Szavazatok mentek:
veruss (261.),
mesi86 (247.),
nefelejcs (51.),
Dorcha (8,18%)Dorka és Andris
DunaiRita (4,88%)Rita és Lajcsi
nyuszika1975,kérlek küld el email-en a teljes linket mert így nem talállak meg, köszi és a szavazatodat is a sütire.
on-lány, ha szeretnél Sütigyáras kesztyűt, kérlek szavazz ide: www.sutigyar.hu/recept/ribizlis_sutemeny_3
Ki játszik a ribizlis játékon, én is szívesen szavaznék fórumosra!
veruss 264
Dorcha 7,97 ( most úgy látom, hogy elsők vagytok!)
veruss szavaztam, 259. még később is próbálkozom.
Ki vesz részt a Sütigyár ribizlis versenyén, szivesen szavaznék fórumosra?!
Én egy kesztyűre hajtok!
Mindenkinek szavaztam, majd írok privit.
Kérném szépen ma is a szavazatokat a receptemre:
http://href.hu/x/csti
Nagyon köszönöm előre is!
Aug. 1-ig, vagy júli 31-ig, ez jó kérdés, különböző infó van a honlapon! De hozzávetőleg egy hét, majd hétfőn megpróbálom megtudni, hogy pontosan mikor... nem ártana...

" alt="

">
Ez valószínű attól van, hogy olyan sok szavazat érkezik egyszerre, és nyilván nem csak az első helyeken állókra, hanem a többiekre is, hogy ilyenkor frissít egy nagyot a rendszer, ezért változik ennyit egyszerre... Amúgy nem az a lényeg, hogy mi mennyit esünk vissza, hanem hogy a másik párokhoz képest hogyan változik a különbség, mert ilyenkor a többiek is visszaesnek... szóval ez rendben van szerintem, nyilván ilyenkor sok szavazat jön pl olyanokra, akiket nem figyelünk, mert kevés van nekik... Na ezt kicsit kacifántosan írtam, bocsi

" alt="

">
Most 8,27%
fene se érti, mindegy hajtsuk, nyerjen fórumos

" alt="

">
Nem értem az egészet. Most ment újabb szavi, erre nem hogy nőtt volna az arány, visszaesett 8,27-re! De pl. a mellettetek levő Rita és Lajcsié és visszaesett hirtelen 5,25-ről 5,13-ra. Na ez hogy van és mitől?
IsvánNagy! azzal az lenne a baj, hogy némely pár, köztük mi is, rengeteg energiát fektetett a kampányolásba, hiszen ez volt a játék célja... Mások már az elején feladták, és nem foglalkoztak vele, nem lenne igazságos, ha most mégis egy ilyen pár nyerne... Ez amúgy másokban is felmerült, de a szervezők azt mondták, hogy nem akarnak sorsolást, mert azt akarják, hogy a párok dolgozzanak meg a nyereményért, ne a szerencse döntsön...

" alt="

">
Úgyhogy várjuk ki a végét, nem tudom, mi lesz így, de mindenesetre köszi a szavazatokat mindenkinek!

" alt="

">

" alt="

">
Ja, és most szavaztam, szóval Nektek 8,32, Olívia és Andrásnak már 8,04!
Én Dorkával értek egyet, már az első körben is írtam, hogy gyanúsak nekem Olíviáék. Dorka, nem írtok az eskuvonklesz szervezőknek, hogy valami nagyon nem stimmel? Lehet egyébként, hogy az lenne a legigazságosabb, ha sorsolással döntenék el, hogy melyik páré legyen a nyeremény.
trendy, ne vitatkozzunk ezen, nem a gyanússágról van szó, és nekem e-mailben írtak pár dolgot a szervezők, de tényleg hagyjuk, mindenkinek szíve joga úgy gondolni, hogy egy hétvége alatt több ezer új szavazat az teljesen okés... én nem így gondolom, de ez meg az én dolgom, nyilván én vagyok az, aki leginkább nyomonköveti az eseményeket, ezért pár dolgot másképpen látok, meglátjuk mi lesz, mi nem adjuk fel...
Egyébként igen, savaztak rendesen minket a múlt héten az esküvönklesz.hu facebook oldalán a hátul kulloó vetélytársak, a szervezők azonban megvédtek minket, és leírták azt, amit ide az előbb írtam, persze ez sem győzött meg senkit, mint ahogy én se fogok senkit meggyőzni arról, amit én gondolok... Még egyszer bocsánat, tényleg csak kiakadtam kcsit, nem kellett volna ilyesmit felhozni itt.

" alt="

">
Dorcha szavaztam: ( 8,32% )
Azt írták,hogy "néhány pár esetében",ebbe bárki beletartozhat,de gondolom főként azok,akik az első helyeken álltak és állnak.Neked ők a gyanúsak,nekik meg ti .Viszont a százalék különbségnél arra is gondolnotok kell,hogy minden pár belehúz így a vége felé,márpedig akkor a százalék arányok csökkenek,nem csak a 2.helyezett javára(és a ti károtokra),hanem a 3.-4. helyezettnek is jól jön.
De bocsánat, hogy kifakadtam, ezt nem itt és nem nekünk kell eldönteni, és természetesen elfogadom a véleményed, annak ellenére, hogy a tények mást mutatnak.

" alt="

">
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások