Kérdések és válaszok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 27 / 9363 oldal |
Fárao, a Burn játék véget ért
A Burn-nál nektek sikerül kódot feltölteni?
Nálam már vagy 3-4 hete minden kódra azt írja hogy érvénytelen.
Akár böngészőből ,többről is próbáltam iPhonon és Androidos mobilon is, de a Burn Appból se engedi.
Írtam már több @ is nekik, küldtem képet is a nyitófülekről, de 3 hete nem válaszolnak.
Nálam van a hiba a mobillal vagy nektek működik rendesen a beküldés?
PC-ről még nem próbáltam,de majd megnézem.
Áprilisban még az előző játéknál és előtte is minden ment mint a karikacsapás.
Nálam már vagy 3-4 hete minden kódra azt írja hogy érvénytelen.
Akár böngészőből ,többről is próbáltam iPhonon és Androidos mobilon is, de a Burn Appból se engedi.
Írtam már több @ is nekik, küldtem képet is a nyitófülekről, de 3 hete nem válaszolnak.
Nálam van a hiba a mobillal vagy nektek működik rendesen a beküldés?
PC-ről még nem próbáltam,de majd megnézem.
Áprilisban még az előző játéknál és előtte is minden ment mint a karikacsapás.
Aki nyert a 7daysel mennyi idő múlva kapott emailt?
Nestlé Hűségprogramhoz tud valaki telefonszámot?
A hétvégi Mizse nyerteseket értesítették már?
pityesz76 2026-05-18 :: 22:04
nem fognak vele kapkodni..
90 napjuk van rá
nem fognak vele kapkodni..
90 napjuk van rá
B.Reni 2026-05-18 :: 21:29
Sziasztok!
Aki a Mizo játékon 10000 Ft-ot nyert és meg is adta a bankszámla számát, annak utalt már a Mizo?
Én május 6-án nyertem, meg is küldtem rögtön a számlaszámom, de azóta sem érkezett tőlük utalás...
Sziasztok!
Aki a Mizo játékon 10000 Ft-ot nyert és meg is adta a bankszámla számát, annak utalt már a Mizo?
Én május 6-án nyertem, meg is küldtem rögtön a számlaszámom, de azóta sem érkezett tőlük utalás...
A penny engem sem enged be...
Sziasztok! Nektek a Penny-Vénusz oldal működik? Én belépni sem tudok.
Sziasztok!
Így még sosem jártam, olyan blokkom van ahol minden jól látszik termék neve stb, viszont az árak üresen vannak,nincs ott írás 😱
Szerintetek merjek pályázni ezzel a blokkal?
Így még sosem jártam, olyan blokkom van ahol minden jól látszik termék neve stb, viszont az árak üresen vannak,nincs ott írás 😱
Szerintetek merjek pályázni ezzel a blokkal?
Dina0425 2026-05-18 :: 12:10
Sziasztok!
Van esetleg ötletetek arra, hogy a Screvoval nyertem egy Optic World 10000 ft-os napszemüveg kupont, amit dec.31-ig lehet felhasználni, de nekem nincs szükségem rá, 20 ezer felett lehet beváltani.
Sziasztok!
Van esetleg ötletetek arra, hogy a Screvoval nyertem egy Optic World 10000 ft-os napszemüveg kupont, amit dec.31-ig lehet felhasználni, de nekem nincs szükségem rá, 20 ezer felett lehet beváltani.
Köszönöm, ha átkúldöd. 3 üzletben volt pályázatom, ezek szerint hiába:-(
A nyertesek kaptak e-mailt.
Ki van téve a lista az ügyfélszolgálaton.
Átküldhetem, ha kéred.
Már fogy a kupac, a javát el is vitték.
Ki van téve a lista az ügyfélszolgálaton.
Átküldhetem, ha kéred.
Már fogy a kupac, a javát el is vitték.
CBA Príma / Nova / Cédrus....nál megnyerhető Tefal Airfryerek nyerteslistájáról van már valami hír?
itt:
https://nyeremenyjatek.bonafarm.hu/mizo
https://nyeremenyjatek.bonafarm.hu/mizo
Sajnos nem tudom feltölteni a Lidl Mizót. Hol lehet? Köszi
Tőlem is kérték is már, megadtam...semmi gondom nem volt belőle
adózáshoz kell.pont
ha nem akarod megadni nem kell játszani
ha nem akarod megadni nem kell játszani
Danon-o visszanyertem a vásárlásom összegét. Én is meglepődtem, hogy miért kérik a TAJ számot. Megírtam a Screvo-nak, hogy azt nem szeretném megadni, mert túl érzékeny adatnak gondolom. 1 hét után visszaírtak, hogy rendben átutalják a nyereményt így is, de még keresnek. Az adózáshoz kellene nekik.
A Gemini szerint a TAJ szám a szocho-hoz kell.