Ingyenes dolgok, vásárláshoz kötött ajándékok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 263 / 393 oldal |
Győri Édes KisMackó puha piskótát adunk ajándékba, ha mozijegyet váltasz aug. 25-31. között a Kicsi Kocsi Tele a tank! c. filmre bármely Hollywood Multiplex moziban.
NIKE cipőtesztelés a futószezon ideje alatt
http://www.huweb.hu/nike/futoszerviz/index.php
http://www.huweb.hu/nike/futoszerviz/index.php
www.tictactuti.hu
Regisztrálj és ajándékot kapsz.
Regisztrálj és ajándékot kapsz.
Ne hagyd ki szeptemberben az ingyenes Max Factor sminkelést az alábbi nagyobb dm üzletekben!
Szept. 2-3. 25. dm Győr, 76. dm Campona Bp.
Szept. 9-10. 119. dm Mamut II. Bp., 40. dm Euro Park Bp.,
145. dm Szinva Park Miskolc, 41. dm Pólus Center Bp.
Szept. 16-17. 128. dm Westend Bp., 120. dm Debrecen Plaza,
77. dm Eurocenter Óbuda
Szept. 23-24. 137. dm Árkád Üzletház Pécs, 125. dm MOM Park Bp.,
132. dm Árkád Üzletház Bp.
Szept. 2-3. 25. dm Győr, 76. dm Campona Bp.
Szept. 9-10. 119. dm Mamut II. Bp., 40. dm Euro Park Bp.,
145. dm Szinva Park Miskolc, 41. dm Pólus Center Bp.
Szept. 16-17. 128. dm Westend Bp., 120. dm Debrecen Plaza,
77. dm Eurocenter Óbuda
Szept. 23-24. 137. dm Árkád Üzletház Pécs, 125. dm MOM Park Bp.,
132. dm Árkád Üzletház Bp.
Auchanben a Pickwick ice-nesteához ajándék pohár.
Mol kúton 2*1,5 l Lipton ice teához ajándék testtáska.
Mol kúton 2*1,5 l Lipton ice teához ajándék testtáska.
Ajándék lónak ne nézzd a fogát.
Azt nem tudom mire használta, de nagyon morcos volt. Valószínűleg ír nekik.
Mi már kb. egy hónapja használjuk a Persiles h.zsákot, de kutya baja.
Vagy nem egyforma a minőségük, v. ki tudja, mire "használták" azokat a h.zsákokat.
Vagy nem egyforma a minőségük, v. ki tudja, mire "használták" azokat a h.zsákokat.
Szomszéd vett hátizsákos mosóport, és már az 1. alkalommal szétszakadt a hátizsák
Játszótéren találkozott egy másik anyukával, aki szintén így járt 
Játszótéren találkozott egy másik anyukával, aki szintén így járt 
Coraban meg a Persilhez!
Auchanban 9kg-os Arielhez hátizsák.
Nem, úgy van az:
Tisztának kell annak lenni, hogy kilásson az ifjú hölgy!
Tisztának kell annak lenni, hogy kilásson az ifjú hölgy!

Ha még holnap is ott lesznek a földön, ígérem rákérdezek.
Bár nem hiszem, hogy elhinnék, hogy ekkora pocakkal neki akarok látni ablakot pucolni.

Miért nem kérted el mindet csak úgy, ablaktisztításhoz??
A 3900Ft-os Leberót most megkapod kb. 20-25 Ft-os db áron (mérettől függően).
A 3900Ft-os Leberót most megkapod kb. 20-25 Ft-os db áron (mérettől függően).
sada!
Szerintem meg kis szerencsével még én tudom levásárolni az 50%-os kedvezményre jogosító kuponokat, amiket ma találtam a boltban a tegnapi újságokban. (Kicsit furán néztek rám a coop üzletben, hogy tegnapi újságot veszek - amit ők egyébként is leselejteztek már és a földre dobtak - ráadásul rögtön kettőt. De volt még sok...)
Arra már nem látok esélyt, hogy 31-ig még az anyakönyvi kivonata is megérkezzen a babának. Főleg, hogy még meg sem született. És az első kislányomat is túlhordtam 10 nappal...
Szerintem meg kis szerencsével még én tudom levásárolni az 50%-os kedvezményre jogosító kuponokat, amiket ma találtam a boltban a tegnapi újságokban. (Kicsit furán néztek rám a coop üzletben, hogy tegnapi újságot veszek - amit ők egyébként is leselejteztek már és a földre dobtak - ráadásul rögtön kettőt. De volt még sok...)
Arra már nem látok esélyt, hogy 31-ig még az anyakönyvi kivonata is megérkezzen a babának. Főleg, hogy még meg sem született. És az első kislányomat is túlhordtam 10 nappal...
Kis szerencsével a bevásárlást összeköthetitek az anyakönyvi kivonat bemutatásával, mellyel beléptek a dm babaklubba.
Gondolom, ezt már vki más fogja helyetted intézni.
Gondolom, ezt már vki más fogja helyetted intézni.
kormos!
Köszi
Az Uh alapján úgy néz ki, hogy kislány lesz, de ez napokon belül kiderül. Aug. 24-re vagyok kiírva...
Egy kicsit nehézkes lesz ugyan felhasználni a kuponokat, mivel itt a városunkban nincs dm, de talán érdemes lesz miatta a közeli nagyvárosba látogatni.
Köszi
Az Uh alapján úgy néz ki, hogy kislány lesz, de ez napokon belül kiderül. Aug. 24-re vagyok kiírva...
Egy kicsit nehézkes lesz ugyan felhasználni a kuponokat, mivel itt a városunkban nincs dm, de talán érdemes lesz miatta a közeli nagyvárosba látogatni.
Zsani28
Gratula a leendő babádhoz.Én is éltem a dm kuponos lehetőséggel,bár én csak kb. a felét használtam ki.Tudjátok már a nemét,ha meg lehet kérdezni?
Gratula a leendő babádhoz.Én is éltem a dm kuponos lehetőséggel,bár én csak kb. a felét használtam ki.Tudjátok már a nemét,ha meg lehet kérdezni?
http://www.dm-drogeriemarkt.hu/bababonusz.html
Kedves Fiatal szülők!
A babájukat az élet kezdetén túl még egy meglepetés várja, ha 2005-ben, Magyarországon születik meg.
A dm baba bónusz programja kedvezményeket, hasznos tanácsokat nyújt a csöppségeknek azokra a termékekre, melyekkel Önök, kedves szülők, a legjobb gondoskodást biztosíthatják gyermeküknek.
A kedvezmény igénybevételéhez csupán az anyakönyvi kivonat másolatára van szükség, amelyet az oldalunkról kinyomtatott, majd kitöltött jelentkezési lappal együtt adhat le a dm üzletek valamelyikében.
...nemsokára én is kihasználhatom ezt a lehetőséget

Kedves Fiatal szülők!
A babájukat az élet kezdetén túl még egy meglepetés várja, ha 2005-ben, Magyarországon születik meg.
A dm baba bónusz programja kedvezményeket, hasznos tanácsokat nyújt a csöppségeknek azokra a termékekre, melyekkel Önök, kedves szülők, a legjobb gondoskodást biztosíthatják gyermeküknek.
A kedvezmény igénybevételéhez csupán az anyakönyvi kivonat másolatára van szükség, amelyet az oldalunkról kinyomtatott, majd kitöltött jelentkezési lappal együtt adhat le a dm üzletek valamelyikében.
...nemsokára én is kihasználhatom ezt a lehetőséget

mtoth
sajna nem,az nyár elején szokott futni,hogy utána az ember a nyári kidolgozásait oda vigye!
sajna nem,az nyár elején szokott futni,hogy utána az ember a nyári kidolgozásait oda vigye!