Felajánlások
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 262 / 762 oldal |
én kérném, ha másnak nem kell ( OMV)
4 OMV pont
igen, ahhoz van a társasjáték megvásárlásához 500 ft engedmény, esetleg érdekel?
Felajánlom:
Gratulálunk, Ön nyerte meg a www.kizmantravel.hu oldalon a TENERIFFEI 7 éjszakás,2 fő részére szóló utalványunkat, melyet mellékelve küldök.
Az utalvány tartalma, ahogyan azt a játék leírásában is adva volt, csak a 7 éjszakát tartalmazza 2 fő részére.
A további költségeket, így a repülőjegy, illeték, transzfer, egyéb, Önöknek (illetve annak, akinek esetlegesen ajándékba adják) kell majd megfizetnie
Gratulálunk, Ön nyerte meg a www.kizmantravel.hu oldalon a TENERIFFEI 7 éjszakás,2 fő részére szóló utalványunkat, melyet mellékelve küldök.
Az utalvány tartalma, ahogyan azt a játék leírásában is adva volt, csak a 7 éjszakát tartalmazza 2 fő részére.
A további költségeket, így a repülőjegy, illeték, transzfer, egyéb, Önöknek (illetve annak, akinek esetlegesen ajándékba adják) kell majd megfizetnie
lasiesta , esetleg Piszkos Fred társasjáték .
piszkos fred 500 ft-os kuponom válaszborítékért cserébe, fogalmam sincs mire jó vagy mihez, kamilla wc papír közé volt bedugva..
" alt="
">
" alt="
">Nem tud ma valaki elmenni helyettem a Gengszterkorzó díszbemutatójára az Alle-ba? Kidőltem, lebetegedtem. Filmvetítés, büfékupon, + ajándéksorsolás.....
7 kor kezdődik a regisztráció, fél 8-kor a filmvetítés...
Nagyon sajnálom hogy nem tudok elmenni.
7 kor kezdődik a regisztráció, fél 8-kor a filmvetítés...
Nagyon sajnálom hogy nem tudok elmenni.
A játéknak vége. A következőnél ki tudja, mi lesz?
Akkor a régi nem jó?
Paintuci
Változik a Coop logó.
Az új coop csupa piros.
http://href.hu/x/e6lm
Változik a Coop logó.
Az új coop csupa piros.
http://href.hu/x/e6lm
jegyek elkeltek..
Coop feliratok, lógok aktuálisak még? Küldesz borit, elküldöm...
sziasztok,
Felajánlok egy páros jegyet a holnapi üvegtigrisre 18.00 wecc
emailt légyszi, később leszek csak.
Felajánlok egy páros jegyet a holnapi üvegtigrisre 18.00 wecc
emailt légyszi, később leszek csak.
Milupa Milumil Junior gyerekital kuponomat szívesen elküldöm aki kéri
Felbélyegzett válaszborítékért cserébe küldök Tesco, Spar és Lego pontokat.
Milupa junior ital kupon, Tescoban,ill rossmannban beváltható , jan 31-ig érvényes 350 Ft kedv , érdekel valakit?
Felbélyegzett válaszborítékért cserébe szívesen küldök "MOL Ajándékozzon ragyogást!" 25 ponttal beragasztott pontgyűjtő füzetet.
Már nincsenek meg a kódok!
Köszönöm aki írt! (tuncis)!
Köszönöm aki írt! (tuncis)!
2db. veszed-viszed kód az első email-ben jelentkezőnek!
Holnap járok idén utoljára a Női Portál felé, ha esetleg valakinek át kell venni a nyereményét és postázni, szóljon nyugodtan.