Archivum - Negatív tapasztalatok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 261 / 511 oldal |
Mindenben igazad van, csak az utolsó napot tolnám mondjuk 3-ára, hogy az utolsó nap végén vásárolt a vk-okat, hascimkéket, stb. is be lehessen dobni.
CBA:
Ennyit kéne csak tenni. Minden játék 5.-én induljon és hónap utolsó napján végződjön. Ládát kirakni 5.-én utolsó nap beszedni. Megbízni egy céget (AKINÉL A LÁDA KULCSA IS LENNE!!!) aki 4 nap alatt összegyűjtené a páylázatokat ország szerte. (4 nap bőven elegendő lenne) Csak az üzletvezetőknek kéne azt betartani, hogy beszedni utolsó nap a ládát és 5.-én kitenni és nem NAGYBAN beleszarni az egészbe. Az sem lenne hátrányos mondjuk ha valami főközpontban személyesen is le lehetne adni a pályázatokat. Amúgy már nem izgat a dolog mert COOP-ba megyek addig míg nem normalizálodik a helyzet, CBA-nak meg tök mindegy, hogy eggyel kevesebb vevő vagy több. Nekem viszont nem
Ja és kedves Laci bácsi, hogy tudd valóban le KELLENE szedni hónap utolsó nap a dobozokat a cégvezetőknek!!! És az újságban is az volt, hogy LEGKÉSŐBB március 31.-ig bedobni! És nam az hogy akár 7.-én is be lehessen dobni...
Ennyit kéne csak tenni. Minden játék 5.-én induljon és hónap utolsó napján végződjön. Ládát kirakni 5.-én utolsó nap beszedni. Megbízni egy céget (AKINÉL A LÁDA KULCSA IS LENNE!!!) aki 4 nap alatt összegyűjtené a páylázatokat ország szerte. (4 nap bőven elegendő lenne) Csak az üzletvezetőknek kéne azt betartani, hogy beszedni utolsó nap a ládát és 5.-én kitenni és nem NAGYBAN beleszarni az egészbe. Az sem lenne hátrányos mondjuk ha valami főközpontban személyesen is le lehetne adni a pályázatokat. Amúgy már nem izgat a dolog mert COOP-ba megyek addig míg nem normalizálodik a helyzet, CBA-nak meg tök mindegy, hogy eggyel kevesebb vevő vagy több. Nekem viszont nem
Ja és kedves Laci bácsi, hogy tudd valóban le KELLENE szedni hónap utolsó nap a dobozokat a cégvezetőknek!!! És az újságban is az volt, hogy LEGKÉSŐBB március 31.-ig bedobni! És nam az hogy akár 7.-én is be lehessen dobni...
És még az jutott eszembe, hogy a havi játékok közötti 3-4 nap szünet nyilvánvalóan arra szolgál, hogy a ládákat kiürítsék, és a borítékokat továbbítsák. De ha az új játék kezdete után 2-3 vagy még több nappal még mindig ott csücsülnek az előző havi borítékok a ládában, akkor nem kell csodálkozni, ha az ember nem bízik a játékban. Egyértelmű, hogy a CBA nem tudja rávenni az üzletek vezetőit, hogy figyeljenek erre a dologra, ez pedig azt (is) jelentheti, hogy a nyereményjátékkal kapcsolatban más szabályokat sem tartanak be. Nincs kontroll.
Például azt ki ellenőrzi, hogy ha végül mégis kiürítik a ládákat, azok a borítékok tényleg eljutnak a sorsolásig? Az üzletvezető nyugodtan kidobhatja őket, és mondhatja, hogy egy árva boríték se került a ládába. Vagy akár át is borítékolhatja, és a sógora nevén küldheti tovább.
Egy cseppet sem tudok bízni ebben a játékban
Meggyőződésem, hogy a dobozos módszer óta a borítékjaim el sem jutottak a sorsolásig.
Miért nincs választási lehetőségünk, hogy esetleg postán küldjük be???
A CBA ezzel egyszerűen elvette az esélyt, hogy részt vehessünk a sorsoláson. Számomra (aki a vásárlásait az aktuálisan futó nyereményjátékokhoz igazítja), ez azt is jelenti, hogy felesleges a CBA-ba a lábamat betenni, pláne a pénzemet ott költeni
Például azt ki ellenőrzi, hogy ha végül mégis kiürítik a ládákat, azok a borítékok tényleg eljutnak a sorsolásig? Az üzletvezető nyugodtan kidobhatja őket, és mondhatja, hogy egy árva boríték se került a ládába. Vagy akár át is borítékolhatja, és a sógora nevén küldheti tovább.
Egy cseppet sem tudok bízni ebben a játékban
Meggyőződésem, hogy a dobozos módszer óta a borítékjaim el sem jutottak a sorsolásig.
Miért nincs választási lehetőségünk, hogy esetleg postán küldjük be???
A CBA ezzel egyszerűen elvette az esélyt, hogy részt vehessünk a sorsoláson. Számomra (aki a vásárlásait az aktuálisan futó nyereményjátékokhoz igazítja), ez azt is jelenti, hogy felesleges a CBA-ba a lábamat betenni, pláne a pénzemet ott költeni
Csak azért gondoltam, mert más témához nem igen láttam még a hozzászólását.
Mondjuk aktíválhatná magát a Nyereményjáték infóknál is.
Nem csak kritzálni kell idejárni !!!!!
Mondjuk aktíválhatná magát a Nyereményjáték infóknál is.
Nem csak kritzálni kell idejárni !!!!!
Laci bácsinak ez a második pozitív hozzáállása a mi negatív tapasztalatinkhoz. Most már csak a postát dícsérő szavai hiányoznak.
Nem hiszem, hogy ott dolgozna, ha így lenne, olvasta volna a körlevelet, amit az imént emlegettem, és tudná, hogy igenis meg van határozva a kiürítés időpontja. De most már mennem kell, a hétvégi vásárlásomat kell lebonyolítanom a Coop-ban

Laci bácsi csak nem a cba-nál dolgozol?
mazsas
Szerintem nem mindenütt. Egyszerűen leosztották a területeket.
Szegeden pl. a Reál boltok mentek át cba-ba.
Szerintem nem mindenütt. Egyszerűen leosztották a területeket.
Szegeden pl. a Reál boltok mentek át cba-ba.
Laci bácsi és többiek:
Meg van határozva a kiürítés napja. A havi játék utolsó napját követő napon az üzletvezetőnek kötelessége a dobozt kiüríteni és a tartalmát zsákba átrakni, ezt kéne az emlegetett cég képviselőinek begyűjteni.
De ez csak az elmélet, meg a CBA által kiadott körlevél.
A gyakorlatban az üzletvezetők nagy ívben tojnak az egészre.
És ahogy látom, Vass Szilvia se nagyin viseli szívén a dolgot, azóta nem láttuk errefelé, amióta konkrét helyek és panaszok elhangzottak.
Meg van határozva a kiürítés napja. A havi játék utolsó napját követő napon az üzletvezetőnek kötelessége a dobozt kiüríteni és a tartalmát zsákba átrakni, ezt kéne az emlegetett cég képviselőinek begyűjteni.
De ez csak az elmélet, meg a CBA által kiadott körlevél.
A gyakorlatban az üzletvezetők nagy ívben tojnak az egészre.
És ahogy látom, Vass Szilvia se nagyin viseli szívén a dolgot, azóta nem láttuk errefelé, amióta konkrét helyek és panaszok elhangzottak.
Továbbfűzve a gondolatmenetet, teszem azt, a szétválogatás oly módon történik, hogy a helyi boltokban felnyitják a dobozokat, és a helyszínen szelektálnak. Megint megkérdezném: ki végzi ezt? Minden egyes boltocskában ott van mindvégig a közjegyző? Látja, hogy valóban valamennyi boríték odakerült, ahová kellett? Szóval sehogy sincs ez rendben.
Erre persze lehetne mondani, hogy nem baj, ha keverednek, majd kiválogatják. Erre viszont azt kérdezném: hogyan? Elviszik a márciusiakkal a még le nem zárt áprilisiakat? Aztán azokat külön tárolják, míg el nem érkezik a következő sorsolás ideje? Hol? Ki? Valóban? Közjegyző ott van végig? Ennek akkor sem szabadna keverednie, mert a két hónapnak már semmi köze egymáshoz. Ha én összekeverem, és a mosóporos blokkhoz virsli vonalkódot teszek, kizárják a pályázatomat. Ha a cég keveri a különböző hónapok pályázatait, akkor az úgy oké? Nem. 

Laci bácsi, én még ébren, bár már nem sokáig, ezért fogadatlan prókátorként beleszólnék, igaz, mostanában már abszolút nem érint a CBA.
Ahogy Paint írta: "Igaz a sorsolás még messze idő van még üríteni, de mi van akkor ha valaki a tárgyhavit szeretné már bedobni, akkor bizony keverednek a hónapok. "
Illetve ahogy én magam is olvastam még a márciusi kiírásokat is, bár szó szerint nem tudom idézni, de rémlik egy ilyen passzus, hogyaszongya: "legkésőbb március 31-ig dobja be,stb.". Márpedig ezt sokak úgy értelmezik, köztük én is, hogy addig, és nem tovább, tehát ott lezárul az előző, és kezdődik a következő, amelynek már semmi köze az előző havihoz! Hát ezt! Meg azt a gyomortáji szorító érzést, hogy hiába költötte az ember x ezer Ft-ját, bajlódott a vonalkódokkal, pecsételtetéssel, borítékolással, még mindig ott dekkolnak a pályázatai, azzal a kicsit sem kellemes tudattal, hogy esetleg ott is maradnak.
Ahogy Paint írta: "Igaz a sorsolás még messze idő van még üríteni, de mi van akkor ha valaki a tárgyhavit szeretné már bedobni, akkor bizony keverednek a hónapok. "
Illetve ahogy én magam is olvastam még a márciusi kiírásokat is, bár szó szerint nem tudom idézni, de rémlik egy ilyen passzus, hogyaszongya: "legkésőbb március 31-ig dobja be,stb.". Márpedig ezt sokak úgy értelmezik, köztük én is, hogy addig, és nem tovább, tehát ott lezárul az előző, és kezdődik a következő, amelynek már semmi köze az előző havihoz! Hát ezt! Meg azt a gyomortáji szorító érzést, hogy hiába költötte az ember x ezer Ft-ját, bajlódott a vonalkódokkal, pecsételtetéssel, borítékolással, még mindig ott dekkolnak a pályázatai, azzal a kicsit sem kellemes tudattal, hogy esetleg ott is maradnak.
Robert és a többiek!
Sehol nincs megszabva,hogy mikor üritik a ládákat!
Akkor tulajdonképpen mit hiányoltok?
Nem ártana ha nemcsak írnátok,hanem -legalább néha-olvasnátok is!
Sehol nincs megszabva,hogy mikor üritik a ládákat!
Akkor tulajdonképpen mit hiányoltok?
Nem ártana ha nemcsak írnátok,hanem -legalább néha-olvasnátok is!
Köszi a biztatást!!

Bár végső soron a Reálnál is rendszeresek most már a játékok, biztos találtok azért helyette más "nyerőt" 

Ha jól tudom Tótkomlóson van.
Kevesebb ősz hajszál
Apropó, van a közelben Coop? 
Apropó, van a közelben Coop? 
Dehogy, sőt köszi az infót, biztos lesz köztünk olyan, akinek még pont jókor jön. Ezek szerint viszont nem várható túl nagy pozitív fordulat doboz-ügyben 

Akkor csak mi esünk ki a nyereményekből. Lehet, hogy kevesebb lesz a bosszúság a kiürítetlen dobozok, hiányzó borítékok miatt???
Igen a Reálhoz. Bocs, hogy nem írtam, hogy a Békés megyeiek figyeljenek az utalványokra.