mi az a két tárgy amit ki kell húzni? nekem semmi sem mozdul

Helló!
Figyi leírná ide valaki hogy mit kell csinálni? Nagyon nehéz nekem és nagyon szeretnék túl lenni rajta....Kérek valakit írjon! Előre is köszíí
Most várni kell a következő fordulóig?
Innen nem tudok továbbmenni.
Jah!És a két megszerzett papíroson vannak a válaszok a quizhez!
Halihó!!!!
Én már a biztonsági Őrnél tartok...Az irodából én az ujjlenyomat készítővel mentem tovább úgy,hogy a kihúzott fiókra kattintottam!
arpi001!
Köszi,meglett közben

timcsu78!
a kvízt ha elrontod, akkor kiírja, hogy melyik válaszod rossz, és próbálkozhatsz újra..
úgyhogy csak nyugodtan

kvíznél kérnék segítséget!
wadgalamb!
köszi!
Csipcsinek úgyszintén

arpi001 használd a térképet ott van oldalt egy kis fül
a többiek meg az ujjlenyomat-készítővel próbálkozzanak
valaki segítsen légyszi nekem is, mert a pacákom nem akar felkelni, csak fekszik...
a szobában meg csak a telefont tudom meghallgani..

Sziasztok!
szintén ott tartok, hogy meg van a két tárgy de nem tudom, hogy mit kell vele csinálni.
Tudna valaki segíteni?
Tudna vki segíteni?Az irodában megvan a 2 tárgy,és innen nem tudok továbbjutni,sőt az alsó sorban a könyvre nem is enged kattintani!
Nekem is tudna valaki segíteni? melyik tárgyat kell használni és hogy?
törpi, nekem erre nem állt rá az agyam, azért tartott ilyen sokáig... :-))
dandi:több órás? az soknak tűnik,nekem pár perc volt,erre ráéreztem úgy látszik
Gyerekek, én egy zseni vagyok! :-) Több órás fejtörés, segítségkérés és kattintgatás után rájöttem!! Megvannak a fehér nyilak, a takarítónő is! És most várunk két hetet...
Köszi Ditke!
Egyelőre így se megy. Különlegesen hülye lehetek.

Mindenkinek aki nem jut tovább Botond irodájából:
a fehér nyíl nem magától jön elő, miután megtaláltad a két tárgyat, az alsó sorban levő tárgyak közül használni kell valamelyiket és amint ezzel kész vagy, akkor mutatja a nyíl a további utat!
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások