I.M.R.E.
Igen, pl.: 3 Danone könnyű és finom + 1 vmi más.
Ingyenes dolgok, vásárláshoz kötött ajándékok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 265 / 394 oldal |
Fedőfóliák elfogytak.
sada a régebbi akciós Danon fóliák mellé kell még másfajta fólia is mert a 4 db úgy jön össze hogy 2 fajta termék nem?
Kb 20-25 fedőfóliám nekem is van. REAL nincs.
Akinek kell írjon @ postacímmel és küldöm.
Akinek kell írjon @ postacímmel és küldöm.

Be.
Beváltják azokat a Danonos fóliákat is amin fejtőrős kérdések vannak, vagy csak a simákat? Mert én még nem dobtam ki a fejtörősöket.
Danon fóliát én nem tudom beváltani, pár darab van milyen címre kinek küldjem?
MasterCard "Sziget"-előknek
Napijegyedet fizesd Mastercard, MasterCard Elelctronic vagy Maestro kártyáddal a Jászai Mari téren vagy a K hídnál található pénztárnál. Garantált ajándékot* kapsz, ha a MasterCard sátorban bemutatod a kártyás vásárlást igazoló bizonylatot, és megadod adataidat. De ne hagyd ki a MasterCard bárt se, ahol kártyáddal biztonságosan, kényelmesen és díjmentesen fizethetsz, valamint további meglepetések várnak.
*Sok ezer ajándékunk a készlet erejéig vár.
A játékszabályzatot megtalálod a MasterCard sátorban.
Forrás: freecard
Napijegyedet fizesd Mastercard, MasterCard Elelctronic vagy Maestro kártyáddal a Jászai Mari téren vagy a K hídnál található pénztárnál. Garantált ajándékot* kapsz, ha a MasterCard sátorban bemutatod a kártyás vásárlást igazoló bizonylatot, és megadod adataidat. De ne hagyd ki a MasterCard bárt se, ahol kártyáddal biztonságosan, kényelmesen és díjmentesen fizethetsz, valamint további meglepetések várnak.
*Sok ezer ajándékunk a készlet erejéig vár.
A játékszabályzatot megtalálod a MasterCard sátorban.
Forrás: freecard
Rudi, és joghurt papírjaim vannak, de reál nincs a közelben.
Köszi.
Már csak Reált kell találnom. .)
Már csak Reált kell találnom. .)
Csak a fóliákat...
Senki nem tudja hogy be kell-e mutatni? 

Nekem is megvannak még a fedőfóliám,majdnem kidobtam,de aztán visszakerült a dobozba,csak az a gond,hogy real nincs a közelünkben.
A blokkot be kell mutatni vagy csak a fóliákat kell vinni?
Én is a napokban dobtam ki, mikor megjött a társas... A danett duett csomagolásaim meg az "5 zöld pont" borítékban végezték, miután - gondoltam, másra úgysem jók... 

Basszus ezt nem mondjátok komolyan.ma dobtam ki a legalább 300 fedőfóliát...kukázni meg nincs pofám 

Sajnos a ház nagy kukájába dobtam és hát abba azért már nem szívesen másznék bele, de az itthoni szemetest már kipakoltam

És járt már a kukás? 

Persze én a hétvégén dobtam ki

Tavaly a CBA-ban váltották be.
Nem foglalkoztak a dátummal.
Nem foglalkoztak a dátummal.