Archivum - Negatív tapasztalatok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 27 / 511 oldal |
Az első napokban nekem sem volt visszaigazoló emailem.
Csábulj el könnyedén a SIO ZERO-val!
Nyerjen 100.000 Ft értékű magánegészségügyi utalványt, vagy egy okosgyűrűt!
Töltse ki 3 perc alatt kérdőívünket, és máris részt vesz a sorsoláson.
Minya: akkor nem indul mindenki egyenlő eséllyel? Nem arról volt szó, hogy minden beérkezett érvényes pályázat résztvesz a sorsoláson?
Minya
Neten küldted vagy postán? Ha neten, kaptál visszaigazolást?
Gondolom, a mostani körre azért ezt beszámítják, de persze akkor is nagyon bosszantó
Neten küldted vagy postán? Ha neten, kaptál visszaigazolást?
Gondolom, a mostani körre azért ezt beszámítják, de persze akkor is nagyon bosszantó

Minya: ez gáz. Mondtad nekik, hogy mindegyikre kaptál visszaigazoló mailt? 

Minya, megírnád, hol érdeklődtél? Mert nekem is gyanús a dolog...
Azt nem tudom, de megnézték és nem szerepeltünk abban az adatbázisban amiből sorsoltak 

Minya, az hogy lehet??
Nem csoda, hogy nem nyertem a Garnierrel, kiderült, hogy egy pályázatom sem szerepelt abban az adatbázisban amiből sorsoltak 

Ma érdeklódtem Gardena szóróanyag után a Baumaxban, de nem volt, tán majd egy hét múlva.
Ahhoz képest, hogy már márc. 03-óta tart a játék.
Ahhoz képest, hogy már márc. 03-óta tart a játék.

ja és hab a tortán,hogy Maxima sem jött 2 hete,pedig azt előfizettük,nem nyeremény!
Nők Lapja nem
érkezett sem most,sem múlt héten sem előtte. reklamációmra azt írták,hogy az előző két számot újra postázták,de az sem ért ide . előttem leírta magát a kiszállító cég,illetve a posta
érkezett sem most,sem múlt héten sem előtte. reklamációmra azt írták,hogy az előző két számot újra postázták,de az sem ért ide . előttem leírta magát a kiszállító cég,illetve a posta

a vicc az a dologban, hogy a tescoban amikor elvittük a munkatárs telefonált a szervízbe, hogy megszerelik-e ott. erre persze vigyük csak.
azért kíváncsi leszek mit fognak mondani. mi is gondoltunk a fogyasztóvédőkre.
azért kíváncsi leszek mit fognak mondani. mi is gondoltunk a fogyasztóvédőkre.

csiguszka
Ezt már ajánlotta más is, már csak el kell egyszer jutnom oda
Ezt már ajánlotta más is, már csak el kell egyszer jutnom oda

queene, A Dohány utcában van egy szervíz ahol elég sok távirányitót árolnak,én kb. 1 éve vettem ott.
Bizony,bizony wadgalamb igazad van! Nekünk a digitális fényképezőnk romlott el garanciaidőn belül.Tesco-ban vettük,visszavittem,és láss csodát,3 nap múlva telefonáltak,hogy mehetek érte a Tesco-ba,megérkezett a javításból! És még jó is lett!!!!/kop-kop/
Ha beviszed a tesco-ba a dvd-t ők kötelesek elküldeni a szervízbe. Mi is vettünk ott egyet, elromlott, Pestre, vagy Székesfehérvárra lehetett volna elvinni, de nekünk egyik sincs túl közel. Bevitte a párom a tesco-ba ők elküldék a szervízbe, azt mondták hogy telefonálnak ha kész van. Ha a párom nem megy be érdeklődni hogy megérkezett-e már szerintem még mindíg rajta ülnének. De a poén az hogy hazahozta, és fél óra múlva megint nem volt jó. Felhívtuk a szervízt hogy most mi van azt mondták vigyük el valami ismerős szerelőhöz hogy ide-megy ide fújjon kontakt spray-t. Hülyék lettünk volna elvinni mert ha belenyulnak akkor vége a jótállásnak. Ezért megint visszavittük a tescoba, és ők leküldték fehérváárra, megcsinálták, azóta jól működik.
Szóval vidd be a vásárlás helyére, ha nem hajlandóak bevenni, és ők elküldeni a szervízbe nyugodtan fenyegetőzz a fogyasztóvédőkkel, mert kötelesek ők elküldeni a hibás terméket.
Szóval vidd be a vásárlás helyére, ha nem hajlandóak bevenni, és ők elküldeni a szervízbe nyugodtan fenyegetőzz a fogyasztóvédőkkel, mert kötelesek ők elküldeni a hibás terméket.
mi egy márkás monitorral jártunk így, rendesen ahogy a nagykönyven meg van írva kivárta a 3napot és elromlott. Most majd rohangálhatunk miatta Pestre
addig meg a jó öreg nevesincs monitort használjuk. Megérte újat venni.
Ja és az auchan-ban microsoft telepítő cd is hibás volt ott nem vették vissza küldtek a microsofthoz, akit Mon nem sikerült elérni, ráadásul a cd-t már el is lopták azóta, remélem akinél van az többre ment vele, mint mi 
addig meg a jó öreg nevesincs monitort használjuk. Megérte újat venni.
Ja és az auchan-ban microsoft telepítő cd is hibás volt ott nem vették vissza küldtek a microsofthoz, akit Mon nem sikerült elérni, ráadásul a cd-t már el is lopták azóta, remélem akinél van az többre ment vele, mint mi 
Jártunk már így távirányítóval, pedig nem is noname márkákhoz tartoztak. Se univerzális távirányító, sem javítás nem vezetett sehová. Aztán vettünk vmi noname Somogyban gyártott távirányítót, s újra lehet kapcsolgatni akár ágyból is a tv-t mega dvd lejátszót.
queene
A hálót először nem értettem. mindenáron vmi halászháló szerüre gondoltam... nem a szobára.
queene
A hálót először nem értettem. mindenáron vmi halászháló szerüre gondoltam... nem a szobára.
annipanni
Mi egy TV-vel jártunk hasonlóképpen, a hálóba vettünk egy kicsi, 37 cm-es tévét, bár nem garanciaidő alatt, de tönkrement a távirányítója, és annyira noname szegénykém, hoyg ezek az univerzális távirányítók nem jók hozzá. Visszamentünk a Mediamarktba, (ott vettük,) hoyg rendeljenek nekünk egy új távirányítót. Hát azt nem lehet, ők ilyesmivel nem foglalkoznak, forduljunk a forgalmazóhoz.
Fordultunk.
Ők sem foglalkoznak ezzel, itt a márka szervizének a címe, próbálkozzak ott.
Próbálkoztam.
Ebben nem tudnak segíteni, forduljak a forgalmazóhoz, ha az nem működik, akkor írjak egyenesen a gyárnak. Hova, Tajvanba????
Itt a kör bezárult
Én meg soha többet nem veszek noname tévét.
Viszont minden halkításhoz, hangosításhoz, csatornaváltáshoz oda kell kúsznom a tévéhez - kezdek leszokni az ágyból tévézésről
Mi egy TV-vel jártunk hasonlóképpen, a hálóba vettünk egy kicsi, 37 cm-es tévét, bár nem garanciaidő alatt, de tönkrement a távirányítója, és annyira noname szegénykém, hoyg ezek az univerzális távirányítók nem jók hozzá. Visszamentünk a Mediamarktba, (ott vettük,) hoyg rendeljenek nekünk egy új távirányítót. Hát azt nem lehet, ők ilyesmivel nem foglalkoznak, forduljunk a forgalmazóhoz.
Fordultunk.
Ők sem foglalkoznak ezzel, itt a márka szervizének a címe, próbálkozzak ott.
Próbálkoztam.
Ebben nem tudnak segíteni, forduljak a forgalmazóhoz, ha az nem működik, akkor írjak egyenesen a gyárnak. Hova, Tajvanba????
Itt a kör bezárult
Én meg soha többet nem veszek noname tévét.
Viszont minden halkításhoz, hangosításhoz, csatornaváltáshoz oda kell kúsznom a tévéhez - kezdek leszokni az ágyból tévézésről

ismét pécsi tesco.
vettünk január közepén egy dvd lejátszót. a távirányító nem működik. persze ott nem lehet kipróbálni
mivel nem vagyunk pécsiek, nem tudtunk 3 munkanapon belül visszarohanni vele. aztán elvittük a múltkor, megmondták melyik szervízbe kell vinni.
tegnap végre oda is eljutottunk, erre közlik, hogy pesten lehet csak megjavittatni. küldjük el oda. még én küldözgessem???
ezután a tescoban sem lehet semmi műszaki cikket megvenni

vettünk január közepén egy dvd lejátszót. a távirányító nem működik. persze ott nem lehet kipróbálni
mivel nem vagyunk pécsiek, nem tudtunk 3 munkanapon belül visszarohanni vele. aztán elvittük a múltkor, megmondták melyik szervízbe kell vinni.
tegnap végre oda is eljutottunk, erre közlik, hogy pesten lehet csak megjavittatni. küldjük el oda. még én küldözgessem???
ezután a tescoban sem lehet semmi műszaki cikket megvenni