Cathy!
Ha tudsz, nyissál inkább postafiókot!
Archivum - Negatív tapasztalatok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 263 / 511 oldal |
A mi postásunk utálja a családomat.Mi nem is nagyon szoktunk levelet kapni, mert a postás szelektál,vagyis mikor jó kedve van akkor bedob néhány levelet, de ez ritkán fordul elő.Már többször tettünk panaszt a postán, de csak jót röhögtek rajtunk.Mivel én csak 1éve lakom ezen a kis településen a postás pedig ott született, mindenki neki, hisz.Ő azt állítja, hogy kézbesít minden levelet. A legdurvább az volt, amikor azért tiltották le a hitelkártyám, mert 2 hónapig visszament a számlaegyenleg azzal a szöveggel, hogy a címzett ismeretlen.De találtam már az utcánkban a sárban értesítést ajánlott küldeményről.
A tegnapi nappal pár felhasználónk olyan, NYEREMENY!!! címmel ellátott spam emailt kapott,
amelyben a felhasználónevét és jelszavát kérik. Kérjük, hogy az ilyen emailekre sose
válaszoljanak. Amennyiben Ön is kapott hasonló levelet, akkor kérjük, jelentse azt a Vatera
Biztonságos Kereskedés csoportjának a biztonsag@vatera.com email címen!
A jelenlegi esettel kapcsolatban természetesen rendőrségi feljelentést tettünk és mi is nyomozunk
a tettes után.
A kapott email szövege a következő:
----- Original Message -----
From: vatera@vatera.hu
Sent: Tuesday, April 05, 2005 4:02 PM
To: XXX
Subject: NYEREMENY!!
Kedves Vatera.hu felhasznalo!
Orommel ertesitem, hogy az on neve kerult kisorsolasra a Vatera.hu jatekaban. Ez azt jelenti hogy
On es 3 mas ember elutazhat egy csodalatos hetvegere Cipriusba! A nyereny megerositese vegett,
kerem kuldje el a Vatera.hu oldalon hasznalatos jelszavat es felhasznaloinevet es teljes nevet
telefonszammal.
Ez a level automatikusan generalt. Kerem az adatokat az szkrisztina0@freemail.hu ra sziveskedjen
elkuldeni 2 napon belul!
Meg egyszer gratulalunk!
Tisztelettel: Szabo Krisztina (Vatera.hu)
+36308453214 Budapest, Koris u_. 15/2/b
----- vége -----
Amennyiben most vagy a későbbiekben felmerül a gyanúja annak, hogy valaki visszaélésre készül,
akkor kérjük, jelentse az esetet a biztonsag@vatera.com email címünkön.
Mindenkinek kívánunk továbbra is további kellemes, biztonságos kereskedést a Vatera piacterén!
Üdvözlettel:
A Vatera csapata
amelyben a felhasználónevét és jelszavát kérik. Kérjük, hogy az ilyen emailekre sose
válaszoljanak. Amennyiben Ön is kapott hasonló levelet, akkor kérjük, jelentse azt a Vatera
Biztonságos Kereskedés csoportjának a biztonsag@vatera.com email címen!
A jelenlegi esettel kapcsolatban természetesen rendőrségi feljelentést tettünk és mi is nyomozunk
a tettes után.
A kapott email szövege a következő:
----- Original Message -----
From: vatera@vatera.hu
Sent: Tuesday, April 05, 2005 4:02 PM
To: XXX
Subject: NYEREMENY!!
Kedves Vatera.hu felhasznalo!
Orommel ertesitem, hogy az on neve kerult kisorsolasra a Vatera.hu jatekaban. Ez azt jelenti hogy
On es 3 mas ember elutazhat egy csodalatos hetvegere Cipriusba! A nyereny megerositese vegett,
kerem kuldje el a Vatera.hu oldalon hasznalatos jelszavat es felhasznaloinevet es teljes nevet
telefonszammal.
Ez a level automatikusan generalt. Kerem az adatokat az szkrisztina0@freemail.hu ra sziveskedjen
elkuldeni 2 napon belul!
Meg egyszer gratulalunk!
Tisztelettel: Szabo Krisztina (Vatera.hu)
+36308453214 Budapest, Koris u_. 15/2/b
----- vége -----
Amennyiben most vagy a későbbiekben felmerül a gyanúja annak, hogy valaki visszaélésre készül,
akkor kérjük, jelentse az esetet a biztonsag@vatera.com email címünkön.
Mindenkinek kívánunk továbbra is további kellemes, biztonságos kereskedést a Vatera piacterén!
Üdvözlettel:
A Vatera csapata
Mert a vásárlás határideje a márc 31., a borítékokat a vk-okkal, stb. késöbb is be lehet dobni.
De 4-én azért valóban kiüríthetnék...
De 4-én azért valóban kiüríthetnék...
Szalika: ha sikerült valami infóhoz jutnod CBA láda ügyben kérlek oszd meg velünk. Amúgy tényleg nevetséges, hogy már meg az új játék és még nem vitték el régit! Miért nem lehet megoldani, hogy márc 31.-én záráskor dobozt beszedik és csak április 5.-én teszik ki az újat. SZF-hez kéne fordulni.
Fáreó, nagyon úgy tűnik, hogy azon a postán, ahol fel szoktad adni a leveleidet, van néhány "rohadt" alma
Ha jól emlékszem, akkor már más macskás játékkal is akadt ilyen gondod, hogy be se ért a pályázatod
Érdemes állandóan panasszal élni, nálunk már járt többször az osztályvezető, bár túl sok minden nem történt, de talán így megkaptam olyan küldeményt is, ami egyéb esetben eltűnt volna. Sajnos még ez is kevés, mert pl. a szofis borítékom se ért ide, de állandóan panaszt tenni, An13, Neked is javaslom, hogy minden ilyen esettel bombázzátok az online "panaszirodát" is!! Sok fecske hátha egyszer elér valamit 
Ha jól emlékszem, akkor már más macskás játékkal is akadt ilyen gondod, hogy be se ért a pályázatod
Érdemes állandóan panasszal élni, nálunk már járt többször az osztályvezető, bár túl sok minden nem történt, de talán így megkaptam olyan küldeményt is, ami egyéb esetben eltűnt volna. Sajnos még ez is kevés, mert pl. a szofis borítékom se ért ide, de állandóan panaszt tenni, An13, Neked is javaslom, hogy minden ilyen esettel bombázzátok az online "panaszirodát" is!! Sok fecske hátha egyszer elér valamit 
A februárban nyert Nestle ajándékcsomagunk még mindig nem érkezett meg.
Ma telefonáltam, kiderült, hogy tértivevényesen feladták
Most kerestetik
Hát megérdemli az a postás, hogy elkapják, aki aláírta a kislányom helyett 
Ma telefonáltam, kiderült, hogy tértivevényesen feladták
Most kerestetik
Hát megérdemli az a postás, hogy elkapják, aki aláírta a kislányom helyett 
Játéka válogatja.
Meg kell nézni a játékszabályzatot.
Ahol gépi sorsolás van, ott általában elfogadják egyben.
Pl. a macisakat együtt küldöm be.
Meg kell nézni a játékszabályzatot.
Ahol gépi sorsolás van, ott általában elfogadják egyben.
Pl. a macisakat együtt küldöm be.
sada
A több pályázathoz külön-külön kell az ajánlott?
A több pályázathoz külön-külön kell az ajánlott?
A tértivevény azért túlzás és különben sem jó semmire.
Adott esetben többe kerülne a leves, mint a hús...
Ha normális garantált van, akkor én is ajánlottan adom föl, sőt, ha van több pályázatom, akkor mindet együtt.
Adott esetben többe kerülne a leves, mint a hús...
Ha normális garantált van, akkor én is ajánlottan adom föl, sőt, ha van több pályázatom, akkor mindet együtt.
Fáreó
Az ilyen fontosabb leveleket amiért garantált ajándék van miért nem adod fel ajánlva, esetleg tértivevénnyel is?Úgy tudnád bizonyítani, hogy beküldted!
Az ilyen fontosabb leveleket amiért garantált ajándék van miért nem adod fel ajánlva, esetleg tértivevénnyel is?Úgy tudnád bizonyítani, hogy beküldted!
Whiskas cicaaplédes reklamáció:
Mível nem kaptam meg az utolsó beküldésemre a whiskas kódokért járó 3 cica takarót. Megnézték a gépben,és sajnos megint a "rohadt posta"
miatt nem érkezett be a küldeményem. Vagy elszórták,vagy lenyúlták a kódos levelet!
Tehát ezért nem jött a várva várt whiskas ajándék.
Pedig mennyi macskakaját meg kellett enni ahhoz a cicusnak,hogy összegyűljön az a rengeteg 3x55 pont! És nyeremény meg sehol a posta trehánysága miatt.
A hölgy is mondta,hogy nekik is sok gondjuk van a postával,én meg válaszoltam: sajnos nem csak Önöknek,másoknak,sokunknak is!
Mível nem kaptam meg az utolsó beküldésemre a whiskas kódokért járó 3 cica takarót. Megnézték a gépben,és sajnos megint a "rohadt posta"
miatt nem érkezett be a küldeményem. Vagy elszórták,vagy lenyúlták a kódos levelet!
Tehát ezért nem jött a várva várt whiskas ajándék.
Pedig mennyi macskakaját meg kellett enni ahhoz a cicusnak,hogy összegyűljön az a rengeteg 3x55 pont! És nyeremény meg sehol a posta trehánysága miatt.
A hölgy is mondta,hogy nekik is sok gondjuk van a postával,én meg válaszoltam: sajnos nem csak Önöknek,másoknak,sokunknak is!

Évi*!
Lehet igazad van,de nem 100%. Lehet a postások nem beszéltek össze,de aki pall mallt szív, az tudomást szerezhetetett az új játékról is,és terjedhet a hír a "csodálatos logistztikai központban",amiről annyi rossz tapasztalatunk van! Én se a postásokat gyanusítom,de a Budaörsön dolgozó gárda is lehet kiváncsi,annyi levél között,lehet győz a kisértés!?
Lehet igazad van,de nem 100%. Lehet a postások nem beszéltek össze,de aki pall mallt szív, az tudomást szerezhetetett az új játékról is,és terjedhet a hír a "csodálatos logistztikai központban",amiről annyi rossz tapasztalatunk van! Én se a postásokat gyanusítom,de a Budaörsön dolgozó gárda is lehet kiváncsi,annyi levél között,lehet győz a kisértés!?

Ritkán fordul elő, hogy védelmembe veszem a postát, mivel rengeteg panaszom van rá, de a Pall Mall levelekkel kapcsolatban szerintem most nem sárosak. Nagyon úgy tűnik, hogy a cakkozott szélek annyira gyengék, hogy maguktól felnyílnak. Hozzám is nyitottan érkezett. A levél annyira súlyos papíron van, hogy ha a cakkozott résszel lefelé zúdítják, máris felszakad. És annyira különböző helyeken lakunk, nem hinném, hogy az összes kézbesítő egyszerre beszélt össze.
A hölgyvilág.hu-ról megint eltűnt egy játék, hosszas tartózkodás után, nyertesek nélkül (babazene).
A mai nap is benn voltak a borítékok a dobozban, legfelül a saját nevemmel. Úgyhogy a kedves CBA dolgozókat marhára nem érdekli ez az egész.
Én is befejeztem a CBA-val a játékot, teljesen hiábavaló ott vásárolni. Nekem mindegy hol költöm a pénzem.
Kedves Vass Szilvia, megköszönném ha jelentkezne az emil címemen, mert Önt telefonon nem tudtam elérni!
Én is befejeztem a CBA-val a játékot, teljesen hiábavaló ott vásárolni. Nekem mindegy hol költöm a pénzem.
Kedves Vass Szilvia, megköszönném ha jelentkezne az emil címemen, mert Önt telefonon nem tudtam elérni!
Jött 2 pall-mall levél nekem és a páromnak.
Mindkettő fel volt bontva a szaggatott vonal mentén.
Mindkettő fel volt bontva a szaggatott vonal mentén.

Egye-fene. Én beérném ennyivel is.
Szerintem inkább az a negatív, hogy nem meggyőző a játék szervezettsége...
Nem ürített dobozok, keveretlen pályázatok, stb...
Szerintem inkább az a negatív, hogy nem meggyőző a játék szervezettsége...
Nem ürített dobozok, keveretlen pályázatok, stb...
Tévesen számoltam, a helyes adatok:
2005-ben: 9,6 Mó / hó X 12 = 115,2 Mó / év
áprilistól: 9,0 Mó / hó X 12 = 108,0 Mó / év
na jó nem annyit, de egy pár milliót akkor is lecsíptek!
2005-ben: 9,6 Mó / hó X 12 = 115,2 Mó / év
áprilistól: 9,0 Mó / hó X 12 = 108,0 Mó / év
na jó nem annyit, de egy pár milliót akkor is lecsíptek!
12 Mó X 12 = 144 Mó / év + tárgynyeremények
2005-ben:
12 X 200 ezer (fődíj) + 20 X 60 ezer = 3,6 Mó / hó
3,6 Mó X 12 = 43,2 Mó / év ,de úgy látszik rájöttek, hogy ez nagyon gyenge és áprilistól erősítettek:
6 X 1 Mó (fődíj) + 10 X 50 ezer = 6,5 Mó / hó
12 X 6,5 Mó = 78 Mó / év lenne, ha nem változtatnának (csak az összehasonlítás miatt számoltam teljes évet)
Vége a beetetésnek?
Egyébként ma reggel körülnéztem az egyik CBA üzletben és azon kívül, hogy nem voltak kitéve a polcokon az áprilisi játékban résztvevő cikkek (1-2 mindig kapható árucikk kivételével) , nem voltak kirakva az újabb nyereményakció plakátjai sem, viszont a nyereményládába benézve nem 1, hanem jónéhány boríték már feküdt a doboz alján.
Mit gondoltok volt aki első nap reggelén felfegyverkezve minden szükséges eszközzel vásárolt, kivágott, borítékolt,vagy...?
Így rákérdeztem a pénztárosra:
Csak nem az előző havi játék boritékaiból maradt ott néhány db?
Válasz: én nem tudom, de nem is érdekel, ha ottmaradt hát ottmaradt.
Ezek után már én sem vagyok biztos, hogy minden pályázat beérkezik.
2005-ben:
12 X 200 ezer (fődíj) + 20 X 60 ezer = 3,6 Mó / hó
3,6 Mó X 12 = 43,2 Mó / év ,de úgy látszik rájöttek, hogy ez nagyon gyenge és áprilistól erősítettek:
6 X 1 Mó (fődíj) + 10 X 50 ezer = 6,5 Mó / hó
12 X 6,5 Mó = 78 Mó / év lenne, ha nem változtatnának (csak az összehasonlítás miatt számoltam teljes évet)
Vége a beetetésnek?
Egyébként ma reggel körülnéztem az egyik CBA üzletben és azon kívül, hogy nem voltak kitéve a polcokon az áprilisi játékban résztvevő cikkek (1-2 mindig kapható árucikk kivételével) , nem voltak kirakva az újabb nyereményakció plakátjai sem, viszont a nyereményládába benézve nem 1, hanem jónéhány boríték már feküdt a doboz alján.
Mit gondoltok volt aki első nap reggelén felfegyverkezve minden szükséges eszközzel vásárolt, kivágott, borítékolt,vagy...?
Így rákérdeztem a pénztárosra:
Csak nem az előző havi játék boritékaiból maradt ott néhány db?
Válasz: én nem tudom, de nem is érdekel, ha ottmaradt hát ottmaradt.
Ezek után már én sem vagyok biztos, hogy minden pályázat beérkezik.