Árpi: én is akkor küldtem be, szóval engem is hívhatnának, de nem hívnak, sőt a tegnapi déli nyertes sincs még kint, akkor is küldtem be. Azt gondolom az már veszett fejsze nyele. Legalábbis nekünk.
szurkoljatok, hogy a 8-10ig terjedő időszak alatti teló a miénk legyen...
nem akarják kiírni a nyertest...(aminek örülök, mert minket még nem hívtak...)
illetve anyut lehet, csak lehet, hogy nem vette észre...
szóval benne és a figyelmetlenségében bízok
Oké, akkor bocsánatot kérek Markóéktól!
Én nem irigykedem, ha valaki sokat nyer... Tény, hogy furcsa, de ha televásárolták magukat nyerő pepsikkel, és sok kódot küldtek be, akkor jogos, hogy Fortuna sokszor rájuk mosolyog! De oltári mázlijuk van ám! Azért jó, hogy kicsit megpihennek most...
Hát sada sajnos nem bírom az alkoholt, ha iszok akkor egy idő után leülök egy sarokba, és csöndben rágom a körmöm, meg csillogó szemmel vigyorgok. Csak altatónak lenne jó az ital arra meg minek.... De a boros kolát lehet szorgalmazom, mivel ma megyek colát venni, és képzeljétek Pepsit, és akciósat. .....és remélem nyerek is....
Tisztára olyan mint "régen", azt figyelték régen hú a szomszédnak miből telik, most meg sokan ki mit, mennyit nyer, ha sokat akkor biztos csal, ha keveset akkor az jó meg biztos béna. Hol van az a világ mindenkinek jut? Volt ilyen valaha? Akinek több pénze van logikus nagyobb eséllyel indul mivel többet tud rá költeni, akinek pénze van valószínű a baráti köre is hasonló. Onnon is csurran cseppen. Jók ezek a játékok???? Szeretünk játszani???? Ne rontsuk el mint a Cba-t!!! Arról is megvan mindenkinek a véleménye. Nekem is.... De ha furunk faragunk akkor egy idő után nem fog senki sem játékot indítani, mert minek csak lavínát indít.
ildicc
Mondasz vmit.
Néha meg nem árt nem első felindulásból válaszolni, hanem még egyszer elolvasni, v. esetleg még az előzményeket is, mert csak úgy kererk az egész.
Az a "rossz" a fórumban, hogy nem látszanak az ember gesztusai, nem hallatszik a hanglejtése - amit megpróbálunk ugyan smile-kkal pótolni, több - kevesebb sikerrel, de nem mindig azt vonja le mindenki konklúziónak, amit szerettünk volna...
Egyébként a "nyerő időpont" egyszerű: minden 2 órában 1 ezredmásodperc...
Köszi a gratulációkat!
Csak gondoltam tisztázom a dolgokat.
Egyébként szerintem is aki elkezd leírni dolgokat, annak érdemes lenne előbb bele gondolni, biztos nem két-három kupakkal nyernek 9 telót akiknek sikerül.
Aki megteheti áldozzon rá. Mindenki előtt ott a lehetőség.
Én szoktam kocsmában pepsit inni!!!! Sőt málnát is!!!! Amikor AÁ-s kupakokat vadásztam Sió levet is ittam. Nem mindenki berúgni jár oda. Nem hülyeség.... csomó cuccot lehet ott szerezni. Minekit lemartok mennyire hülye.