvásárolt ízt a blokkon, én meg csak az első blokkon lévő ízt jelöltem be. De gondolom írtak volna már, ha emiatt nem jó a feltöltésem.
12 napja küldtem be a blokkokat, de most vettem észre, hogy be lehetett volna jelölni az összes megvásárolt ízt a blokkon, én meg csak az első blokkon lévő ízt jelöltem be. De gondolom írtak volna már, ha emiatt nem jó a feltöltésem.
weber: igen, pénteken jött.
Szia, elküldtem emailen.