Kérdések és válaszok
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 27 / 9173 oldal |
1 személy 5 napit nyerhet
A Pick játékkal nem 2 db-ot lehet csak nyerni? Vagy félreértettem valamit?
vanand
Jövőre, május felé " alt="">
Jövőre, május felé " alt="">
szia.
Én most kaptam értesítést az Everydaymetől, hogy megnyertem a Samsung S6 tabletet a Rossmannos vasarlasom után. Kiváncsi vagyok, mikor kapom meg.
Én most kaptam értesítést az Everydaymetől, hogy megnyertem a Samsung S6 tabletet a Rossmannos vasarlasom után. Kiváncsi vagyok, mikor kapom meg.
Szia Aranyoskicsi!
Én az utolsó előtti játéknapon nyertem az OOnly-val egy rekesz vizet, pár nap alatt meg is érkezett. A nagyobb nyereményekről sajnos nincs infóm " alt="">
Én az utolsó előtti játéknapon nyertem az OOnly-val egy rekesz vizet, pár nap alatt meg is érkezett. A nagyobb nyereményekről sajnos nincs infóm " alt="">
Köszönöm.
Hupikék köszönöm válaszod :-)
Ági80,
nem írta ki rögtön, de aznap jött az értesítés emailben.
Nem én nyertem, csak hallottam😀
nem írta ki rögtön, de aznap jött az értesítés emailben.
Nem én nyertem, csak hallottam😀
Az Oonly nyereményjátékkal kapcsolatban van valakinek infója? Amikor véget ért azóta az oldal nem létezik. Hátha nyert valaki 😊
Sziasztok Az ecofamily - baba játékban heti nyereményt nyert már valaki? Azt rögtön kiírja vagy a főnyereménnyel együtt értesítik a heti nyerteseket is?
Engem türelemre kértek a PS utalvány miatt:
köszönjük érdeklődését. A nyeremények kiosztását a versenyszabályzat szabályozza, amely itt található: https://win-tuc.hu/szabalyok, ezért kérjük, legyen türelemmel. Jelenleg mindent megteszünk annak érdekében, hogy a nyereményt a lehető leghamarabb eljuttassuk Önhöz.
További kellemes napot kívánunk.
köszönjük érdeklődését. A nyeremények kiosztását a versenyszabályzat szabályozza, amely itt található: https://win-tuc.hu/szabalyok, ezért kérjük, legyen türelemmel. Jelenleg mindent megteszünk annak érdekében, hogy a nyereményt a lehető leghamarabb eljuttassuk Önhöz.
További kellemes napot kívánunk.
Én is várom még a PS Store utalványt.
Milan74 Én is várom. Elérhetőséget sem
találtam hozzájuk.
találtam hozzájuk.
Tuc 30000-es utalványt vár még valaki?
Most olvastam el a játék szabályt és lassan lejár a 2 hónap.
Most olvastam el a játék szabályt és lassan lejár a 2 hónap.
A tavaszi játékoknál minden 10. feltöltésért járt 1 karton, most még napi nyereményként sem?
Minden drágul, de a nyeremények száma/értéke csökken. Szuper. " alt="">
Minden drágul, de a nyeremények száma/értéke csökken. Szuper. " alt="">
" alt=""> nevető helyett
Egyre több a tévedés a játékoknál " alt=""> lehetne egyszerűbben is szervezni ,nem kéne litániákat írni.
Pld: Ecofamily- Baba " alt="">
Pld: Ecofamily- Baba " alt="">
Részlet a válaszlevélből:
"Tisztelt Uram!
Köszönjük levelét és segítő hozzáállását!
A napi ajándékcsomag melyet a nyeremény kézbesítését tartalmazó levélben is jeleztünk, helyesen ízenként 1 csomag tehát összesen 6 csomag Chio és Pom-Bär termékből áll.
A napi ajándékcsomag megjelölése, Chio és Pom-Bär válogatás tartalma sajnos tévesen egy karton kiszerelésének adatait jelölte pár helyen, ezen információ frissítésre került."
"Tisztelt Uram!
Köszönjük levelét és segítő hozzáállását!
A napi ajándékcsomag melyet a nyeremény kézbesítését tartalmazó levélben is jeleztünk, helyesen ízenként 1 csomag tehát összesen 6 csomag Chio és Pom-Bär termékből áll.
A napi ajándékcsomag megjelölése, Chio és Pom-Bär válogatás tartalma sajnos tévesen egy karton kiszerelésének adatait jelölte pár helyen, ezen információ frissítésre került."
Látom a Chio játékszabályban kijavították a napi nyereményt egyértelműre. Mit írtak a nyerteseknek?
Sparos ügyességi játékok,nekem 3x enged csak regisztrálni,nem 5x, PC-ről és telóról is próbáltam.