Nocsak, egy illetékes.
Arra esetleg tudna elfogadható magyarázatot adni, hog ymiért kellett bevezetni ezt az üzletekben bedobálós rendszert? Itt a városban a CBA-k vezetői nagy ívben tojnak az efféle játékokra, januárban egyáltalán nem is lehetett játszani, mert nem volt doboz, megérkezett ugyan az utolsó napra, de az egyikben ki sem rakták. A másikban kirakták, lelkesen bele is dobáltam a borítékjaimat, márciusban kérdeztem , hogy szokták egyáltalán üríteni ezt a dobozt, erre megvonta az eladó a vállát, hoyg azt hiszi, egyszer már elvitték, de őket ez az egész nem érdekli, ezzel úgyse lehet nyerni. Szerintem kétszer kellett volna elvinni, azt meg ne ők döntsék el, hogy a vásárlásommal részt vehetek-e a játékon, vagy ők inkább a kukába helyezik azt....
Nem mintha a postában nagyon megbíznék, de szerintem ezzel a dobozos módszerrel még kevésbé érnek oda a pályázataim.
Aztán az is érdekelne, hoyg hogyan nyerhetett valaki olyan játékkal, amire nem is küldött pályázatot? Egy Sole pályázatra nyilván sokal több boríték érkezik, mint mondjuk egy Zwack-ra, biztosan van olyan is, aki az esélyeket latolgatva ejti meg a vásárlását, de ezek szerint hiába, ha az összes pályázatot egy kalap alatt kezelik - akkor mi értelme van a jeligének, meg a játékonkénti különböző díjak meghirdetésének?
Az is zavar, hoyg túl van biztosítva az egész játék, vásárolj, kérjél játék bélyegzőt, aztán még nyírd le a vonalkódokat, és az egészet együtt küldd. A játék bélyegző után rendszeresen hajtóvadászatot kell indítani a boltban, soha senki nem tudja, hol lehet, jöjjön vissza holnap, addigra megkeressük, és hasonlók, közben a sor áll, az emberek meg szentségelnek. A blokkon felénk nem divat a megnevezést feltüntetni, ősöreg pénztárgépekkel dolgoznak, honnan tudjam, hogy esetleg nem azért zárnak-e ki a játékból, mert a blokk alapján nem lehet beazonosítani a vásárlást, csak egy összeg van rajta, a termék neve nem, és az ár se stimmel soha - mert persze az újságban meghirdetett akciós árakat sosem tartják be.
És ezek után még azt látom, hogy a sorsolásokon egyesek többszörösen nyernek, ne csodálkozzon rajta, ha nincs bizalmam sem a játék, sem a CBA iránt. Készséggel elhiszem, hoyg sok pályázatot küldenek, de véleményem szerint ha normális vásárlásokról lenne szó, azért az havi 15-20-nál nem jelenthet több beküldést, ehhez képest meg túlzás a nyerési arányuk
Hogy őszinte legyek, már tudatosan kerülöm a CBA üzleteket, inkább vásárolok más üzletben