Vágási Feri 2024-04-14 :: 09:31
https://chinabrandfair.hu/jatekszabalyzat/
Kissé zavaros ez a szabályzat...
A kínai körutazásból egy van? Azt mikor sorsolják?
Ha ennek a sorsolásánál is jelen kell lenni, akkor nem ártana tudni, hogy mikor lesz...
Valamint ugye 6 db "további" nyeremény vagyon, de csak 5 alkalommal lesz sorsolás.
Mind az öt alkalommal kisorsolnak 6-6 db nyereményt?
Johnny-X
Köszi sporttárs a Sport-os infót

" alt="

">
Vágási Feri
Vagy olyan is van hogy elirják a szabályt és napi több nyeremény van,mikor nyertünk én ezt gondoltam a második hetinél gondoltam hogy van valami a gépezetbe.
Nem gondolom hogy reggeltől este 10-ig csak mi játszottunk és nyertünk.És ha már ekkora szemetek akkor viseljék a következményt! Nem én vagyok a rendszergazda!
Bárhogy is, ha naponta csak 1 napi nyeremény vagyon és azonnal megtudod, hogy nyertél, akkor a következő, majd a harmadik és végül a nyolcadik napi nyertesség már fel kellett volna, hogy tűnjön.
Ez kb. olyan, mintha 5-én tévedésből minden kollégád fizetését neked utalták volna és te nyugodtan felveszed, mert hát ugye ők cseszték el.
Ha én nyertem volna a napi után közvetlenül még egy napit, jeleztem volna a szervezőknek, hogy valami giXer vagyon. (Bár ha nyertem volna egy napit, biztosan ráhagyom és csak másnap töltök fel újabbat...) Persze lehet tölteni többet is egy nap, hiszen a heti is meglehet aznap, de itt ugye a hetiből is kettő volt ugyanazon a napon...
Na mindegy, az a furcsa, hogy más nem nyert azon a napon, mert lehet, hogy tényleg mindenkinek a "nyertél" üzenetet dobta a gép...
Fordítva is előfordult már más játéknál, a feltöltés után kiírta vala, hogy szorri, másnap viszont jött a nyertesértesítő elektromos levél.
A Milka oldalán pedig a nyerteseknél nincs kiírva sénki.
FlyGuy
Nem dolgozom ott!
Én is tudnék embereket bejelenteni,napi szinten hordják a blokkokat este zárás után 6-7 boltból is.És hülyére nyerik magukat vele évek óta úgy hogy 1 fillért sem költenek.
Csak hogy már figyelik őket,van kamera felvétel és hamarosan fel is jelentik őket. Autóval járnak esténként de elfelejtik hogy be van kamerázva.
Azt meg hogy te kivagy inkább hagyjuk is,mert szóra sem érdemes!!!
Megoldom én a problémát segítség nélkül is! Nem is tudom mit irjak erre a fórumra.😁🤐
Te vagy az a Nóra aki a rendőrségen dolgozik?

" alt="

">
biztos azért szeretsz feljelentgetni, mert "házon belül" munkaidőben nincs is jobb annál

" alt="

">
A coca-cola nyári promociós játék ahol fesztiváljegyeket lehet nyerni mikor kezdődik?Milyen kódokat kell feltölteni?
Fáreó
Sport szelet JSZ: https://promo.sportszelet.hu/Sport_szelet_24Q1_NCP_JS
Z.pdf
5.3 A Napi Nyereményt és a Fődíjat a Lebonyolító banki átutalással a nyertes Játékos által megadott
bankszámlaszámára teljesíti a Játék lezárásától számított 90 (kilencven) naptári napon belül.
5.6 Nyertesek közzététele a Weboldalon:
5.6.1 A Weboldalon előzetes hozzájárulást követően azon Napi Nyeremény, valamint Fődíj nyertes
nevét teszi közzé a Lebonyolító, akik nyertessége ténylegesen megállapításra került.
5.6.2 A megállapítást követően 7 (hét) munkanapon belül Lebonyolító előzetes hozzájárulást követően
közzéteszi a validált Napi és Fődíj nyertesek listáját (teljes név) a Weboldal „Nyertesek” füle
alatt.
----
(Szerintem még nem kezdték el a nyeremények utalgatását).
Kedves FlyGuy
Igen tudod így van mert megveszek több száz db csokit,kávét,knorrt,domestos stb...terméket és olcsóbban eladom.
És ez így megy már több mint 10 éve,nem kell ahoz kukázni vagy csalni.
Kis infót kértem,hogy más is járt e így! Aztán jönnek a kikoktatások,vádolgatások.
Tudod nekem nincs mitől félnem,és ki fogok állni az igazamért!
Vannak itt az oldalon akik megjárták már a rendőrséget,biróságot csalás miatt még is mindenki néma marad.
Az meg hogy nyerek egy napit nem kizáró ok,hogy feltöltsek még 100-at aznap!
robbe77
OK. akkor holnap kipróbálom mobilról

" alt="

">
A Sport szelet oldalán mikor írják ki,hogy ki nyerte a fődíjat?
Elvileg Ápr. 4.-én volt a sorosolása.
Mikor kezdik kiküldeni a pénz nyereményt a számlára,kapott már valaki?
Akkor próbáld meg telefonnal a változatosság kedvéért. Nincs több ötletem.
robbe77
Nem telefonról küldöm, a fotót se telóval,hanem fényképezővel csináltam a blokkról és PC-ről játszok.
Hibát ír ki,hogy nem jó a fájl,nem jpg, de az!
Firefox és Chrome böngészőben egyaránt nem engedi a képet.
Pedig minden más játéknál is fényképezővel készült képeket töltök a blokkokról,más oldalon eddig még nem volt ilyen gond.
Nem olvastam a játékszabályt,de ha olvastam is volna akkor lehet hogy az lett rosszul irva.
De lesz belőle az ő hibája nem az enyém,bármilyen vizsgálatba belemegyek.Hétfő reggel feljelentem őket a rendőrségen.
A fogyasztóvédelemhez elküldve,ügyvéddel lebeszélve.
Ők fognak szívni a hazugságuk miatt!!!
"Pláne úgy,hogy más játékkal 1 nap küldök be 30-50 pályázatot."
nyílván..

" alt="

">
de gondolom napi 3-5 db vásárlásból megvan az a 30-50 pályázat

" alt="

">
robbee77, ugyanez jutott nekem is az eszembe.
Oké, mondjuk azt hogy így volt. Viszont akkor továbbra is kérdés, hogy ha tudtad, hogy napi 1 nyeremény van, akkor miért töltöttél fel még ennyi blokkot aznap? Nem volt gyanús a 2.,3., sokadik után, hogy hékás, valami gond van a rendszerrel, hiszen nincs ennyi napi nyeremény? Ha más is így járt volna, hidd el, beírja. Én például minden nap töltöttem, de mindig sajnáljuk, nem nyert volt.
Semmiféle "nagy dolog" nem lesz belőle...
és még a "nyereményeket" se kapjátok meg...
nagyon sok ponton meg lehet fogni a játékost a szabályzat szerint
Norababaa
Várjuk a fejleményeket, hajrá!
(Amíg nem írtad ezt le, én is meg voltam róla győződve, hogy találtatok egy kiskaput, mondjuk egy blokkot többször/több formában töltöttetek fel, vagy hasonló...)
Egyébbként nem csinálnék belőle nagy dolgot,ha tisztességesen megirják hogy rossz volt a rendszerük és azért nyertünk csak.
De mivel gusztustalanul csalással vádoltak így már nem hagyom,mert tudom hogy nem tettem semmit,ők is tudják de így nem kell ideadni a nyereményt.
Pláne úgy,hogy más játékkal 1 nap küldök be 30-50 pályázatot.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások