Munka!?
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 27 / 34 oldal |
Sziasztok! Külföldi munkát keresek(pl:paradicsomszedés,......)
Sziasztok!
Diákokat már nem keresek, viszont lenne egy nagyon jó munkalehetőség Budakeszin. Kontrollert keresünk tárgyalóképes angolnyelv tudással. Bővebben e-mailben.
Diákokat már nem keresek, viszont lenne egy nagyon jó munkalehetőség Budakeszin. Kontrollert keresünk tárgyalóképes angolnyelv tudással. Bővebben e-mailben.
Győriek figyelem!
Diákokat keresek nyári munkára (adminisztratív munka nyelvtudással vagy fizikai munka (pl. anyagtartómosás) fiúknak.)
Bejelentett, hivatalos munkahely az Ipari Parkban.
Diákokat keresek nyári munkára (adminisztratív munka nyelvtudással vagy fizikai munka (pl. anyagtartómosás) fiúknak.)
Bejelentett, hivatalos munkahely az Ipari Parkban.
bux.to 3 honapja nem fizetet, elöszörre sem gondolok átverésre :S
http://www.metroallasles.hu/index.html?pg=
Megcsináltam a beszámolókat, elküldtem a bevallásokat.
Most már csak nyernem kell!
Most már csak nyernem kell!
Lyones vagy Sciennet ?
Mindkettő nagy átverés, vigyázzál vele! Sciennet, 1% ot kapsz vissza a vásárlásaidból, és 3% megy a feletted levőknek, 6% a cégnek. De a legnagyobb vicc az egészben, ha észreveszed, csak olyan helyen vásárolhatsz, ahol a tej is 50ft al drágább mint az átlag helyeken. Szóval jóval többet költesz mint amennyi bevételed lenne. Csak sajnos a pénz naívvá tesz minket, nem látják át a helyzetet akiknek mossák az agyát. Az MLM az átverésről szól, mindig a tulajdonos jár jól, ezt tarsd szem elött. Te az MLM-ben egy eltartó vagy, aki nem saját magát, hanem olyan embereket tart el, akik a nyitáskor kezdték és van alattuk 1000 naív ember, de aki milliókat keres az ilyen cégekkel, figyeljétek meg, max 10 ember egy cégnél, és a tulajdonos visz mindent! Egyetlen olyan MLM cég van amivel lehet pénzt keresni az az FM GROUP, ott a legnagyobb baj, hogy nem rendszeresen vásárolt termékek vannak, hanem márkás parfümök olcsón. Közgáz diplomával, jobban átlátom a dolgokat mint az átlagember lehet megjegyzéseket tenni, de amiket leírtam azok mind igazak. Még egy példát a végére, ha már van is bevételed, akkor sem kapod meg a pénzt, mert egyéni vállalkozóival tudod csak felvenni a te "virtuális számládról" de ahhoz havi minimum 100 ezer ft bevételre van szükséged, és ha ez nincs meg, akkor komoly SZJA előleget és adókat kell megfizetned, ráadásul ha fel is vennéd a pénzt a 30% az államnak menne, tehát te keresnél 500 ezer ft-ot ezzel a marhasággal, akkor abból te kb. 300 ezret kapsz meg, de ilyenből hazánkban nagyon kevés ember van, 90 ezer emberből 1. Szóval a lényeg, mivel 1 év múlva törlödik az összeg az MLM szabályok alapján ezért le kell vásárolnod, tehát már ott állsz mint az elején, hogy költesz, mint a gép!
És a 8 ezer ft-os terméknek ezer ft os bekerülési ára van, a többi az zsebekbe megy, de főleg a tulaj zsebébe.

Szia,
akarsz pénzt keresni a vásárlásaiddal?
Egyszerűen megteheted, csak regisztrálni kell!
Nincs belépési díj!
Ha érdekelj írj, küldök tájékoztatót!
akarsz pénzt keresni a vásárlásaiddal?
Egyszerűen megteheted, csak regisztrálni kell!
Nincs belépési díj!
Ha érdekelj írj, küldök tájékoztatót!
Sziasztok! Jó estét!
Türelmet kérek, mindenkinek válaszolok, akinek visszaírtam, hogy küldöm az anyagot folyamatosan postáztam, elment minden. (Sajnos most is kiderült, hogy a MP nem tartozik a Villámcégek közé.) Aki esetleg ennek ellenére nem kapott választ vagy postát, kérem jelezzen.
Ha a postafiókotokban beállítjátok, hogy levél visszaigazolást kérjen, láthatjátok, hogy mikor jutok odáig, hogy elolvassam a leveleket.
Általában azonnal válaszolni is szoktam.
Köszönöm!
Türelmet kérek, mindenkinek válaszolok, akinek visszaírtam, hogy küldöm az anyagot folyamatosan postáztam, elment minden. (Sajnos most is kiderült, hogy a MP nem tartozik a Villámcégek közé.) Aki esetleg ennek ellenére nem kapott választ vagy postát, kérem jelezzen.
Ha a postafiókotokban beállítjátok, hogy levél visszaigazolást kérjen, láthatjátok, hogy mikor jutok odáig, hogy elolvassam a leveleket.
Általában azonnal válaszolni is szoktam.
Köszönöm!
szamimami ! - a mai napig nem kaptam semmit az igéretedhez képest !
szamimami írtam neked 

zsika!
Átküldenéd újra? Nem emlékszem, hogy találkoztam a leveleddel!
Átküldenéd újra? Nem emlékszem, hogy találkoztam a leveleddel!
szamimami írtam privit én már itt is kerestem munkát.Várom a válaszod.
szia!
Tudnál nekem segíteni hogy hogyan kell ezt pontosan csinálni! Már beregisztráltam magam,de nem jutok tovább sajnos
Köszi szépen a segítségedet előre is! 
Tudnál nekem segíteni hogy hogyan kell ezt pontosan csinálni! Már beregisztráltam magam,de nem jutok tovább sajnos

szia!
Ne haragudj a zavarásért. Tudnál nekem segíteni? Elkészítettem a regisztrációmat és nem tudom,hogy hogyan kell ezt csinálni. állandóan azt írja ki,hogy nem vagyok bejelntkezve. Nem értem...
(((( köszi előre is a segítséged!
Ne haragudj a zavarásért. Tudnál nekem segíteni? Elkészítettem a regisztrációmat és nem tudom,hogy hogyan kell ezt csinálni. állandóan azt írja ki,hogy nem vagyok bejelntkezve. Nem értem...

Havi 42.500,-Ft értékben kajajegyet adnak, ha magyar terméket vásárolsz és ezt elmondod az ismerőseidnek.
Nem átverés!!! Tényleg fizetnek!!!
Akit érdekel priviben keressen, mert havonta csak 2-3 főt tudok ilyen jövedelemhez juttatni!
Nem átverés!!! Tényleg fizetnek!!!
Akit érdekel priviben keressen, mert havonta csak 2-3 főt tudok ilyen jövedelemhez juttatni!
bednarik, 1$/2 nap? Az mostanság 158Ft/2 nap.. jó kis munkabér 

vercsi74
És hogyan regizek? Én németes vagyok. Priviben segíthetnél...
És hogyan regizek? Én németes vagyok. Priviben segíthetnél...
Sziasztok!
Be kell regisztrálni ide http://bux.to/?r=veruss és a kapott reklámokra kattintva pénzt kapsz. Minden reklámot 30 másodpercig kell nyitva hagyni, amíg kipipál. Kb. napi 5-10 perc.A regelésnél rögtön kapsz bónusz pénzt, és figyelni tudod az aktuális egyenleged. Szerintem érdemes megnézni.
Egészségügyi termékeket forgalmazó céghez keresek új tagokat. Hátránya: belépéskor 7.500 ft értékben vásárolni kell, ezért a választott árut kapod. Nincs minden hónapban vásárlási kötelezettség. Nem az a lényeg, hogy gyakran vásárolj minél nagyobb értékben, hanem hogy tagokat keress a weboldaladdal.
Részletek: http://www.yessplus.hu/index.php?ajanlo=H-17192
Részletek: http://www.yessplus.hu/index.php?ajanlo=H-17192