hát, a változatosság kedvéért én sem tudom elküldeni a megoldást: Not implemented.. a hibaüzenet.

Persze, hiába is írnánk nekik panaszos levelet, úgysem reagálnak rá...

Nálam műxik az oldal,meg is találtam a válaszokat,de elküldeni én se tudtam!

Szerintem nézzük naponta,és értesítsük egymást,mikortól lehet vele rendesen játszani,hátha így bekerülünk a gyorsaságiba!
juhéj lesz megint játék......

a 3 nap múlva induló PallMall játékról van már vkinek közelebbi infója?

Hívd az infó vonalukat:06-40-200-025
Mert még mi sem kaptunk meg mindent,de ígérték hamarosan küldik.
Már beírtam egyszer, hogy a párom még mindig nem kapta meg a 05. 20-án, a PallMall-el nyert késkészletet, de még a garantált tatyót sem. Már vagy 10 emailt elküldtem nekik, hogy az inboxból, hol a honlapjukon levő alkalmatosságról, semmi válasz. 08.01-jén ajánlott levelet is küldtem nekik, válaszra sem méltatnak. .
A rosszul egszervezett és lebonyolított játék után a kommunikációjuk is egy NAGY NULLA!!!!
A pallmallon lehet már szavazni a zenékre. Kérek mindenkit szavazzon egy 5össel a következő zenére: 108. Remedy for Silence
Az lenne a kérdésem, hogy mi van akkor, ha olyan számról hivom a bertollit, ami a sorsolás után már nem lesz elérhető, ugyanis nem töltöm fel többé. És mi van akkor, ha nem jelzem ki a számom? Erre korábban már irták, hogy nem baj, viszont a játékszabályzatban az áll, hogy nem vagyok jogosult a nyereményre, ha a "sorsolást követő két héten belül a Játékban megadott számon nem elérhető...". A fődíj nyerteseket telefonon értesitjük a nyereményükről..stb.
Akkor most hogy is van ez?
Elolvastad, mit írtam épp eggyel elötted?
NINCS futó játék, ezért könnyebb most regizni, mint kampányban.

Sziasztok! Én regisztráltam a PM-nél, de nem tudok semmilyen játékról. Hol találok részleteket?
Jut eszembe, most nincs futó Pall Mall vagy Kent játék, nincs dömping az ügyfeleseknél .
Aki még mindig nem kapta meg a webre a jelszavát, most noszogassa őket, több ismerősöm is most sikerrel járt.
Akár egy telefonnal kérhetiitek mindkettőre: 06-40-200.025 /9
Tery
elrendeződött az ügyed a Pallmall-nél? Ugyanezt csinálják a párommal is, beküldtem a nevén a heti 4 kódot a játék kezdetétől, ő kapott promós levelet, tehát vártuk a garantált tatyót, nem érkezett, akárcsak a május 20-án nyert késkészlet. Többször írtam a nevében a honlapról mailt nekik, semmi válasz. Múlt héten végre sikerült őket elérni, közölték, hogy azon kívül, hogy regisztrálva van a párom, semmi beküldést, nyereményt nem látnak. Otthon megvan a nyertes kód is, de azt hiszem postai levélben fogok nekik reklamálni, arra talán érdemi válasz is fog érkezni. Jól szervezett játék volt ez!

ő is ezt írta:
bk135
Hozzászólás - 2005. június 04. :: 20:49
Itt is landolt egy cd táska! Hangosításra én sem jöttem rá.
erka70,
nagyon halkan szól, régebben már esett róla szó, talán ketten-hárman is írtuk, hogy nem találtunk rajta semmiféle hangosítási lehetőséget.
tényleg nem használja senki a PallMall hangszórós táskát? Ha van vkinek tapasztalata, milyen hangerővel szól, lsz keressen meg!
Sziasztok!
Van 2 fölösleges pall mallas cd tartós táskám.
Ha érdekel valakit szivesen elcserélem más ajándékra.
Ha érdekel írj a tinomi@citromail.hu-ra.
Fló
Nem olvastad itt alattad:
sada Hozzászólás - 2005. július 04. :: 10:12
.
Egyeztetni az MC Deirecttel lehet! (l. elérhetőség)
Nem találom, a futárcég Telszáma kellene mivel még tartoznak nyereményel. A PM-nél nem adják meg.
Az Elérhetőség topikban megtalálod.

Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások