kormos!
Köszi
Az Uh alapján úgy néz ki, hogy kislány lesz, de ez napokon belül kiderül. Aug. 24-re vagyok kiírva...
Egy kicsit nehézkes lesz ugyan felhasználni a kuponokat, mivel itt a városunkban nincs dm, de talán érdemes lesz miatta a közeli nagyvárosba látogatni.
Zsani28
Gratula a leendő babádhoz.Én is éltem a dm kuponos lehetőséggel,bár én csak kb. a felét használtam ki.Tudjátok már a nemét,ha meg lehet kérdezni?
http://www.dm-drogeriemarkt.hu/bababonusz.html
Kedves Fiatal szülők!
A babájukat az élet kezdetén túl még egy meglepetés várja, ha 2005-ben, Magyarországon születik meg.
A dm baba bónusz programja kedvezményeket, hasznos tanácsokat nyújt a csöppségeknek azokra a termékekre, melyekkel Önök, kedves szülők, a legjobb gondoskodást biztosíthatják gyermeküknek.
A kedvezmény igénybevételéhez csupán az anyakönyvi kivonat másolatára van szükség, amelyet az oldalunkról kinyomtatott, majd kitöltött jelentkezési lappal együtt adhat le a dm üzletek valamelyikében.
...nemsokára én is kihasználhatom ezt a lehetőséget

mtoth
sajna nem,az nyár elején szokott futni,hogy utána az ember a nyári kidolgozásait oda vigye!
ingyenes képelőhívás nem fut mostanában vhol?
Töltse ki az 5 pár ajándék lencséért.
Töltse ki az alábbi űrlapot, válassza ki az Önhöz legközelebb eső üzletet és a megadott email címre elküldjük Önnek a kedvezményre jogosító kuponját, amelyet kinyomtatva a boltban tudja beváltani az ajándék lencsékre.
http://cibavision.arcanian.hu/index.php
A Tescoban ma 2 db 1,5 literes Lipton citromos,vagy barackos Ice Teahoz jár egy ajándék pohár a hostessektől. 1 zsugor Theodora ásványvízhez pedig 3 ajándék közül lehet választani: frisbee, kék theodoras kendő,ill. kicsi gumilabda.
sada, ha szerinted is csak ennyi a kidobnivaló, megyek is lemondani, mert a pelus abszolúte nem aktuális, a zöldségmaradékot meg komposztálom.

ildicc
A hassznált pelust és a krumpli héját nyugodtan kidobhatod!

Ha valakit érdekel kaiser-ben: 2 bonbonetti van összecsomagolva egy kagyló alakú varázs törülközővel amit ha vízbe teszünk normál méretű törülköző lesz!
ugyan off, de azért: lassan úgy érzem, lemondhatom a szemétszállítást, mert mindent el kell tenni, ki tudja, mire jó alapon...

I.M.R.E.
Igen, pl.: 3 Danone könnyű és finom + 1 vmi más.
sada a régebbi akciós Danon fóliák mellé kell még másfajta fólia is mert a 4 db úgy jön össze hogy 2 fajta termék nem?
Kb 20-25 fedőfóliám nekem is van. REAL nincs.
Akinek kell írjon @ postacímmel és küldöm.

Beváltják azokat a Danonos fóliákat is amin fejtőrős kérdések vannak, vagy csak a simákat? Mert én még nem dobtam ki a fejtörősöket.
Danon fóliát én nem tudom beváltani, pár darab van milyen címre kinek küldjem?
MasterCard "Sziget"-előknek
Napijegyedet fizesd Mastercard, MasterCard Elelctronic vagy Maestro kártyáddal a Jászai Mari téren vagy a K hídnál található pénztárnál. Garantált ajándékot* kapsz, ha a MasterCard sátorban bemutatod a kártyás vásárlást igazoló bizonylatot, és megadod adataidat. De ne hagyd ki a MasterCard bárt se, ahol kártyáddal biztonságosan, kényelmesen és díjmentesen fizethetsz, valamint további meglepetések várnak.
*Sok ezer ajándékunk a készlet erejéig vár.
A játékszabályzatot megtalálod a MasterCard sátorban.
Forrás: freecard
Rudi, és joghurt papírjaim vannak, de reál nincs a közelben.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások