Kérdések és válaszok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 261 / 9336 oldal |
Unilever Grillezz miért nem enged be vajon? Már próbáltam több jelszóval is. Már van egy feltöltésem és regisztrációm.
Valószínű a jsz-ban van az elírás.
3:1 a 3M javára.
3:1 a 3M javára.
Sziasztok!
A " Dijazzuk a szorgossagot" jateknal A jsz ben is 1M a fonyeremeny a Mondelez meg a feltoltes utan azt irja h most nem nyertel de eselyes v a a3 M os fonyeremenyte Ez h van?
A " Dijazzuk a szorgossagot" jateknal A jsz ben is 1M a fonyeremeny a Mondelez meg a feltoltes utan azt irja h most nem nyertel de eselyes v a a3 M os fonyeremenyte Ez h van?
34 éve de mindegy....
Tanulhatsz ,lassan ellepnek majd bennünket
" alt="
">
" alt="
">Pedig mán' elkezdtem tanulni kínaiul...
Szorevá hontó deszu ká, Ándzsin szán?
Ja, ez japán...
Szorevá hontó deszu ká, Ándzsin szán?
Ja, ez japán...
China Brand Fair
Vágási: mivel nem Gizi néni a célcsoport ,hanem a kereskedők
" alt="
">
Vágási: mivel nem Gizi néni a célcsoport ,hanem a kereskedők
" alt="
">Szívesen
" alt="
">
" alt="
">Akkor szupi
" alt="
"> köszönöm szépen jojó
" alt="
"> köszönöm szépen jojótrita
Szabályzatban található a résztvevő termékek felsorolása ,blokkon ennyi lesz csak .Chio Chips
Újhagymás 60 g, csomagolása matricás .
Szabályzatban található a résztvevő termékek felsorolása ,blokkon ennyi lesz csak .Chio Chips
Újhagymás 60 g, csomagolása matricás .
Hupikék
A Screvo? Kizárt.
A Screvo? Kizárt.
Ha már ilyen "feltételeket " szabnak,akkor a terméket árusító bolt figyelhetne erre szerintem.Kétlem,hogy egy csomag csipsz miatt,a kilóméteres sorban a pénztárban bárki számlát kér,főleg ,hogy azt is már a pénztárgép nyomja,így valószínű,hogy azon is simán Chio csipszként szerepel.akkor kérjék hozzá a termék fotóját is,és mindjárt egyértelmű.szerintem.
Saját tapasztalatból írom, hogy vásárlás előtt érdemes ránézni az adott játék feltöltési felületére.
Screvo Danone, szerintem írjatok nekik, hogy félreérthető a játékszabály, hátha legközelebb már jobban figyelnek.
Én a Tescoban vettem, azon sincs feltüntetve!
A spárban vásárolt chio ,a blokkon simán chio ként szerepel,az nincs kiírva,hogy promóciós,stb.a játékszabályban meg azt írják úgy kell szerepelnie a blokkon. Feltöltöttem.sztetek bukom ha esetleg nyer?
nincs valakinek eladó sodastream készüléke? Az egyik kolleginám nyugdíjba megy, ez az álma..
China Brand Fair
Itt csak vállalkozók nyerhetnek? Mert a regisztrációnál meg kell adni a cégnevet és az iparágat...
Itt csak vállalkozók nyerhetnek? Mert a regisztrációnál meg kell adni a cégnevet és az iparágat...
igen, ezt megértem.
tényleg bosszantó...
" alt="
">
tényleg bosszantó...
" alt="
">Valóban nem írja, hogy 1 blokkon, de akkor is félreérthető.
"... máris indulhatsz ..."
Qrvára bosszantó tud lenni az ilyen.
"... máris indulhatsz ..."
Qrvára bosszantó tud lenni az ilyen.