Ingyenes dolgok, vásárláshoz kötött ajándékok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 264 / 393 oldal |
ingyenes képelőhívás nem fut mostanában vhol?
Töltse ki az 5 pár ajándék lencséért.
Töltse ki az alábbi űrlapot, válassza ki az Önhöz legközelebb eső üzletet és a megadott email címre elküldjük Önnek a kedvezményre jogosító kuponját, amelyet kinyomtatva a boltban tudja beváltani az ajándék lencsékre.
http://cibavision.arcanian.hu/index.php
Töltse ki az alábbi űrlapot, válassza ki az Önhöz legközelebb eső üzletet és a megadott email címre elküldjük Önnek a kedvezményre jogosító kuponját, amelyet kinyomtatva a boltban tudja beváltani az ajándék lencsékre.
http://cibavision.arcanian.hu/index.php
A Tescoban ma 2 db 1,5 literes Lipton citromos,vagy barackos Ice Teahoz jár egy ajándék pohár a hostessektől. 1 zsugor Theodora ásványvízhez pedig 3 ajándék közül lehet választani: frisbee, kék theodoras kendő,ill. kicsi gumilabda.
sada, ha szerinted is csak ennyi a kidobnivaló, megyek is lemondani, mert a pelus abszolúte nem aktuális, a zöldségmaradékot meg komposztálom. 

ildicc
A hassznált pelust és a krumpli héját nyugodtan kidobhatod!
A hassznált pelust és a krumpli héját nyugodtan kidobhatod!

Ha valakit érdekel kaiser-ben: 2 bonbonetti van összecsomagolva egy kagyló alakú varázs törülközővel amit ha vízbe teszünk normál méretű törülköző lesz!
ugyan off, de azért: lassan úgy érzem, lemondhatom a szemétszállítást, mert mindent el kell tenni, ki tudja, mire jó alapon... 

I.M.R.E.
Igen, pl.: 3 Danone könnyű és finom + 1 vmi más.
Igen, pl.: 3 Danone könnyű és finom + 1 vmi más.
Fedőfóliák elfogytak.
sada a régebbi akciós Danon fóliák mellé kell még másfajta fólia is mert a 4 db úgy jön össze hogy 2 fajta termék nem?
Kb 20-25 fedőfóliám nekem is van. REAL nincs.
Akinek kell írjon @ postacímmel és küldöm.
Akinek kell írjon @ postacímmel és küldöm.

Be.
Beváltják azokat a Danonos fóliákat is amin fejtőrős kérdések vannak, vagy csak a simákat? Mert én még nem dobtam ki a fejtörősöket.
Danon fóliát én nem tudom beváltani, pár darab van milyen címre kinek küldjem?
MasterCard "Sziget"-előknek
Napijegyedet fizesd Mastercard, MasterCard Elelctronic vagy Maestro kártyáddal a Jászai Mari téren vagy a K hídnál található pénztárnál. Garantált ajándékot* kapsz, ha a MasterCard sátorban bemutatod a kártyás vásárlást igazoló bizonylatot, és megadod adataidat. De ne hagyd ki a MasterCard bárt se, ahol kártyáddal biztonságosan, kényelmesen és díjmentesen fizethetsz, valamint további meglepetések várnak.
*Sok ezer ajándékunk a készlet erejéig vár.
A játékszabályzatot megtalálod a MasterCard sátorban.
Forrás: freecard
Napijegyedet fizesd Mastercard, MasterCard Elelctronic vagy Maestro kártyáddal a Jászai Mari téren vagy a K hídnál található pénztárnál. Garantált ajándékot* kapsz, ha a MasterCard sátorban bemutatod a kártyás vásárlást igazoló bizonylatot, és megadod adataidat. De ne hagyd ki a MasterCard bárt se, ahol kártyáddal biztonságosan, kényelmesen és díjmentesen fizethetsz, valamint további meglepetések várnak.
*Sok ezer ajándékunk a készlet erejéig vár.
A játékszabályzatot megtalálod a MasterCard sátorban.
Forrás: freecard
Rudi, és joghurt papírjaim vannak, de reál nincs a közelben.
Köszi.
Már csak Reált kell találnom. .)
Már csak Reált kell találnom. .)
Csak a fóliákat...
Senki nem tudja hogy be kell-e mutatni? 

Nekem is megvannak még a fedőfóliám,majdnem kidobtam,de aztán visszakerült a dobozba,csak az a gond,hogy real nincs a közelünkben.