Nekem is azt írta ki, hogy belefértem.
Lehet most ezt nem csinálták meg rendesen?

Bocs Sada rosszul írtam azt a valamit, amibe be kellett illesztenia képeket.
bk135
kérdőívet?

Miért nem indítjátok újra a gépet? Valószínű benn maradt a gépben és ugyanazt írja mint tegnap vagy töröljetek cookiet. Explorer, Internet beállítások, Cookiek törlése.
Most töltöttem ki a kérdőívet és még benne voltam az első 100-ban. Ezt ki is írta. Remélem tényleg így van.
Akinek gondja van, hivogassa a lentebb beírt infovonalat!!!!
ir valakinek ki ilyet megnyomas utan: "not implemented"
ildicc!
szerintem inkább hívd fel őket,ha van rá módod,a mailekre,megkeresésekre nemigen válaszolnak!
Tesóm belépési kódját sem fogadja el,már 3 napja,írtam mailt,hétvégén+most is,de még nem jött válasz! alszik a webmester!

Nekem is összejött!

hát, ez sem frissítéssel, sem ki-belépéssel nem jön össze. Írtam Pallmalléknak, kíváncsi vagyok, mikor válaszolnak...
sada,köszi a pall mall-os intézkedést!
Na,most már újra megy!

A nyereményért még akkor is lehetne játszani!
Szerintem nem bírta a rohamot.
Hívjátok az infovonalukat, ha gondoljátok:
06-40-223344/1
ebben a pillanatban nézem,leállt az oldal, "a lap nem jeleníthető meg" ezt írja ki,pedig van netkapcsolatom!
Lehet elfogytak a szemcsik?

sada. akkor remelem sikerult nekem is nyerni. mar arjottem hogy kapcsolhatom vissza a popup-ot.
egyebkent felhivtam oket hogy meg tudjak e mondani benn vagyok e a 100-ban de azt mondat csak delutan vanalmikor

ildicc
Ne csak frissítsd az oldalt!
Zárd be és nyisd meg újar!
ildicc, zárd le az ablakot lépj be újra menni fog

egyebkent mostmar az oldaluk sem jon fel nem mukodik
gmarti
Igen. A játék végéig ott is marad.
Nekem meeg nem engedi elküldeni - ha rákattintok a megcsináltam, elküldöm - re, kiírja, hogy not implented. Ez mi a sz*rért lehet?
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások