Pampers pontokat+blokkot, vagy csak blokkot és liberó vonalkódokat keresek. Akinek van írjon, biztos megegyezünk!
Mit kérsz érte?
Cserére van pl.: dm pont, sport szelet csomagolás, univer címkék, mesekönyv, gyerek cd-k, dvd-k. Ha ezek nem kellenek , mondd mit kérsz!
Van 2 db 3 pontos libero vk-m.
Tesco-Signal blokkok érdekelnek.
jól van értem és köszönöm de nem jön be

" alt="

">
majd apa megcsinálja
ja és már kaptam infót hogy a nagy csomagért 2pont
a kiscsomagért 1 pont jár
ha valaki ugyanígy járna mint én

" alt="

">
mamocika, a főoldalon kint van a játék. a linkre kattintva általános infót találsz és egy szabályzat linket. azon belül megtalálhatsz minden választ
Timso
ne haragudj nekem nem müködik ez a link
és a liberoklubbol sem ha ott kattintok maga az oldal nem jön be
majd ha apa hazaér akkor ő megnézi mert én nem vagyok valami nagy fej
a géphez
de azért köszi
mamocika: a liberoklub honlapján a működési szabályzat vagy mi?, abban benne van, melyik pelusért mennyi pont jár.
http://www.liberoklub.hu/pdf/LIB_CRM_szabalyzat_0
707_sca-1.pdf
timi1
kérdését kiegészíteném azzal hogy mennyi pontot írnak jóvá vonalkódonként?
Sziasztok!
Küldött már be valaki libero vonalkódokat mikor írják jóvá a pontokat???
Azért írom be ide a kérdést mert ezt a topicot több anyuka látogatja bocsi!

" alt="

">
Hugi 71
Mit kérnél cserébe a vonalkódokért?!
Válaszodat köszi

" alt="

">
Keresek:
Rossmann - pampers pontot+blokkot
és
CSAK blokkot is ( 1 db 7 pontos, 2 db 5 pontos és 1 db 3 pontos).
Írd meg mit kérnél cserébe.
Libero vonalkódjaim vannak cserére.
Vannak gyönyörű kifogástalan állapotú overáljaim, kabájaim készpénzért. Libero vonalkódot, Nestle iránytűt beszámítok. Mindenféle méretem van, fiúk és lányok részére egyaránt (fehér, bordó, kék, . Részleteket és képeket szivesen küldök emailban. Van egy Jane kengurum is szintén kifogástalan szép állapotban. Igyekszem a teszveszre is feltölteni őket. (Nicika - Teszvesz)
Van:
2 db 200 Ft kedvezményre jogosító kuponom, pampers törlőkendő vásárláshoz.
4 db 400 Ft kedvezményre jogosító kuponom pampers jumbócsomag pelenka vásárlásához.
Rossmann és tesco üzletekben használható fel 2008. szept. 30-ig!
Írj mit adnál érte!.
most még jobban szeretnék terhes lenni
de sajnos nem lehet

" alt="

">
Egy bnőmtől hallottam, ha van köztünk kismama, akkor megér egy telefont:
A Hétvégén(11-12-13) Ultrahangos találkozó lesz a várban.Ez azt jelent, hogy aki szeretné hogy 4D Ultrahang vizsgálatát az ország legprofibb ultrahangosai végezzék el nála TELJESEN INGYEN az jelentkezzen a 20/ 214-7023 számon."
A Kismama magazinban lévő kupont, mely a novemberi börze 4D-es uh-ra szól, szívesen átadom vkinek.
Fisher P. és társasjátékokat keresek.
Adok bele: Huggies blokkokat és C&A kuponokat.
Pampers pontokat+blokkot és liberó vonalkódokat keresek. Akinek van írjon, biztos megegyezünk!
Mit kérsz érte?
Cserére van pl.: dm pont, sport szelet csomagolás, Borsodi kód, univer címkék, mesekönyv, gyerek cd-k, dvd-k. Ha ezek nem kellenek neked, akkor szívesen fizetek is érte.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások