Livvy!
Igen olvastam, gratulálok. De az Everydayme nem válaszol soha semmire.
Johnny-X
Az Everydayme volt a közvetítő .
Írtátok az Everydaymenek? Én meg nem, nem is tudom lenne-értelme.
Tibi feltöltéshez
Az előző játékban is nehézkes volt , talán ha 2 pályázatot sikerült feltöltenem, aztán sehogy sem sikerült.
Írtam nekik, erre egy nappal a játék vége felé felajánlották, hogy menjek be az irodájukba, majd a kollégák segítenek feltölteni….
Na itt engedtem el a Tibit végleg, nem is nagyon szeretjük ezt a csokit.
Ne használj pontot például, az segít.
Orbit játéknál nem engedi a cìmet regisztrálni,érdekes!!🤔
mi is olyat kaptunk Rossmann játék, P@g.
https://www.everydayme.hu/rossmann
Főnyeremény: Nyereményenként 1 db, összesen 7 db
Samsung Galaxy S6 tablet, egyenként bruttó 234 530 Ft
értékben
helyette kaptunk olcsó kategóriásat kaptunk
@varand, Mi pont így jártunk, ha visszakeresed. 512 GB helyett 128-ast kaptunk. Nálunk korrekt volt a szervező cég, visszakérték, bevizsgálták és kicserélték. Fontos volt nekik, hogy nem kapcsoltuk be a gépet, fólia rajta volt, csak a dobozt nyitottuk ki. Bevizsgáltatták az Apple-lel és küldték a nagyobbat.
varand
Írni a lebonyolítónak!!! Kedvesen, érdeklődően, mézes-mázosan. Ide meg légyszi írd le, hogy ponosan mivel nyerted, ki volt a lebonyolító, melyik csapattal vigyázzunk?! (Ki ez az újabb "átverős" cég?!)
Nyertem egy tabletet, a kiírás szerint Samsung S6 254 Gb, viszont S6 lightot 64 Gb_osat kuldtek, a két termek között, majdnem 100000 ezer forint a különbség. Ilyenkor it lehet tenni?
Nutella weblapja se megy,üres fehér az egész.
Lidl-Nescafé oldala se működik most 500 Errort-ír ki.
Laci72 2024-11-20 :: 17:42
Sajnos egy csomó játéknál hibás, vagy nem felhasználóbarát az oldal, vagy az űrlap kitöltő, már belefárad az ember, hogy mindig levelezni kell és értetlenkednek, napokig nem javítják stb.
Most a Nutella 5-6 napja nem volt jó, a Coca-Colával is rendszeresen bajok vannak, a P&G lassú kiküldésű és nem tájékoztat egyértelműen, még mindig nem tudom mit nyertem múltkor, ezzel szemben profi most a Kaiser, 3 napon belül kiküldte a nyereményt.
Hát ,ha nyerek,így jártam

" alt="

"> legközelebb biztos jobban odafigyelek.Köszi a tippeket,aranyosak vagytok.
trita, jól tetted 😁, bár előtte jó lett volna rákérdezni, hogy egy esetleges nyertesség esetén elfogadják-e.
Egyébként van, ahol később jön ki a gépből a blokk, mint ahogy visszaadják a visszajárót, de én meg szoktam várni, nem érdekel, hogy már nyakamban a következő vásárló. 😆
De volt már olyan is, hogy összegyűrték a blokkom, és kidobták a kukába. Mondom udvariasan, hogy a blokkot elkérhetem? 🤣
Ja, meg olyan is volt, hogy külön blokkoltattam vagy három vásárlást, félreálltam elpakolni, közben csekkoltam a blokkokat, de egy hiányzott. Na, mondom, szuper. Közben csak nem hagyott nyugodni a dolog, visszamentem a pénztárhoz, de volt ott egy csomó ott hagyott blokk, szerencsére sikerült megtalálni az enyémet. Másé nem érdekel, csak az enyém adják oda, és jó lenne, ha kézbe, nem csak odavetnék a pultra.
Amúgy én játékoktól függetlenül is magammal szoktam vinni a blokkokat, mert egyrészt át szoktam nézni, stimmel-e minden, másrészt, autó hiányában nagyrészt cuccokkal megyek egyik boltból a másikba, és nem árt, ha megvannak a már megvásárolt termékek blokkjai.
Köszönöm a tanácsokat

" alt="

"> Amúgy tudom "rosszinulatúnak " tűnhet,de már csak azért is feltöltöttem a blokkot,hogy ha direkt nyúlta le,amire sajnos már volt példa,hogy úgy kellett elkérnem mert szépen elrakta maga mellé,és nem akarta odaadni),akkor műszak után érje a meglepetés,hogy az én blokkommal már nem tud játszani,mert vki már feltöltötte.
Trita,
szerintem kérdezz rá a szervezőnél, illetve sokszor írják a játékszabályzatban is. Úgy emlékszem, hogy pl az Auchan elfogadja. Írják amúgy a játékszabályzatban, hogy bekérhetik az erededit? Illetve még blokkmásolatot is lehet kérni a boltban, ha tényleg nyersz😊
Az a baj,nálunk mindenhez évek kellenek

" alt="

">
A tervek szerint ez lesz majd pár év múlva, ha bevezetik. De ahhoz minden boltban meg kell teremteni a feltételeket.
Pedig nagyon jó megoldás lenne.Nem kopik le,veszik el,és legalább igazságos lenne,az tudná csak feltölteni,aki ténylegesen megvásárolta az adott terméket.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások