Offtopic, sőt off-site - társalgó folyt.
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 265 / 275 oldal |
Én mindig válaszlevélként küldtem el az e-mailt a blokkal a jatekertesito@..címre,minden meg is jött.Amikor még az Adri küldte,akkor is ez az e-mail cím volt a levélben megadva.
Univer fődíj: 1 millió Ft
Szurkolj együtt a Jameson-nal, és nyerhetsz!
Nyerj páros jegyeket a Chivas Regal online játékában!
Ma ne kattintson Google Docs-meghívóra
http://index.hu/tech/helpdeszka/2017/05/04/ne_kat
tintson_google_docs_meghivora_ma/
http://index.hu/tech/helpdeszka/2017/05/04/ne_kat
tintson_google_docs_meghivora_ma/
Zsolesz180 Köszönöm szépen!
marycsiga!
Ebtv. 29. § (9) bekezdés: Az egészségügyi szolgáltatás igénybevételére való jogosultság a Tbj.-ben meghatározott belföldi személy részére a biztosítási jogviszonynak, illetve a Tbj. 16. § (1) bekezdés a)–o) és s) pontjában meghatározott jogosultsági feltételnek a megszűnését követően
a) 45 napig marad fenn, ha a jogosultsági feltétel a megszűnést megelőzően megszakítás nélkül legalább 45 napig fennállt,
b) ha a jogosultsági feltétel fennállásának az időtartama 45 napnál rövidebb volt, akkor ezen időtartammal hosszabbodik meg,
c) 45 napig marad fenn, ha a jogosultsági feltétel megszűnését megelőzően fennállt korábbi jogosultsági feltétel 45 napnál hosszabb ideig állt fenn és az utolsóként megszűnt jogosultsági feltétel nem állt fenn 45 napig, de a két jogosultsági feltétel fennállása között 30 napnál kevesebb nap telt el.
Magyarul: ha a megszűnést megelőzően 45 napig biztosított / egészségügyi szolgáltatásra jogosult volt, akkor további 45 napig jogosult eü. szolgáltatásra.
Ebtv. 29. § (9) bekezdés: Az egészségügyi szolgáltatás igénybevételére való jogosultság a Tbj.-ben meghatározott belföldi személy részére a biztosítási jogviszonynak, illetve a Tbj. 16. § (1) bekezdés a)–o) és s) pontjában meghatározott jogosultsági feltételnek a megszűnését követően
a) 45 napig marad fenn, ha a jogosultsági feltétel a megszűnést megelőzően megszakítás nélkül legalább 45 napig fennállt,
b) ha a jogosultsági feltétel fennállásának az időtartama 45 napnál rövidebb volt, akkor ezen időtartammal hosszabbodik meg,
c) 45 napig marad fenn, ha a jogosultsági feltétel megszűnését megelőzően fennállt korábbi jogosultsági feltétel 45 napnál hosszabb ideig állt fenn és az utolsóként megszűnt jogosultsági feltétel nem állt fenn 45 napig, de a két jogosultsági feltétel fennállása között 30 napnál kevesebb nap telt el.
Magyarul: ha a megszűnést megelőzően 45 napig biztosított / egészségügyi szolgáltatásra jogosult volt, akkor további 45 napig jogosult eü. szolgáltatásra.
szednori,köszönöm!
sada,lehet,hogy én nem jól fogalmaztam..
Az illetőnek megszünt a rehab ellátása,nem hosszabbítatta meg,egéb okok miatt,ezért kérdeztük,ha az ellátás megszünt meddig ellátott még?
A Navot nem értem még el..
de volt aki 3 hónapot volt aki 45 napot mondott..
A lényeg,hogy még él,mert ezt is kiderítettem már
" alt="
">
Köszönöm!
sada,lehet,hogy én nem jól fogalmaztam..
Az illetőnek megszünt a rehab ellátása,nem hosszabbítatta meg,egéb okok miatt,ezért kérdeztük,ha az ellátás megszünt meddig ellátott még?
A Navot nem értem még el..
de volt aki 3 hónapot volt aki 45 napot mondott..
A lényeg,hogy még él,mert ezt is kiderítettem már
" alt="
">
Köszönöm!
Lehet. De marycsiga nem erről a helyzetről kérdezett.
marycsiga!
Munkaviszony megszűnését követő 45 napig jogosult egészségügyi ellátásra.
Munkaviszony megszűnését követő 45 napig jogosult egészségügyi ellátásra.
Sziasztok!
Nem tudja véletlen valaki,ha valakinek megszünik az itthoni ellátása, meddig érvényes a TAJ kártyája?
Köszönöm!
Nem tudja véletlen valaki,ha valakinek megszünik az itthoni ellátása, meddig érvényes a TAJ kártyája?
Köszönöm!
joy napok:
https://www.joy.hu/joynapok
https://www.joy.hu/joynapok
http://bkk.hu/2017/04/forgalomkorlatozasok-budapesten
-aprilis-30-an-es-majus-1-jen-a-nagy-futam-miatt/
-aprilis-30-an-es-majus-1-jen-a-nagy-futam-miatt/
sada Hozzászólás: 2017. április 25. :: 18:41
Szívesen!
Szívesen!
"Sokat akar a szarka, de nem bírja a farka"? Jó lenne, ha sok mindenről inkább nem tudnánk. Egy példával szeretném illusztrálni, sok esetben hogyan kapják meg a promóciós cégek a megbízást: PL. 2 hónapon át napi 9 db nyereményt lehet nyerni, összesen 540-et. A megbízó a lebonyolítónak fizet 9ezret darabjáért. Legyártatják a kínaiakkal fillérekért és végül ér 3ezer forintot darabja. Marad 540x6ezer a lebonyolítónál, az 3millió240ezer forint. Ebből mondjuk 2millát tisztán visszakap a megbízó /marketing igazgató/, a többi marad a lebonyolító vezetőjének. Itt sem mennek másképp a dolgok, mint egyébként...
dandi! Jól látod, én voltam náluk személyesen fődíjért, összesen 3 fiatal hölgy van és óriási katyvasz. Persze a főnök bevállal mindent, azt oldják meg...
Uhh.Azért ez meredek.Itt tényleg el lettek kavarva a dolgokA blokk gondolom L. Irénhez tartozik,ő biztos tudja,hogy beküldte-e már ezt a blokkot.De hogy akkor miért a te nevedet rendelték hozzá?!
Én is arra tippeltem. Ságáék végre megírták a nyertes blokk adatokat. Csak éppen én ezzel a blokkal nem játszottam. És visszaigazoló e-mail se jött ilyen blokkról nekem. Ráadásul én márc. 8 után játszottam, illetve akkor vásároltam. De ez a blokk márc. 3-i. Valami nem stimmel. Ja, és négyszer írták, hogy nem nyertem, de a nevem ott van a listán. Ma meg találtak egy ilyen blokkot.
..és sanszos,hogy Jászkisér.
sünkutya!
Az tuti,hogy Coop.
Az tuti,hogy Coop.
Magdi 1, én azt az e-mail címet is beletettem vagy csak arra írtam, mégsem jött semmilyen reakció...
sada, igen... Egy játékhoz is kell ember teljes munkaidőben és még az is kevés, ennyi játéknál meg pláne. Még ha nem is tudom, hány főt foglalkoztat eme remek társaság.
És nem látok összefüggést, hogy azért ne dolgozna már ott, szerintem egyszerűen besokallhatott, hogy mindenki b@szogatta a hülye e-mail-jeivel vagy úgy általában. Azt meg nem is akarom tudni, ha van összefüggés...
sada, igen... Egy játékhoz is kell ember teljes munkaidőben és még az is kevés, ennyi játéknál meg pláne. Még ha nem is tudom, hány főt foglalkoztat eme remek társaság.
És nem látok összefüggést, hogy azért ne dolgozna már ott, szerintem egyszerűen besokallhatott, hogy mindenki b@szogatta a hülye e-mail-jeivel vagy úgy általában. Azt meg nem is akarom tudni, ha van összefüggés...
Valaki meg tudná mondani, hogy melyik városba, üzletbe, honnan való ez az AP szám: A03201747
Nekem egy órán belül válaszoltak a kosars kérdésemre, a jatekertesito-s címre írtam nekik.