Újra látni a játékot.
Ha már belépéskor ki van rakva a 3 kép, akkor már elküldted és beér.
Nem foglalkoznak nyerteslistákkal a telefonos informátorok.
Aranyalma!
Én még a munkahelyemről játszottam délelőtt, csak most írtam be. :-)
Ezen az oldalon rengeteg fajta Polaroid napszemcsi van és igen borsos az áruk... http://szpsz.com/indexf.htm
Sada köszi.
Telefonon lehet érdeklődni erről, hogy egyáltalán a megfejtés eljutott e hozzájuk? Mert nekem fogalmam sincs.
Angler Te mikor küldted, hogy benne voltál a 100-ban? Már korábban és esetleg csak most írtad be?
Nincs.
Csak a leírás....
sziasztok!
17 óra magasságában el akartam küldeni a Pallmallt. Valami futási hibát írt ki, fogalmam sincs elment -e vagy sem. Utána újra beléptem gondoltam megcsinálom mégegyszer, de a képek ott voltak a helyükön, így nem lehetett semmit sem csinálni. Kiléptem, majd most újra (19,45)beléptem az oldalra, de maga a játék sincs ott.
Aki játszott és elküldte annak továbbra is ott van a játék, ha belép az oldalra?
Megnézné nekem valaki? S még azt kérdezném 17 óra után is benne volt valaki az első 100-ban?
Nekem is összejött egy napszemcsi... Telefonon még senki nem érdeklődött, hogy valóban bekerült-e?
Tényleg telefonálnak ha regisztráltam?
Legfeljebb elcseréled velem egy napszemüvegre!

Az nem hoz izgalomba

én az a apró nyereményt szerettem volna..
Még megnyerheted a 100 ezres retro zenegépet!

SAjna én már kérsőn értem
Pedig nincs napszemcsim

Köszönök minden segítséget!
Sikerült belépnem. A Mozilla nem volt szimpi neki.
ősszejőtt 3 napszeműveg, időben értem még ide
kősszi Nektek
De csak az operában, nem?
Nekem nem fogadja el a születési évem, így nem tudok belépni

Még most se enged be a tesóm kódjával,adataival,pedig tuti jók!
És nem is tok. írni nekik,mert ugye nem tudok belépni az oldalra,lécci segítsetek,mit tegyek,köszi!
Azt is lehet töltögetni,de csak a websitest!!!

Most, a websiteről szóló kérdőív kitöltésért,újra,ha már 1x kitöltötted,akkor is,küldenek 1 újabb PM. kulcstartót!

Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások