Ingyenes dolgok, vásárláshoz kötött ajándékok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 265 / 393 oldal |
A blokkot be kell mutatni vagy csak a fóliákat kell vinni?
Én is a napokban dobtam ki, mikor megjött a társas... A danett duett csomagolásaim meg az "5 zöld pont" borítékban végezték, miután - gondoltam, másra úgysem jók... 

Basszus ezt nem mondjátok komolyan.ma dobtam ki a legalább 300 fedőfóliát...kukázni meg nincs pofám 

Sajnos a ház nagy kukájába dobtam és hát abba azért már nem szívesen másznék bele, de az itthoni szemetest már kipakoltam

És járt már a kukás? 

Persze én a hétvégén dobtam ki

Tavaly a CBA-ban váltották be.
Nem foglalkoztak a dátummal.
Nem foglalkoztak a dátummal.
Megnéztem az enyéimet, de a szavatossága a joghurtnak/fóliának már letelt. Igy nem valószínű, hogy elfogadják. Tavaly nem váltottam be a fóliákat, mert a Reál messzebb van, így nem tudom, hogy érvényesek lehetnének-e. Éppen ezért nem gyüjtöm a Norbi Update fóliákat sem, mert azon látszik, hogy mikori.
Igen lehet még a nagyobb üzletekben is az van kirakva.
Én nem dobtam ki, de lehet mostanában még kódos joghurtot kapni?
Kidobtátok a kódos Danone fóliákat?
Reál-Danone hűségakció
4+1 hűségkerék
Feltétel: Vásárolj 4 db bmilyen Danone terméket minimum 2 márkából* és vidd vissza a fedőfóliát bmely Reál üzletbe, ahol Danette Duet krémrudit kapsz ajándékba.
Kezdete: 2005.08.03.
Befejezés: 2005.08.31.
* Könnyű és finom, Activa, Danette, Danette Duett, Éden, Hamm, Danviva, Vitalinea
Reál-Danone hűségakció
4+1 hűségkerék
Feltétel: Vásárolj 4 db bmilyen Danone terméket minimum 2 márkából* és vidd vissza a fedőfóliát bmely Reál üzletbe, ahol Danette Duet krémrudit kapsz ajándékba.
Kezdete: 2005.08.03.
Befejezés: 2005.08.31.
* Könnyű és finom, Activa, Danette, Danette Duett, Éden, Hamm, Danviva, Vitalinea
http://www.sensodyne.hu/f-kviz.html
http://narancsbor.starfish.hu/index.php?f=hirdetes/pi
ntercosmetic/a1wellness
( Márti osztálytársam volt, szívből ajánlom mindenkinek )
ntercosmetic/a1wellness
( Márti osztálytársam volt, szívből ajánlom mindenkinek )
Nemtudom,hogy volt e már a Neophone oldalán ha letöltitek a telefonáláshoz szükséges programot add egy 6 jegyű telefonszámot és ha ezt más is (barát,rokon)letölti egymás közt ingyen tudtok beszélni.ha pedig feltöltitek a T-com számokatis kb.5-6ft-ért lehet hívni és persze külföldet is. Én pl.Svájcba 5 ft-ért telefonálok percenként.Bocs ha már volt és hogy ilyen hosszú voltam
CBA aug. 3-13-ig.
Persil 4,5kg-os mosóporokhoz 2 féle,ajándék persil maci 2349Ft
2x750ml Domestos fertőtlenítő 688Ft
Baba túsfürdő+sampon,2x400ml+ajándék strandpapucs 889Ft
Aquafresh fogkrém 50ml+Flex Direct fogkefe 349Ft, Aquafresh fogkrém 75ml (Total cara) + fogkefe 449Ft
Persil 4,5kg-os mosóporokhoz 2 féle,ajándék persil maci 2349Ft
2x750ml Domestos fertőtlenítő 688Ft
Baba túsfürdő+sampon,2x400ml+ajándék strandpapucs 889Ft
Aquafresh fogkrém 50ml+Flex Direct fogkefe 349Ft, Aquafresh fogkrém 75ml (Total cara) + fogkefe 449Ft
Építkezőknek!
www.mapei.hu/
2005. augusztus 1-tol szeptember 30-ig 6 termék 6 zsákonként 6 féle ajándékkal.
Az akció ideje alatt 6 zsák Ultracolor Plus fugázó vásárlása esetén 1 db XL-es méretű pólót, 6 zsák 23 kg-os Planolit 315 aljzatkiegyenlítőhöz egy darab tüskéshengert, 1 szett 32 kg-os MAPEILASTIC-hoz (A+B komponens) egy db 30 l-es keverővödröt, 6 zsák 25 kg-os szürke Kerabondhoz fugázógumit, 6 zsák 25-kog-os Adesilex P9-hez fogaslehúzót, 6 zsák 25 kg-os Keraflex-hez egy pár térdvédőt adunk ajándékba.
www.mapei.hu/
2005. augusztus 1-tol szeptember 30-ig 6 termék 6 zsákonként 6 féle ajándékkal.
Az akció ideje alatt 6 zsák Ultracolor Plus fugázó vásárlása esetén 1 db XL-es méretű pólót, 6 zsák 23 kg-os Planolit 315 aljzatkiegyenlítőhöz egy darab tüskéshengert, 1 szett 32 kg-os MAPEILASTIC-hoz (A+B komponens) egy db 30 l-es keverővödröt, 6 zsák 25 kg-os szürke Kerabondhoz fugázógumit, 6 zsák 25-kog-os Adesilex P9-hez fogaslehúzót, 6 zsák 25 kg-os Keraflex-hez egy pár térdvédőt adunk ajándékba.
Cora, aug 1-28 között:
Persil mosópor többféle 9 kg vagy gél 4,5 liter 3999Ft + ajándék iskolatáska
Nivea tusfürdő duopack 799Ft+ ajándék krémszappan
Nesquick vagy Chocapic gabonapehely 2x450gr=1145Ft + ajándék zseblámpa
Persil mosópor többféle 9 kg vagy gél 4,5 liter 3999Ft + ajándék iskolatáska
Nivea tusfürdő duopack 799Ft+ ajándék krémszappan
Nesquick vagy Chocapic gabonapehely 2x450gr=1145Ft + ajándék zseblámpa
MOL - Lipton Ice Tea
Ha 2 db 1,5 literes Lipton Ice Teát vásárolsz, azonnali ajándékod egy (szürke színű, fekete szegélyes) válltáska. Az akció a készlet erejéig tart.
(A MOL oldalán még nincs fent, lehet, hogy csak augusztus 1-től kezdődik!)
Ha 2 db 1,5 literes Lipton Ice Teát vásárolsz, azonnali ajándékod egy (szürke színű, fekete szegélyes) válltáska. Az akció a készlet erejéig tart.
(A MOL oldalán még nincs fent, lehet, hogy csak augusztus 1-től kezdődik!)
Tegnap az Intersparban ha 999 Ft értékben vásároltál Dove termékeket, rendes nagy testápolót vagy nappali lotion-t adtak hozzá ajándékba. Ráadásul két tusfürdő mellé így is járt egy szappan ajándékba 799-ért, úgy hogy duplán megérte. Nem tudom meddig tart a 999-es akció, vagy csak ha éppen ott vannak a hostesek? Sehol sem hírdették.
Nem teljesen ingyenes, de hátha valakit érdekel.
DEICHMANNban (cipő-s) kettőt fizetsz hármat kapsz.
Ha három pár akciós cipőt (sárga-piros cimkés) választasz , a legolcsóbbat ajándékba kapod.
DEICHMANNban (cipő-s) kettőt fizetsz hármat kapsz.
Ha három pár akciós cipőt (sárga-piros cimkés) választasz , a legolcsóbbat ajándékba kapod.