Lipton játék
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 27 / 40 oldal |
Sziasztok fórumozók! Reggelre virradóra megint új verziót láttam a játékból. Töltsétek le a legfrissebbet így: shift-et tartsd nyomva és közben kattints a böngésző frissítés ikonjára.
Van 3 lipton kodom 3 bombiért.Neten még használható.
A nagyítós játéknál ráteszem a nagyítót arra a képrészletre, ahol a tea van. De mást nem tudok csinálni. Elég így? És mit kell tennem, hogy a következő belépésnél ne a keresztrejtvénynél kezdje újra a feladatokat?
Kiléptem és nem jegyezte meg, hol tartottam.
Sziasztok!
Teáskanna bögrével. 1/1 SMS-sel
Teáskanna bögrével. 1/1 SMS-sel
Akkor kínlódok vele, majd csak rájövök a módjára.
ja, az első szint, na azt még nem mentettem le, mert akkor még nem jutott eszembe.
Egy zöld ág a barna földben.
lindababa: melyik? Mert nekem le van mentve a kép, talán az segít ha átküldöm.
Van valami módszer a tologatós játéknál, mert kifogott rajtam. Gyerekkoromban olyan jól ment a Mézga Gézával, most nem sikerül.
Nekem is 2:1 az arány!
Ma már végigcsináltam a középszintet! Most este folytattam volna új kóddal,de 3-szor csinálom a teás tologatós képet,a kihúzós rejtvényből sem enged tovább! / 2-szer ellenőriztem! / Most már meguntam!!!!!!!!!
Ma már végigcsináltam a középszintet! Most este folytattam volna új kóddal,de 3-szor csinálom a teás tologatós képet,a kihúzós rejtvényből sem enged tovább! / 2-szer ellenőriztem! / Most már meguntam!!!!!!!!!
2:1 teáskanna bögrével.
végre sikerült már valami nekem is.
végre sikerült már valami nekem is.
Két nyertes kódomat játékra felajánlom. Balaton kódot kérnék érte.
Köszönöm a segítséget!!!!!!!!!
Most kezdtem a játékot de az első keresztrejtvény már ki is fogott rajtam.
Segítséééééég !!!!
Segítséééééég !!!!
Valaki nem segítene nekem a középszint keresztrejtvényénél? A függőlegeseket nem látom, a vizszinteset is csak 39-ig a francba
Smile Hozzászólás - 2007. szeptember 09. :: 17:55
Regiztem 3 lipton kódot,erre kettőre jött csak megerősítésre váró mail,de hiába erősítettem meg,nem enged be a megadott adatokkal
Regiztem 3 lipton kódot,erre kettőre jött csak megerősítésre váró mail,de hiába erősítettem meg,nem enged be a megadott adatokkal
Viki
hálás köszi, most sem láttam igazán, h mit kellett keresni, csak kattintgattam, de sikerült ... a végére értem az első menetnek, most egy napot pihizek, mert már nem látok
gratulálok,aki már végére ért!!
hálás köszi, most sem láttam igazán, h mit kellett keresni, csak kattintgattam, de sikerült ... a végére értem az első menetnek, most egy napot pihizek, mert már nem látok
gratulálok,aki már végére ért!!

erka: attól függ hol vagy? Erdőben, repcemezőn vagy a pipacsmezőn? Az erdőben jobb alsó sarok, 1 doboz Lipton yellow labelt keress.
repceföldön bal alsó sarok. Pipacsmezőn bal alsó saroktól jobbra kb. 1/4-énél a kép szélén.
repceföldön bal alsó sarok. Pipacsmezőn bal alsó saroktól jobbra kb. 1/4-énél a kép szélén.
valaki árulja el, könyörgöm, hol találom és milyen színű az a nyamvadt teásdoboz a nagyítós játékban? Már 50x végigpásztáztam és mindjárt kifolyik a szemem, dse semmi...