Archivum - Kérdések és válaszok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 27 / 1789 oldal |
Nálam 10 jegyűt kér, de nem ismer fel semmit, pótlista nincs, csak az eredeti, nyomtatás nem működik.
Univer fődíj: 1 millió Ft
Csábulj el könnyedén a SIO ZERO-val!
Nyerjen 100.000 Ft értékű magánegészségügyi utalványt, vagy egy okosgyűrűt!
Töltse ki 3 perc alatt kérdőívünket, és máris részt vesz a sorsoláson.
A dm es promós levelet a baba bónuszosok kapják,nem a pontbeváltás miatt küldik.Nem?
nicika,
én sem kaptam a dm-től levelet, pedig már több pontos füzetet is beváltottam már. majd írok nekik mailt.
én sem kaptam a dm-től levelet, pedig már több pontos füzetet is beváltottam már. majd írok nekik mailt.
Sada visszakerültek a pótnyertesek, a nyereményigénylő már 12 helyett 10 jegyű kódot kér, de a lista alapján nyertes kódokat változatlanul nem ismeri fel. Vagy csak nekem?
Változott vmi a délutáni változás óta? Mi?
Most nem tudom megnézni...
Most nem tudom megnézni...
Újabb változások a Duracell oldalon.Mindezek ellenére nekem még mindíg nem megy a nyeremény igénylés.Valakinek sikerült már?
szabina357
Az ára. Ha bizonytalan vagyok, akkor a kevesebb pontra számolom, az a biztos.
Az ára. Ha bizonytalan vagyok, akkor a kevesebb pontra számolom, az a biztos.
Van még valaki rajtam kívül aki nem kapott 21%-os kedvezményt tartalmaző DM promo levelet? Annyira számítottam rá...
Sziasztok!
Honnan lehet eldönteni, hogyx a blokkon szereplő cif mosogató vagy utántöltő?
Konkrétan ezek hány pontok?
Így van a blokkon:
cif sens mosogató
cif lemon mosoga
Honnan lehet eldönteni, hogyx a blokkon szereplő cif mosogató vagy utántöltő?
Konkrétan ezek hány pontok?
Így van a blokkon:
cif sens mosogató
cif lemon mosoga
Tudtok valamit a Nők Lapja utazási játékainak és előfizetői hűségakciójának nyerteseiről?
Nekem akkor is bejött és most is, de most lassabban adta le a kért oldalt. Sőt már az aktíváló e-mail is megérkezett.
bocsi,az a helyes a.php.az e betüt én írtam véletlen hozzá
de simán sem jön be.
de simán sem jön be.
A pont után a kiterjesztés csak 3 betű lehet. A .phpe végéről töröljétek az "e" betűt és bejön a keresett oldal.
Nekem sem jön be,még játszottam vele,rá két percre akkor már a férjemnek nem tudtam.
be tudtok lépni a tesco.hu-ra?mert nekem azt írja,hogy tiltott
és kaptam mailban,hogy ha odakattintok és frissitem a hírlevél regimet,nyerhetek 50ezret,de az az oldal sem jön be.
itt a link:http://www.tesco.hu/hirlevel.phpe
hátha másnak bejön.
és kaptam mailban,hogy ha odakattintok és frissitem a hírlevél regimet,nyerhetek 50ezret,de az az oldal sem jön be.
itt a link:http://www.tesco.hu/hirlevel.phpe
hátha másnak bejön.
mvincze! Köszi a választ! Akkor még van remény! Annyira szeretnék egy olyan ajándékcsomagot nyerni!
Köszönöm a választ, de nekem nem jött fel az akt. hónap. Most már végre igen, de sajna semmi ! Gratulálok a nyerőknek !
Aki nyert mosogatógépet a Vanish-el és a Createam raktárában kellett átvennie, az kérem, írjon egy mailt nekem, kérdésem lenne.
Nicika!
Lehet, hogy a felajánlótól függ, hogy értesít-e. Én a szívboros játékon nyertem, és a bor forgalmazója értesített.
Lehet, hogy a felajánlótól függ, hogy értesít-e. Én a szívboros játékon nyertem, és a bor forgalmazója értesített.
Nicika!
A Házipatika legtöbb játékán a minden akárhanyadik (50. , 100.) nyer. Igen, már előfordult hogy nyertem, s már rég elfelejtettem az egészet, mikor értesítettek, s hamarosan jött a nyeremény is.
A Házipatika legtöbb játékán a minden akárhanyadik (50. , 100.) nyer. Igen, már előfordult hogy nyertem, s már rég elfelejtettem az egészet, mikor értesítettek, s hamarosan jött a nyeremény is.