PM mágneses toll...
Archivum - Postán jött
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 267 / 1052 oldal |
Rosekinga levele, Knorr étkészlet.
PM karóra
Bedeco pólók (fefér) kék,sárga és piros felirattal. 2db-ot kispóróltak a csomiból,ez szemétség,és ráadásúl nekem is mind M-es (méretegyeztetés ellenére). És nem is 1 nagy minőség,ahogy nézem,olyan kínai piaci forma.
Nincs vkinek esetleg cserére nagyobb L,XL-es??? 
Nincs vkinek esetleg cserére nagyobb L,XL-es??? 
ide is bedeco póló
Előkerült a postásunk,meghozta a pallmall órámat és a bedecó pólót.(fehér és M-es,csere tárgyát fogja képezni)
bobi
Biciklit szerettem volna, ez lett belőle.
Reméltem, hogy lesz szórás a póló méretében, mert akkor nem is jutott volna túl sok egy családtagnak.
De még mindig hasznosabb, mint ugyanennyi (v. jóval több
) AÁ cd.
Meg azt is reméltem, hogy elefántos póló lesz. De nem.
Biciklit szerettem volna, ez lett belőle.
Reméltem, hogy lesz szórás a póló méretében, mert akkor nem is jutott volna túl sok egy családtagnak.
De még mindig hasznosabb, mint ugyanennyi (v. jóval több
) AÁ cd.
Meg azt is reméltem, hogy elefántos póló lesz. De nem.
sada
Te aztán nem apróztad el a dolgot !!! Vagy csinálunk valamit,vagy nem!! Igaz???
Te aztán nem apróztad el a dolgot !!! Vagy csinálunk valamit,vagy nem!! Igaz???
tesóm most szólt,hogy tegnap beadták hozzájuk az én knorr tányérjaimat is,de nem olyan összetétel amit kértem.JUN-jul,így majd változtatnom kell a szeptemberi összetételen,mert nem lesz meg a készlet
Én még jókor kezdtem: 1 sms- 1 nyeremény.
Egyszer használatos eldobós póló, M-es, de jó nagy.
1 sms-t megért, tekintetel az mp3 lejátszókra is
Egyszer használatos eldobós póló, M-es, de jó nagy.
1 sms-t megért, tekintetel az mp3 lejátszókra is
Nem semmi
Sada! Erre egy vagyonod elmehetett.
Sada! Erre egy vagyonod elmehetett.Most hozta a postás a Bedeco nyereményeket:
30 db póló (mind M-es: piros, kék ill. sárga felirattal) és
4 db mp3 lejátszót érvényesített garancia jeggyel (TMS-602M)
30 db póló (mind M-es: piros, kék ill. sárga felirattal) és
4 db mp3 lejátszót érvényesített garancia jeggyel (TMS-602M)
A mi postásunk talán bemenekült valahova az eső elől,még nem láttam jönni.
Most kaptam meg én is postán a Bedeco pólót. Hármat nyertem kettöt kaptam !!! A méret M !!
PM-tól karóra-nekem tetszik
Eddig ezt írtátok,ilyen színűt kaptatok:
fehér,piros,kék.
Én csak a méretekért ízgulok h. jó legyen! pólóra mindíg szükség van,legalábbis nálunk,akkor már tudjam is használni!
fehér,piros,kék.
Én csak a méretekért ízgulok h. jó legyen! pólóra mindíg szükség van,legalábbis nálunk,akkor már tudjam is használni!

bobi
Nézz be a kérdés válasz topicba, beírtuk! De az enyém fehér, viszont láttam, hogy Lászlóé piros és kék.
Nézz be a kérdés válasz topicba, beírtuk! De az enyém fehér, viszont láttam, hogy Lászlóé piros és kék.
Fáreó
Vas megyében. Ha Tolnába postán küldték,akkor biztosan mi is úgy kapjuk meg.Arra viszont kiváncsi lennék milyen színü ???
Vas megyében. Ha Tolnába postán küldték,akkor biztosan mi is úgy kapjuk meg.Arra viszont kiváncsi lennék milyen színü ???
bobi
Szívesen!
Én is arra gondoltam, hogy Pesten lehet kiviszeik, de Tolna megyébe nem hiszem, hogy eljönnek!
Messze van nekik talán! 
Szívesen!
Én is arra gondoltam, hogy Pesten lehet kiviszeik, de Tolna megyébe nem hiszem, hogy eljönnek!
Messze van nekik talán! 
bobi! Merre lax?
Lehet Budapesten postás viszi.
Lehet Budapesten postás viszi.