" alt="

">
Milyen időre?

" alt="

">
Itt SORSOLNAK! Utólag!
Szerintem aki rájött az időre az segíthetne másnak, mivel mi is segítünk akinek csak lehet.
Lehet hogy éppen nem ebben a játékban hanem másikban.
Kocsmában pepsit?
Talált már ott fórumos müzlis papírt is.. Ha jól emlékszem.
Végülis: Ha vki időben ébredt és rááldozott egy csomó időt és energiát a felkutatására és pénzt, hogy feltankoljon Pepsivel a játék legelejére, mégha ki is öntötte a tartalmát, hamar megtérülhetett a befektetése.
Kár, hogy későn kezdték teríteni az akciós kiszerelést.
Látod ebben én is nagyon bízom.

Egyébként simán lehet Fortuna segítségével több telefont nyerni
sadának is összejött.
és akik eddig nyertek, nincs kizárva, hogy nyernek megint...
Ok, köszi.
Reacska dehogy!
Gratulálok a telefonokhoz!
gabi: ugye nem arra gondolsz hogy én is csaltam?
Hogy a fenébe lehet csalni egy sorsolásos játékon basszus?
Megmondom. Sehogy. Vegyél vagy 100 ezer forintra pepsit és meglátod te is többet fogsz nyerni. Ha pedig nem veszel ennyit akkor ne várd hogy kilencet nyerj két kupakból.
Gondolkodjatok már!
Ez olyan mint amikor valaki beírta, hogy kocsmáros az illető. Nem sok hülyét láttam kocsmában pepsit nyakalni.
Hát ki tudja... ha megvan a stratégia akkor igazad van
Ezek csak találgatások, de lehet, hogy egyszerűen csak agyalnak, és gyorsan rájönnek a nyerő másodpercre... akkor tényleg működik.
Mindegy! Én már feladtam a nyerőperces játékot. Ha összefutok egy papírral akkor beküldöm, de ennyi. A pepsit azért iszogatom

Ha a családban összefognak 5-6-an nincs kizárva a 2,5 millió szerintem.
Egyébként biztos olvasod néha a nyerőperces fórumot.
Ott is kombinálnak, agyalnak hogy lehet nyerni, hisz ezért van kitalálva ez a topik. Viszont ahogy az utolsó hozzászólásokból kitűnik, tényleg van valaki aki csalással nyer Debrecenből, hisz azt ne mondja nekem valaki, hogy közel 2,5 millás utalványt össze lehet enni és nyerni csalás nélkül.
Ugyanez előfordulhat a Pepsinél, hisz hihetetlen, hogy valaki másfél hét alatt 9 vagy nem tudom mennyi telefont összenyerjen... bár lehet, hogy nincs igazunk, de azért az alapja megvan a gyanúnak. Egyébként van olyan fórumos aki 3 telefont nyert, szóval.. ki tudja...
oroszlánék akiket nem ismerünk annak nem tudunk gratuzni, de hamár itt vagy gratuzunk, szerintem se sajnálja senki azt a 2 telkót. Más is nyert már 2 db-t.

Egy Markó, egy nem Markó . Ez igy igazságos nem ? A Markó utcában még jól jöhet nekik !
Szerintem egyébként senkitől sem sajnálták a telót, kivéve a gyanús tatabányai esetektől...
Látod, hogy azért a fórumról is szépen nyertek.
Gratu a telefonokhoz!
Bocsi, gondolom egy páran kezdenek paranoiások lenni a fórumon
Megjegyzem a tatabányai Markóék tényleg gyanúsak nekem is, és ilyenkor persze elkezdhetünk kombinálni... esetleg más családtag rokon ismerős nevében is játszhat ott Tatabányán vagy környékén...
Én is nyertem ám! De azért örülnék még egynek... megjegyzem halkan...
ja bocs hogy csak most reagáltam a hozzászóláshoz, de úgy hívták fel rá a figyelmem.Nem is gondoltam rá hogy ez ilyen nagy gáz.
Én mindenkinek további jó játékot kívánok, még a Markóéknak is.
Hali!Gratula!
(ha eladod írj!)
Sziasztok!
Örülök, hogy ilyen tájékozottak vagytok hol van Kocs.
De jó lenne ha nem kezdenétek el kombinálni mindjárt.
Úgy látom csak annak örültök ha fórumos nyer ezért a kedvetekért beregiztem.
Itt vagyok remélem most már nem sajnáljátok azt a két darab telót.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások