Eddig mindig autó volt a fődíj, igaz a típust évről-évre olcsóbbra változtatták (MerciCitroenDaewo) és amikor már azt hittem, hogy ennél lejjebb már nem teszik a színvonalat akkor kitalálták, hogy 6 db többmilliós fődíj helyett legyen 1 db fődíj, igaz a kisebb pénznyeremények értéke több mintha egy grillsütőt nyernénk.
Akkor számoljunk: 6X 2 Mó (Citroen)= 12 Mó/hó
fozo.gabi: vegulis kinek a pap kinek a papne
szamomra sokkal pozitivabb lenne ha azt a 9 milliot 50 darab 30000-es nyeremeny/jatek modszerrel palyaztatnak.
Viszont 6 játéknál mindegyiknél nyerhetsz egy milliót. Nekem ez tetszik, hogy egy helyett 6 nagy nyertes van.
sajnalattal latom hogy cba 20 darab 60000-es bankkartya/jatek promociojat levitte 10 darab 50000-es/jatekrara
inkabb a nagy dijakat is osztani kellett volna kiesebbekre
na mindegy
Ez a PallMAll levél "ragasztóhiányos" lehet. Nekem is félig kibontva jött, de szerintem nem tűnt el belőle semmi. Egyszerűen gyenge a ragasztó.
Nem vagy egyedül.
Se Jacobs maci, se Mi világunk, se Pall Mall DM levél, se Pall Mall kulcstarto.
Se Jacobs maci, se Mi világunk, se Pall Mall DM levél, se Pall Mall kulcstarto. Szomoru.
Kedves Fórum társaim!
Én is megkaptam a Pall Mallt. Nem volt kibontva. De nem küldtek semmit mellé. Ezt megnyugtatásként írom. A Pall Mall nem olyan bőkezű sajnos
De ha mégis 25-t dobsz be akkor 25-ször több esélyed van a nyerésre mint ha csak eggyel játszol.
Mondjuk ha a CBA bevezeti azt, hogy maximum 1 pályázattal nyerhetek biztos, hogy a mostani 25 pályázat helyet 1 darabot küldök csak be. Mondom ezt annak ellenére, hogy összesen 3 szor nyertem 2 év alatt.

Szalika
A ládákat biztosan kiürítik - saját szememmel láttam - legalábbis a környékünkön. A sorsolás nem tudom mikor van, addig talán csak beér a Te pályázatod is. Szerintem azért nem nyerünk, mert nem keverik alaposan össze a páylázatokat.
A Szerencsejáték Rt. egyik sorsolásának nézője voltam. 5 zsáknyi pályázatból sorsoltak. Azt is sorsolták, hogy milyen sorrendben húzzanak a zsákokból / pl. előszőr az 5.sz . zsákból húztak ki egy pályázatot, majd az 1 sz-ból és így tovább/.
A CBA-nal gőzöm sincs, hogy működik a dolog! De a következő sorsolást már meg szeretném nézni.
Éppen ezért és a fórumon felmerült kérdések miatt telefonáltam be a Marketing Osztályukra, aminek a következménye , hogy a munkatársuk
kérte a személyes észrevételeinket, mert szeretnék a negatív dolgokat kiszűrni. Ez is valami és én optimista vagyok, igenis bízom a pozitív változásban.
A CBA még mindig nem ürítette ki a márciusi borítékokat! Holnap meg már lehetne bele az áprilisit dobni.
Hát most már tudom, hogy azért nem nyertem, mert nem ürítik a dobozokat!

Fáreo 07:33 hozzászólás.-hoz
Tipp:Én mindíg úgy csinálom, hogy a kódokat ráragasztom papírragasztóval+cellux-szal egy lapra, és ráírom arra is a nevem és címem./ Ha esetleg letépik vagy szakadjon el, vagy legyen nyoma, hátha így elmegy a kedve az ilyennek./
Vagy pl.: Vénusz: A címre hátuljára is ráírom a nevem , címem filccel, remélve így kisebb az esély arra,hogy valaki megmahinálja. remélem működik.
Fáreó
Nagyon remélem, hogy megszüntetik ezeket a hangzatos jeligékat. Igaz, erről már témáztunk egyszer a "Válaszol a szakértő" topicban. De akkor is kellene valami más helyette.
fozo.gabi
Végül is, ha valaki mindennap a cba-ban vásárol - én nem, mert irgalmatlan messze van -, akkor több pályázatot is be tud dobni, ezáltal miért zárják ki a játékból? Szóval, én is inkább azt pártolom, hogy lehessen többször is ugyannak a személynek nyernie. Szerintem is ott lehet a gond, hogy nem keverik, ugyanarról a helyről húznak. Viszont azt nem értem, hogy miért egyszerre ad fel valaki 4-5 pályázatot. Persze, lehet hogy pont így nyer. De nekem eszembe sem jutna egyszerre feladni.
reggel nem sokkal 5 után küldött pallmall kód nyert!
reggel 6:20kor csörgött az óra felkeltem.
forditva nem lehetet volna?

fozo.gabi!
Én is megvártam,meg szoktam várni. Rá is tette,meg lepecsételte,de annak ellenére tette külön,félre,föl a polcra,nem a többi levél közé!
Ezért furcsállottam a dolgot,de szólni nem akartam,hogy mért nem rakja a többihez,mert még visszamórdúlt volna rám,hogy mi köze hozzá,amilyen barátságtalan volt! Szerintem arra már kereszet is vethetek,lehet amiatt nem lesz megint macikám?!

Fáreo!
Én mindig megvárom, hogy bélyegezze, és rányomja a pecsétet. Anélkül el sem megyek az ablaktól.
CBA-val kapcsolatban, azért emlékszem arra, hogy tavaly, talán decemberben, vagy novemberben egy fórumos írta, hogy a Sága nyereményjátékán 3! tárgynyereményt kapott. Kicsit bosszankodott is, hogy milyen kevésre volt az autótól. Tehát végülis volt olyan fórumos, aki egy nyereményjátékban 3X nyert. Vizsont tényleg jól meg kell keverni azokat a borítékokat, és nem csak egy helyről húzgálni. (Ez nem jelenti azt, hogy eddig nem így volt, de hátha még jobban megkeverik ezek után)
Szóval tényleg maradhat, hogy valaki többször nyerjen egy játékon belül szerintem is.
A borítékra írt cím felírással, én sem értek 1-t.
Mostmár majdnem minden játéknál,ez kell sajnos. És nagyon feltűnő!!!
Pl. a Nescafés mostani cím,egyenesen hivalkodó+a Jacobs-csoki játékos is,ésatöbbi!
Mikor a Jacobsot adtam föl,1 nagy borítékban a kicsiket,a postáscsaj igencsak megnézte a címzést is,meg az egészet. Be is akarta rakni a többi levél közé,de az utolsó pillanatban meggondolta,és félretette föl a pultjára. Lehet az se érkezett be soha???
Miután elmentem,félrerakta magának,műszak után meg átcímezhette. Bocsi,hogy ilyen gondolataim vannak,de a postánál már semmi sem kizárt?! Meg főleg ahogy kémlelte a borítékot a "postáskisasszony"!

Vass Szilvia
Nekem is van egy javaslatom. Ha postán kell beküldeni a borítékot, akkor ne kelljen már ráírni mindenféle hangzatos jeligét, mert ezáltal tényleg nincsenek biztonságban a levelek. Nehogy már egy ekkora cégnek ne lenne rá keretje, hogy játékonként különböző postafiókra gyüjtse a levelet! Címként pedig írjuk rá, hogy CBA üzlet, -bolt, -csemege, stb.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások