weber
Szia! Igen, pontosan oda. Október 3-án jött üzenet, hogy a Sprinter Futárszolgálat rendszerébe rögzítették a küldeményt, várhatóan érkezik. Nem jött. Felhívtam Sprinteréket, erre azt mondták, át sem adták nekik a csomagot. Írtam Regináéknak, annyit írtak legyek türelemmel, múlt hétre ígérték a küldeményt. De semmi mást nem írtak, hogy utánanéznek vagy bármi. Természetesen írtam nekik újra, de nem hajlandóak válaszolni. Na mindegy. Több is veszett Mohácsnál, mint egy 10.000-es Tesco uti, csak olyan érdekes ez az egész problémamegoldás a Rewart részéről.
Negatív tapasztalatok
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 27 / 2007 oldal |
Apropó! Vár még valaki Mogyi mezt, vagy csak nekem nem küldték? Ha valami, akkor az már tényleg igen régen volt. Július végén ért véget a játék.
Erre írtál:
support-hu@regina.eu ?
Mondjuk érdekes a szabályzatban az, hogy írjál az e-mail címre, ha október 31-ig nem érkezik meg a nyeremény, de reklamációt 31 után már nem fogadnak el.
" alt="
">
support-hu@regina.eu ?
Mondjuk érdekes a szabályzatban az, hogy írjál az e-mail címre, ha október 31-ig nem érkezik meg a nyeremény, de reklamációt 31 után már nem fogadnak el.

A Regina-Tesco nyereményjátékon nyert nyereményt azóta sem kaptam meg, pedig a jsz. szerint okt. 31-ig mindenkinek meg kellett kapnia. A Sprinter Futárszolgálatnál azt mondták fizikailag nincs érkeztetve a küldemény, azaz nem is adtak át nekik ténylegesen. A Rewart Kft. többszöri e-mailre sem hajlandó válaszolni. Már több, mint 15 éve játszom nyereményjátékokkal, de eddig mindig megérkezett minden. Igaz, volt, hogy törötten érkezett valami, de megérkezett. Remélem legközelebb profibb cégre bízzák a lebonyolítást.
https://www.nyerjanestlevel.hu/dolcegustospar#
Itt sem érkezett meg a nyeremény augusztus óta és a fődíj nyertes sincs fent
" alt="
">
Itt sem érkezett meg a nyeremény augusztus óta és a fődíj nyertes sincs fent

Rossmann Ariel-Lenor
A Szervező a nyertesek listáját a játék időtartamát követő 5 munkanapon belül közzéteszi a
https://shop.rossmann.hu/nyeremenyjatek/arielleno
r
weboldalon. --- nem történt meg---
Csak a nyerő időpontos nyertesek vannak fönn.
Mondjuk a 10 darab főnyeremény kisorsolását a játék időtartamát követő tíz (10) munkanapon belül ígérték.
Vagyis a közzététel a szöveg szerint megelőzhette volna a sorsolást.
A Szervező a nyertesek listáját a játék időtartamát követő 5 munkanapon belül közzéteszi a
https://shop.rossmann.hu/nyeremenyjatek/arielleno
r
weboldalon. --- nem történt meg---
Csak a nyerő időpontos nyertesek vannak fönn.
Mondjuk a 10 darab főnyeremény kisorsolását a játék időtartamát követő tíz (10) munkanapon belül ígérték.
Vagyis a közzététel a szöveg szerint megelőzhette volna a sorsolást.
A Monster - Abu Dhabi játék nyertesét is
október 26-ra ígérték.
október 26-ra ígérték.
Ha kézzel írod be a dátumot, akkor engedi.
Sziasztok. Fel akartam tölteni egy Loctite-s blokkot, de sajnos csak októberi dátumot lehet beállítani, novemberit nem enged. Írtam nekik, meglátjuk mit fognak válaszolni.
És ha ez nem lenne elég, most vettem észre, hogy az Auchanos blokkon Loctite helyett Palma 3 (Palmatex?) szerepel, szóval ha tudnám sem tölthetném ezt fel...
" alt="
">
És ha ez nem lenne elég, most vettem észre, hogy az Auchanos blokkon Loctite helyett Palma 3 (Palmatex?) szerepel, szóval ha tudnám sem tölthetném ezt fel...

Gabianyu
Kitkat játékhoz hozzászólva:
Tavaly volt Kométa játék Tesco és Lidl azt hiszem. Vettem Lidl.ben. kisorsoltak Tesco nyertesként... Írtam nekik.
Nem kaptam meg a nyereményt, adtak 1 rúd Kométa szalámit...
Kitkat játékhoz hozzászólva:
Tavaly volt Kométa játék Tesco és Lidl azt hiszem. Vettem Lidl.ben. kisorsoltak Tesco nyertesként... Írtam nekik.
Nem kaptam meg a nyereményt, adtak 1 rúd Kométa szalámit...
Iglo:
Akkor most hány napi nyeremény van?
Okt. 21-től dec. 29-ig 70 nap van.
A játék nyitólapján 71-ről írnak,
a játékszabályzatban 72-ről.
70?
71?
72?
Akkor most hány napi nyeremény van?
Okt. 21-től dec. 29-ig 70 nap van.
A játék nyitólapján 71-ről írnak,
a játékszabályzatban 72-ről.
70?
71?
72?
javítok, ezt szerettem volna írni: húsvétig.... és így is elég drága
...de lesz üzenetküldős mikulás játék is 11-től, még nincsenek részletek.
sada
Igazad van, könnyen kuka az a sok pénz. Pont ez a szaloncukor, amit egyes boltláncok húsvéti árulnak leárazva és még így drága, hogy megvegyék.
Igazad van, könnyen kuka az a sok pénz. Pont ez a szaloncukor, amit egyes boltláncok húsvéti árulnak leárazva és még így drága, hogy megvegyék.
Igen
" alt="
">

pityesz76 szerintem arra gondol, hogy az okt - nov havi váltással lehetett valami gond egyik-másik játéknál (ami kb. 2000 óta nonszensz, de az informatikus szakemberek biztos többet tudhatnak róla).
Milka szalon:
1.
A régi szép időkben még 1 kg-os zacsikban/dobozban árulták a szaloncukrokat. Most 1/3 kg sincs egy csomag.
2.
Utálom az ilyen játékot, ahol jó eséllyel a kukában köt ki a nyerő kártya.
1.
A régi szép időkben még 1 kg-os zacsikban/dobozban árulták a szaloncukrokat. Most 1/3 kg sincs egy csomag.
2.
Utálom az ilyen játékot, ahol jó eséllyel a kukában köt ki a nyerő kártya.
?
itt se állt át a szerver
A mentsdegyszeruen.hu nem fogad el novemberi dátumot, pedig dec. 31.-ig tart a játék.