Kedves Szilvia!
1.Köszönjük az eddigi sok munkáját Önnek és kollégáinak!
Sok örömet szereztek a több ezer nyertesnek!
2.Ne engedje magát befolyásolni és tartson ki eredeti álláspontja mellett,aki sokat játszik az nyerhessen többször is akár egy játékon belül is!Az ötös lottón is csak 1 db. kettő találatost fizetnek ki hetente egy főnek??
Ne törődjön az ide írogatókkal!Éppen eléggé gyengült a játék a főnyeremények meghatodolásával!
Archivum - Negatív tapasztalatok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 265 / 511 oldal |
Az én Pall Mall levelem is fel volt bontva, úgy ahogy a tiéd Fáreo! Én azt hittem véletlen.
Ezekszerint nem egyedi eset!!!
Írj Te is a Pall Mallnak a weboldalon, a kérdések-válaszoknál.
Hátha feltünik nekik is, ez a "kiváncsi bontogatás",és legalább tudnak róla,és talán tudnak is tenni vmi óvintézkedést is!?
Írj Te is a Pall Mallnak a weboldalon, a kérdések-válaszoknál.
Hátha feltünik nekik is, ez a "kiváncsi bontogatás",és legalább tudnak róla,és talán tudnak is tenni vmi óvintézkedést is!?
Az én Pall Mall-os borítékom is fel volt bontva, de én arra nem is gondoltam, hogy az azonosítóm kellene vkinek, azt hittem, hogy vmi volt még benne és azt vették ki. Mondjuk az sem jobb..... 

Írtam a Pall Mall-nak,kiváncsi vagyok,mit válaszolnak,mit tudnak ilyenkor tenni.
Megemlítettem sokak problémáját is,hogy nem kapták meg a kulcstartókat,a posta hibájából.
Majd beszámolok,mit írtak!
Megemlítettem sokak problémáját is,hogy nem kapták meg a kulcstartókat,a posta hibájából.
Majd beszámolok,mit írtak!Akkor írjak a Pall Mall-nak??? Hogy tudjanak a dologról!
Szerintetek Ők,ott tudnak vmit csinálni az efféle csalás ellen,esetleg új webes kódot,vagy ügyfélkódot adnak,vagy azt nem lehet?
Szerintetek Ők,ott tudnak vmit csinálni az efféle csalás ellen,esetleg új webes kódot,vagy ügyfélkódot adnak,vagy azt nem lehet?
Nem biztos. Mert ha rafinált, akkor a weboldalon megváltoztatja a címet és kész...
Fáreó, ez valóban felháborító, de ha a te kódoddal, a te nevedben játszik valaki, és még nyer is, akkor azért ne köpd le, mert a nyereményt neked fogják kézbesíteni
Mindesetre a postán tégy panaszt, hogy sérülten érkezett a küldemény, vesznek majd fel jegyzőkönyvet, és - nem fog történni semmi
Mindesetre a postán tégy panaszt, hogy sérülten érkezett a küldemény, vesznek majd fel jegyzőkönyvet, és - nem fog történni semmi

Megjött nekem is az új Pall Mall levél 1-2 napja,és képzeljétek,ki volt bontva,az a perforált rész,hogy épp kiférjen a tartalma.
Tuti nem a mi postásunk nézte meg,mert az rendes,még biztos útközben vhol!
Nagyon mérges vagyok,leszek,ha a személyes adataimmal visszaélnek és pl. próbálnak játszani a kódommal!!!
Mert ugye,minden adat megtalálható ebben a levélben: név,mobil,e-mail,Webkód,ügyfélazonosító szám stb.
Mert nem hiszem,hogy magától nyílt volna ki a levél!
Ja,és csak az 1-ik perforált rész lett felnyitva,de azon simán kifért az egész !!!
Ilyenkor szerintetek mit lehetne tenni,mert,ha tényleg illetéktelen kezébe került és kimásolta az adatokat,akkor tuti játszani is fog a nevemben!
Írjak a Pall Mallnak,vagy mi legyen,mi a legjobb megoldás,ilyen esetben???
Tuti nem a mi postásunk nézte meg,mert az rendes,még biztos útközben vhol!
Nagyon mérges vagyok,leszek,ha a személyes adataimmal visszaélnek és pl. próbálnak játszani a kódommal!!!
Mert ugye,minden adat megtalálható ebben a levélben: név,mobil,e-mail,Webkód,ügyfélazonosító szám stb.
Mert nem hiszem,hogy magától nyílt volna ki a levél!
Ja,és csak az 1-ik perforált rész lett felnyitva,de azon simán kifért az egész !!!
Ilyenkor szerintetek mit lehetne tenni,mert,ha tényleg illetéktelen kezébe került és kimásolta az adatokat,akkor tuti játszani is fog a nevemben!
Írjak a Pall Mallnak,vagy mi legyen,mi a legjobb megoldás,ilyen esetben???
Hát akkor a hiba nem az én készülékemben van...
Nem mintha ez vigasztalna..

Nem mintha ez vigasztalna..

Nálam is beállt a freemail,de teljesen!

sada
freemail dögledezik, de nagyon lassan bejött, legalábbis eddig.
freemail dögledezik, de nagyon lassan bejött, legalábbis eddig.
Mi lett a freemail-lel?
Vagy csak nálam döglött meg?
Vagy csak nálam döglött meg?
Még mindig CBA!
Most jövök a CBA-ból, és sajnálattal tapasztaltam, hogy a nyereménydoboz még mindig nincs kiürítve. A dobozban kb. 5 boríték volt, szerintem abból 3-at én dobtam be, és a lyukon bekukucskálva láttam a saját nevemet!
Hétfőn és kedden is el fogok menni, és belenézek, hogy kiürítették-e már. Nagyon kíváncsi vagyok.
Most jövök a CBA-ból, és sajnálattal tapasztaltam, hogy a nyereménydoboz még mindig nincs kiürítve. A dobozban kb. 5 boríték volt, szerintem abból 3-at én dobtam be, és a lyukon bekukucskálva láttam a saját nevemet!
Hétfőn és kedden is el fogok menni, és belenézek, hogy kiürítették-e már. Nagyon kíváncsi vagyok.
juditzita
Szoktunk/szoktam írni a honlapra. Ha telefonszámot adok, még fel is hív egy illetékes. De általában - ez az én tapasztalatom - elismerik a hibát, de a levelemet nem találták meg, mert ajánlva adtam fel a 3 db vk-ot. Hogy mi van a borítékban, azt nem mondtam.
Szoktunk/szoktam írni a honlapra. Ha telefonszámot adok, még fel is hív egy illetékes. De általában - ez az én tapasztalatom - elismerik a hibát, de a levelemet nem találták meg, mert ajánlva adtam fel a 3 db vk-ot. Hogy mi van a borítékban, azt nem mondtam.
Sziasztok!!
Látom nektek is problémátok van a postával.
Ajánlom mindenkinek a figyelmébe a:
www.posta.hu-t .Az ügyfélszolgálat címszó alatt be lehet írni minden panaszt, én is éppen ezt tettem. Írjatok minnél többen, hátha történik már valami jó is velük!!
Látom nektek is problémátok van a postával.
Ajánlom mindenkinek a figyelmébe a:
www.posta.hu-t .Az ügyfélszolgálat címszó alatt be lehet írni minden panaszt, én is éppen ezt tettem. Írjatok minnél többen, hátha történik már valami jó is velük!!
Végülis tökmindegy, hogy mit mond a törvény, ha ez a gyakorlatban nem így van. Nekem ezt írták egy ilyen esetben nem az ő hatáskörükbe tartozik. Kétlem, hogy valamelyik ügyintéző hülyéskedett vagy nem volt kedve foglalkozni az üggyel és azért írták ezt, a panaszt hivatalosan rögzítették.
Azért persze fenyegetőzni lehet velük, de hasznosabb a tettek mezejére lépni.
Azért persze fenyegetőzni lehet velük, de hasznosabb a tettek mezejére lépni.

Szerintem nem tévedek, mert egy halom SMS játékhoz kell a helyes válasz, aztán a beküldők között sorsolnak, és ezek a SZF-hez tartoznak, a MTV-é miért lenne más?
Fel van valahol írva nekem, hogy melyik EU törvény alapján és milyen játékok esetében kell a Fogyasztóvédelemhez fordulni, mert van, ami hozzájuk tartozik , a sorsolás nélküli, például gyorsasági játékok.
Fel van valahol írva nekem, hogy melyik EU törvény alapján és milyen játékok esetében kell a Fogyasztóvédelemhez fordulni, mert van, ami hozzájuk tartozik , a sorsolás nélküli, például gyorsasági játékok.
Komolyan azok szoktak húzni aki éppen érdeklődő tekintettel ülnek a közjegyző irodában? Akkor lehet megyek én is egyszer kétszer, hátha kihúzok egy két fórumost, vagy éppen magamat.
Az lenne ám a félreérthető.....és esetleg több apró nyereményre nincs lehetőség? Hűtőmágnes, bögre stb.... Akkor talán mi is nyernénk akik csak csodálkozunk sok szerencsés pályázón. Persze én csak fogjam be a szám, mivel én már nyertem, igaz egyet, és nem kettőt, hármat, hetet. De legalább amikor a cba-ban akció van, lehet azokat a dolgokat kapni amivel nyerni lehet, nem úgy mint a coop-ban ahol mindig egy dolog hiányzik a beküldendőkből, vagy éppen kettő. 
Az lenne ám a félreérthető.....és esetleg több apró nyereményre nincs lehetőség? Hűtőmágnes, bögre stb.... Akkor talán mi is nyernénk akik csak csodálkozunk sok szerencsés pályázón. Persze én csak fogjam be a szám, mivel én már nyertem, igaz egyet, és nem kettőt, hármat, hetet. De legalább amikor a cba-ban akció van, lehet azokat a dolgokat kapni amivel nyerni lehet, nem úgy mint a coop-ban ahol mindig egy dolog hiányzik a beküldendőkből, vagy éppen kettő. 
Tévedsz. Már próbálkoztam olyan játékkal ami neten futott és kellett a helyes válasz hozzá. Hivatalosan értesítettek, hogy nem az ő asztaluk, mivel nem "szerencsétől" függ a nyerés hanem a helyes választól.
Felőlem persze lehet próbálkozni.
Felőlem persze lehet próbálkozni.