Ajándék könyv.Előfizetéshez kötött!
http://www.nol.hu/nk
Ingyenes dolgok, vásárláshoz kötött ajándékok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 261 / 393 oldal |
tegnap voltunk moziban a Duna Plazában és a menühöz 100 szemes tictac-ot adnak ingyen
Az Algida Kids jégkrémhez mini Lego jár ajándékba. A dobozban van.
Ingyen elvihető nyereményes levelezőlap,Forest nyereményjáték.
Első 10000 pályázó garantált ajándékot kap(egy pamut pulikutyát)
Pestiek és aki pesten jár.
Első 10000 pályázó garantált ajándékot kap(egy pamut pulikutyát)
Pestiek és aki pesten jár.
Úgy irigyelek most benneteket. 

Hali! Szerintem van, nekem még ma dél körül sikerült.
A Pamperses akció 12-én kezdődött! Talán még van esélyünk! 

A pampers oldalán az első 2000 hírlevélre regisztráló ajándék plüsscsillagot kap ajándékba!!!!!!!

A Csodák Palotája szeptember 16-án nyílik az új helyen (Millenáris park), a belépés az első 3 nap (szeptember 16-18) INGYENES.
forrás pl: http://ma.hu/page/cikk/af/0/129177/1
forrás pl: http://ma.hu/page/cikk/af/0/129177/1
Tescoban:
Milka promoció: 200 g után toll, 400 g után A/4-s jegyzetfüzet
Signal promoció: 2 db vásárlása után toll vagy hütömágnes
Nescafe: ini bögre és kanál vagy cukortartó van csomizva
Boci szórólap viszont nm volt!!!
Milka promoció: 200 g után toll, 400 g után A/4-s jegyzetfüzet
Signal promoció: 2 db vásárlása után toll vagy hütömágnes
Nescafe: ini bögre és kanál vagy cukortartó van csomizva
Boci szórólap viszont nm volt!!!
A Kaiser's-ben 100g-os Nescafé classichoz,piros mini bögre van csomizva,ára: 729Ft
Holnap az Intersparban születésnap alkalmából vásárlás után a blokkal át lehet haladni egy kapun, és nyeremények vannak. Részleteket nem tudok, de az újság utolsó oldalán olvashatjátok.
Akciózik a Tele2
2005. szeptember 9.
Akciót hirdetett meg erre a hétvégére a Tele2. Eszerint szeptember 11-én és 12-én a cég ügyfelei ingyen hívhatnak minden magyarországi vezetékes telefont. Negyvennyolc órán át a helyi és a belföldi hívások díja nulla forint lesz.
2005. szeptember 9.
Akciót hirdetett meg erre a hétvégére a Tele2. Eszerint szeptember 11-én és 12-én a cég ügyfelei ingyen hívhatnak minden magyarországi vezetékes telefont. Negyvennyolc órán át a helyi és a belföldi hívások díja nulla forint lesz.
A Kaiser áruházakban Szept. 08-21 között 3*250 gr-os Karaván kávékoz, ajándék plüssfigura van!
A reklámújságban kávé magasságú oroszlán látható!
A csomag ÁRA: 999.- ft.
A reklámújságban kávé magasságú oroszlán látható!
A csomag ÁRA: 999.- ft.
Kriszta, regisztrációnál ezt írja ki erre:
Kedves cicatulajdonos!
Az elmúlt hónapokban nagyon sok Junior csomagot osztottunk szét, ám - mint azt jeleztük is- ez az akciónk természetesen csak a készlet erejéig tarthatott. Az jándékcsomagok elfogytak, így sajnos több jelentkezést már nem tudunk fogadni.
Ettől függetlenül azonban javasoljuk, hogy időről időre keresse fel honlapunkat, mert lehetőségeinkhez mérten rendszeresen jelentkezünk cicáknak és gazdiknak egyaránt kedves meglepetésekkel.
Önnek és cicájának jó egészséget és sok-sok együtt töltött évet kívánunk!
Kedves cicatulajdonos!
Az elmúlt hónapokban nagyon sok Junior csomagot osztottunk szét, ám - mint azt jeleztük is- ez az akciónk természetesen csak a készlet erejéig tarthatott. Az jándékcsomagok elfogytak, így sajnos több jelentkezést már nem tudunk fogadni.
Ettől függetlenül azonban javasoljuk, hogy időről időre keresse fel honlapunkat, mert lehetőségeinkhez mérten rendszeresen jelentkezünk cicáknak és gazdiknak egyaránt kedves meglepetésekkel.
Önnek és cicájának jó egészséget és sok-sok együtt töltött évet kívánunk!
http://www.ggkdirect.hu/Whiskasjunior/
ingyenes 4D ultrahangvizsgálatot végeznek a bababörzén.Feltételek: várandós könyv és a Kismama újságban (szept,okt. és novemberi)lévő sarokszelvényt kell felmutatni.2005.nov.19.szombaton lesz a Budapesti Vásárközpont "A" pavilonjában.8.00-15.00között.
A Tescoban mától Nescafé Classic 200 grammos instant kávéhoz adnak egy piros minibögrét és egy Nescafé kiskanalat, 1299 ft.
Nem tudom ismeritek-e a Gmail-t, mint levelezőrendszert:
- Több, mint 2,000 megabájt (két gigabájt) ingyenes tárhely
- Beépített Google kereső, ami azonnal megtalálja a keresett üzenetet
- Az üzenetek és az arra érkezett válaszok automatikusan
"beszélgetésbe" szerveződnek
- Szöveges hirdetések és kapcsolódó oldalak, amelyek a levelének
szövegéhez kapcsolódnak.
- Több, mint 2,000 megabájt (két gigabájt) ingyenes tárhely
- Beépített Google kereső, ami azonnal megtalálja a keresett üzenetet
- Az üzenetek és az arra érkezett válaszok automatikusan
"beszélgetésbe" szerveződnek
- Szöveges hirdetések és kapcsolódó oldalak, amelyek a levelének