Tippmix, fogadás
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 27 / 76 oldal |
A szöglet szám lesz kevesebb 10,5-nél.
Uruguay meccsen pedig H lesz /kevesebb, mint 10,5/ lesz!
Argentína biztos nyer, én úgy érzem, sok gól lesz a Mexikó-Uruguay meccsen, sok /5-nél több/ sárgalap lesz a Dél-Korea meccsen, s a Nigeria meccs nálam döntetlen, jó odds, 3,15-ös!
Mai tippem:
109 D /Franciaország 1 góllal nyer
122 Mexikó-Uruguay l. félidő V 3,95
137 Görögo-Argentína 2,3 gól D 1,93
Másik szelóm:
118 Dél-Afrika-Fr. kiállítás lesz H 2,95
122 Mexikó Uruguay 1. félidő V 3,95
137 Görögo.-Argentína 2,3 gól D 1,93
150 Nigeria-Dél-Korea l. félidő D 1,93 /ezt elírtam/ 2,3 gólt akartam.
Ez utóbbi 300 Ft-ra hoz 13.020 Ft-ot
109 D /Franciaország 1 góllal nyer
122 Mexikó-Uruguay l. félidő V 3,95
137 Görögo-Argentína 2,3 gól D 1,93
Másik szelóm:
118 Dél-Afrika-Fr. kiállítás lesz H 2,95
122 Mexikó Uruguay 1. félidő V 3,95
137 Görögo.-Argentína 2,3 gól D 1,93
150 Nigeria-Dél-Korea l. félidő D 1,93 /ezt elírtam/ 2,3 gólt akartam.
Ez utóbbi 300 Ft-ra hoz 13.020 Ft-ot
nekem is a brazil szögletek vitték el
" alt="
"> volt kb. 6 szöglet össz. meg egyet a bíró se adott meg

chicaloca!
Itt pl. Brazíl alapmeccs és szögletet simán engedte feltenni, de jobb lett volna, ha nem engedi, mert pont a szöglet vitte a szelót
" alt="
">
Magic!
Köszönöm, ez az első ilyen siker, hogy ilyen sok meccs telibe sikerült
" alt="
">
Itt pl. Brazíl alapmeccs és szögletet simán engedte feltenni, de jobb lett volna, ha nem engedi, mert pont a szöglet vitte a szelót

Magic!
Köszönöm, ez az első ilyen siker, hogy ilyen sok meccs telibe sikerült

chicalocca : érdemes nézegetni a kötés tíltásokat, mert van olyan vb meccs amiből 1 szelóra akár 3-at is játszhatsz!
de 2-őt szinte mindíg lehet!
de 2-őt szinte mindíg lehet!
Sziasztok!
Carla: nagy gratula! Ez igen! Ráadásul egyenesben!
Tegnap nekem az utolsó pillanatig, kb. 4 perc volt a meccsből, amikor 3 perc alatt kiosztott 3 sárgalapot ez a francia .... bíró, s ezzel ment is a szeló. Pedig rajta voltak olyan nagyobb oddsok, hogy 11-es lesz az olasz meccsen, szögletek, ki rúgja az első félidőben, nagy butaság volt Kaka részéről is, hogy 1 sárga lap után a 88. percben kiállíttatja magát, még akkor is, ha nem kellett volna adni neki. Elefántcsontpart játéka pedig számomra kiábrándító volt, inkább játszottak volna! A színészkedést pedig nem bírom. Igaz, abban a brazilok is jók...
Carla: nagy gratula! Ez igen! Ráadásul egyenesben!
Tegnap nekem az utolsó pillanatig, kb. 4 perc volt a meccsből, amikor 3 perc alatt kiosztott 3 sárgalapot ez a francia .... bíró, s ezzel ment is a szeló. Pedig rajta voltak olyan nagyobb oddsok, hogy 11-es lesz az olasz meccsen, szögletek, ki rúgja az első félidőben, nagy butaság volt Kaka részéről is, hogy 1 sárga lap után a 88. percben kiállíttatja magát, még akkor is, ha nem kellett volna adni neki. Elefántcsontpart játéka pedig számomra kiábrándító volt, inkább játszottak volna! A színészkedést pedig nem bírom. Igaz, abban a brazilok is jók...
carla
brazilia-elefántcsontpartot kétszer raktad meg egy szelón? közéstiltás van két ugyanarra a meccsre vonatkozónál nem?
brazil-elefántra én is tippeltem h. 10nél több szöglet
a tegnapi kamerun-dánia-nál 9 szöglet lett épp benne voltam a 10nél kevesebben
" alt="
">
ma az olaszok 15 szögletet rúgtak, ennyit egy csapat se rúgott, sokra mentek vele...
brazilia-elefántcsontpartot kétszer raktad meg egy szelón? közéstiltás van két ugyanarra a meccsre vonatkozónál nem?
brazil-elefántra én is tippeltem h. 10nél több szöglet
a tegnapi kamerun-dánia-nál 9 szöglet lett épp benne voltam a 10nél kevesebben

ma az olaszok 15 szögletet rúgtak, ennyit egy csapat se rúgott, sokra mentek vele...
Nincsenek is jó meccsek, meg a vb is érdekesen alakul... De csak lesz jobb is.
Mai szelvény:
Mo-Szlovén jt. H
Ol-ÚZ 1. fi 0.5g ke.tö V
Brazília-Elefántcs. H
B-E 10,5 szögl. kev,több V
Kíváncsi leszek
Mai szelvény:
Mo-Szlovén jt. H
Ol-ÚZ 1. fi 0.5g ke.tö V
Brazília-Elefántcs. H
B-E 10,5 szögl. kev,több V
Kíváncsi leszek
gratula carla
én sajnos nem a papírformákra raktam spanyolból (olyan kicsi oddsok voltak, bezzeg ha arra rakok tuti a másik nyer) sztem levante, gimnastico is simán nyerhetett volna tabella állás szerint
most meg az olaszok játszottak D-t
" alt="
"> nem akartam rájuk rakni eredetileg
szlovákiától is vártam gólt
" alt="
">
hát most a napokban egyik szelóm se jött be (igaz 3x kockáztatós nagy nyereményes lett volna)
én sajnos nem a papírformákra raktam spanyolból (olyan kicsi oddsok voltak, bezzeg ha arra rakok tuti a másik nyer) sztem levante, gimnastico is simán nyerhetett volna tabella állás szerint
most meg az olaszok játszottak D-t

szlovákiától is vártam gólt

hát most a napokban egyik szelóm se jött be (igaz 3x kockáztatós nagy nyereményes lett volna)
Tegnapi 9 meccsből 9 bejött
" alt="
"> Most váltottam ki, kár, hogy nagyobb téttel nem tudtam feltenni, de így is szuper.

nah ma buktam már 1 szelót meg egyet majdnem...
spanyol másodosztályú meccsekre raktam olyan szép nagy oddsúak voltak kockáztattam és nem jöttek be pedig jött volna egyiknél 30 másiknál 70 ezer
spanyol másodosztályú meccsekre raktam olyan szép nagy oddsúak voltak kockáztattam és nem jöttek be pedig jött volna egyiknél 30 másiknál 70 ezer
sziasztok nekem a tegnapi meccsekre nem volt időm rakni
de az angolok miatt nem is bánom
én USÁ-nál döntetlenre tippeltem volna
" alt="
"> de a
ha szerbek játszanak akkor elég sok a sárga
Néztem utólag, h. most az egyszer kb. jó tippet is adott a Nemzeti Sport
a rázós tippeknél: lesz 11-es a német meccsen, és szerbia rúgja az elsőt
nah megyek nézni vmi jó kis tippet
de vhogy ezen a vb-n annyira nem papírforma van, meg kevés gól
de az angolok miatt nem is bánom
én USÁ-nál döntetlenre tippeltem volna

ha szerbek játszanak akkor elég sok a sárga
Néztem utólag, h. most az egyszer kb. jó tippet is adott a Nemzeti Sport
a rázós tippeknél: lesz 11-es a német meccsen, és szerbia rúgja az elsőt
nah megyek nézni vmi jó kis tippet
de vhogy ezen a vb-n annyira nem papírforma van, meg kevés gól
204 Szlovákia – Paraguay = V - 1.87
220 Olaszország – Új-Zéland = H - 1.13
195 Honka – Tampere Utd. = H - 1.67
131 Betis – Levante = V - 7.70
200 Elche – Real Sociedad = D - 2.80
237 Brazília – Elefántcsontpart = H - 1.52
Meglátjuk!!
220 Olaszország – Új-Zéland = H - 1.13
195 Honka – Tampere Utd. = H - 1.67
131 Betis – Levante = V - 7.70
200 Elche – Real Sociedad = D - 2.80
237 Brazília – Elefántcsontpart = H - 1.52
Meglátjuk!!
tegnap egy jó szelót vittek az angolok
" alt="
">
mai:
124 Milano-Montepasien V
128 Angelholm-Trollhatta H
131 Betis-Levante H
132 Cadiz-Numanica H
133 Cartagena-Albacete V
135 Las Palmas-Gimnastic H
137 Rayo Valle Rec.Huelva H
138 Real U. -Hercules V
140 Hollandia-Japán H
Ez megy egyenesben

mai:
124 Milano-Montepasien V
128 Angelholm-Trollhatta H
131 Betis-Levante H
132 Cadiz-Numanica H
133 Cartagena-Albacete V
135 Las Palmas-Gimnastic H
137 Rayo Valle Rec.Huelva H
138 Real U. -Hercules V
140 Hollandia-Japán H
Ez megy egyenesben
Ma először az amerikai utolsó gól vitt 16.790 Ft-ot, utána az angolok a vacak 1,19-es oddssal nagyon sokat. Pedig a csapattársam ma olyan nagy oddsokat talált ki, mint hogy lesz kiállítás, lesz 11-es a német meccsen, sok sárgalapot mindenki érzett, jó volt a szöglet, stb, jó volt a Szerbia győzelem, erre Anglia is elcseszi, ráadásul milyen játékkal!
carla: A szögletnél és a sárga lapnál ez azért jó, mert elég jó így megtippelni, hogy pl. 10 szöglet, vagyis kevesebb lesz a meccsen, én már ezzel nyertem sokszor, s hidd el, ez jobb, mint korábban, hogy pontosan meg kellett saccolni, 3-5, vagy több, vagy kevesebb lesz. Ma lehetett tudni, hogy ilyen meccsen /szerb-német/ sok lesz a szabálytalanság, s a belga bíró 4-es átlagban adja a sárgát!
chicaloca: Ausztrál szerintem is lehet D, de Kamerum-Dánia meccs nálam fix V! Valahogy nem érzem a kameruniak játékát, a dánok viszont engem meggyőztek, s most remélem szerencséjük is lesz!
Szia chicaloca! Egy ismerősöm szerint biztos V-nek tűnik az USA, én most 3.000 Ft-ot tettem arra, hogy mai német meccsen lesz 11-es, és a Szlovénia-USA meccsen lesz 2-3 gól.
Leginkább azt érzem, hogy a német meccsen kevsebb szöglet lesz, mint 10,5 és sok sárga lesz.
Leginkább azt érzem, hogy a német meccsen kevsebb szöglet lesz, mint 10,5 és sok sárga lesz.