(21 éve szűnt meg Mo-on a sorkatonaság.
A wny épp most 25 éves.)
És hány diáknak adott munkát, hogy számolja a beküldött Milka kannákat, v. Maggi pontokat, v a Nestlé vonalkódokat.
Mennyi könyvutalványt nyertünk vele!
A Cola kupakos borítékokat meg kamion vitte a sorsolás helyszínére, olyan sok volt.
Rég volt, talán igaz sem volt.

" alt="

">
Öregapám is volt, de már rég meghot.
Nekem az előbb a Pöttyösről az jutott eszembe, mikor a piros nyitócsíkokat kellett gyűjteni és beküldeni.
Egy srác nyerte meg a főnyereményt, valamilyen autót. Épp akkor szerelt le (akkor még volt sorkatonaság), s az első dolog, amit vett, a Túró Rudi volt.
Emlékeztek amikor coca cola kupakot lehetett beváltani fémdobozos szaloncukorra?

" alt="

">
jojó
Nem maradt a Milkánál, más a szabály.
A nyerő kártyákat meg olvasatlanul kidobták.
sada
MILKÁNÁL MARADT
Nyerőidő pontos játékkal nem maradt volna bent.
jojó
Tavaly a 20 darab aranykártya közül 15-öt váltottak be a játékosok.
Vagyis 5 x 550.000 Ft ment a kukába.

" alt="

">
Neveket nem tettek közzé, holmi személyiségi jogokra hivatkozva ...
Paintuci
Régen kilo szám vettem a szalont, nagy része már Mikulásig elfogyott.
Akkor még 1 kg-os dobozok voltak.
Már nem veszek semennyit. Még a fára sem.
De ami kicsi, az kicsi.
És egyre kisebb.
Tavaly mennyit találtak meg ? Közzétették ,én nem találtam ?
(Erre volt egyszer egy ilyen válasz nem a zsömle kicsi, a szátok nagyobb... vagy vmi ilyesmi...

" alt="

"> )
Na meg aztán megtalálni ezeket az aranykártyákat benne... Tű és szénakazal esete...
Tavaly még 300-310 g-os volt 1 csomag Milka szaloncukor,
idén már csak 255 g-os.
Cerbona mozijegy listában nem vagyok, de nyertem
OkAuchan applikáció behalt. Legalábbis nálam nem tölt be . Faja volt még 3 sorsjegyem 😡😡
Közben elkezdték feltölteni a listát, most már benne vagyok.
Én sem kaptam meg még a Cerbona max mozijegyet, pedig augusztus végén, a játék elején nyertem. Nyertes listában benne vagyok.
Sajnos a plüssmamut sem jött még és vissza sem írtak, pedig két emailcímen is próbálkoztam…

" alt="

">
Én is várom a cerbona max mozijegyet amit a játék elején nyertem és a Tesco-jackdaniels napi nyereményt is. Semmi hír róluk kiírta megnyertem és utána semmi

" alt="

">
Ok. Qzt mi január végén megkaptuk .qz koszos volt
pityesz76
Ami év elején volt. Rengeteg embernek azt írták hogy nyert egy csomag powerade italt, sokan csináltak képernyőképet is. A nevek nem kerültek a nyerteslistába, meg a nyereményeket se küldték ki...
Szerintem a Spar-os powerade-re gondolt. Akkor volt jókora galiba a beküldésekkel.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások