Archivum - Startlap Kincsvadászat
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 262 / 609 oldal |
jolicica ment
Csábulj el könnyedén a SIO ZERO-val!
Nyerjen 100.000 Ft értékű magánegészségügyi utalványt, vagy egy okosgyűrűt!
Töltse ki 3 perc alatt kérdőívünket, és máris részt vesz a sorsoláson.
jolicica! ment mail.
átom=látom
köszönöm
hát én is meghívtam néhány embert, de eddig nálam is csak 2 igazolt vissza
... de még nem adtam fel!
... de még nem adtam fel!Mire jó a zene, ha baj van?Segítsetek kérlek,nem megy.köszi előre is.
átom elkéstem sajnálom!
ildi16 elküldtem
Nekem csak 2 ember fogadta meg a meghívásomat azokat is unszolnom kellett. 

Ildi16! ment mail.
ildi mindjárt küldöm
itt vagyok egy kicsit, ha esetleg segíthetek
Még lenne pár!
1.Melyik az a Lap oldal, amelyik egy olyan informatikai eszközt mutat be, amely a távoli jövőben felváltja majd az oktatásban lévő tanárok által jól megszokott eszközt?
2.Melyik Lap oldalon található a matematika érettségi egyik háromszögekhez és függvényekhez is kapcsolódó témaköréhez linkgyűjtemény?
3.Valakinek nagyon elege van mindenből, úgy érzi, hogy nem érdekli semmi?
4.Lyukkészítő kézi készülék?
5.Melyik a világ legősibb társasjátéka, amit ma a póker után a legtöbben játszanak pénzért az Interneten?
6.Török eredetű név vagy somogyi település mi az?
7.A sasadliget oldalán hol találom meg a képet?
8.A szavak egy részével gyakran ebben a formában találkozunk.
9.Mit jelent az olasz "accumulazione" szó magyarul?
Köszönöm!
1.Melyik az a Lap oldal, amelyik egy olyan informatikai eszközt mutat be, amely a távoli jövőben felváltja majd az oktatásban lévő tanárok által jól megszokott eszközt?
2.Melyik Lap oldalon található a matematika érettségi egyik háromszögekhez és függvényekhez is kapcsolódó témaköréhez linkgyűjtemény?
3.Valakinek nagyon elege van mindenből, úgy érzi, hogy nem érdekli semmi?
4.Lyukkészítő kézi készülék?
5.Melyik a világ legősibb társasjátéka, amit ma a póker után a legtöbben játszanak pénzért az Interneten?
6.Török eredetű név vagy somogyi település mi az?
7.A sasadliget oldalán hol találom meg a képet?
8.A szavak egy részével gyakran ebben a formában találkozunk.
9.Mit jelent az olasz "accumulazione" szó magyarul?
Köszönöm!
1000 pont, az 200 visszaigazolt meghívás. Na jelentkezzen aki ennyit össze tud gyűjteni. 

Stendhal
Köszi
Köszi
oké! akkor a kincseim megvannak! akkor már csak arra kell rájönnöm, hogy a fenébe lehet még plusz ezer pontot összevakarni... 

pv12 ment mail
6600 pontja lehet valakinek, ha az összes képet összegyűjtötte és nem citromelről regisztrált, valamint senkit se hívot meg
Küldtem egy segítséget. pv12
livw!
Eddig 15 kincs van, de én is nagyon szeretném tudni, hogy hogyan lehet ennyi pontot összegyűjteni
Eddig 15 kincs van, de én is nagyon szeretném tudni, hogy hogyan lehet ennyi pontot összegyűjteni