Cserére várnak:
plüss tengelic
Danone társas
Sport szelet minicsocsó
hátizsákok ( Marlboro, Kent, Milkyway )
Libero plüss bárány
Jacobs maci
Milka L-es póló
WWF-es póló
Startlapos női fazonú póló
Egy gésa emlékiratai c. filmre két belépő.
márc. 21 kedd.. sajna nem tudok elmenni
Érdekel cserébe könyv, esetleg vk-ok.
akkor ide irom, mert itt a helye, keresek nestlé fémtáblát
gladi kértem tőled egy képet.....
Astor alapozóm és egyebek (lásd előbb) vannak cserére, -SFP 20- minden bőrtipusra jó.

keresek törölközőket,kéztörlőket,friskies kutya utazoedényt,whiskas dolgokat,tortalapátot.
Astor alapozóm van cserére
házfelújításba kezdtünk,ezért mindenképpen nem utazásra,hanem kp-re lenne szükségem,ezért utoljára feldobom a témát. kinek mennyit ér egy 2 személyes,repülőutas görögországi utazás? június 07-én Korfura vagy 13-án KEFALÓNIÁRA VAGY 14-ÉN Zakintosra vagy 12-én Krétára lehet utazni.Ha holnap délelőttig nem jelentkezik senki,akkor kénytelenek leszünk mi utazni,mert tovbb nem merek várni a jelentkezéssel. akit érdekel írjon!
Ja azt elfelejtettem odaírni hogy KARCAGon lesz. A jegyet a művelődési házban kell átvenni.
sziasztok!!!
nyert édesanyám két jegyet az abba jazz cotton club singers előadására, ami pénteken lesz azaz holnap. meghatalmazás kell hozzá. aki gyorsan jelentkezik lehet hogy odaadom neki mert akinek szoltam az még nem jelentkezett, de ha fog neki adom majd egyébként eredetileg 4600 forint a két jegy. eladom 2000 forintért
Tefal Ingenio 9 db-os edénykészlet 15000 FT-ÉRT ELADÓ.ÚJ!
A tortalapátról tud vki képet küldeni?
görögországi utazás eladó 150000FT-ért (NESTLÉVEL NYERT)
Van Culi D'Or tortalapátom, keresek érte PallMallt vagy Rauchot.
pepsis polokat,polokat keresek
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások