Archivum - Pall Mall cigaretta
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 267 / 319 oldal |
Tudna segíteni valaki a PM nyerményeket kiszállító cég Telszámát ill.-ve címét illelőleg. Köszönöm.
Ha vkinek van tapasztalata a PallMall hangszórós táskával kapcsolatban, írja meg nekem lsz, milyen hangerővel szól, az enyém éppenhogy hallatszik, nagyon gyenge 

Újra jött a BAT-os futár, hozta a maradékot, de tel. számot nem.
:
Azt mondta, a héten lesznek még kiszállítások, aztán nyári szünet jön, utána már csak aug. végén szállítanak BAT nyereményeket.
Egyeztetni az MC Deirecttel lehet! (l. elérhetőség)
:
Azt mondta, a héten lesznek még kiszállítások, aztán nyári szünet jön, utána már csak aug. végén szállítanak BAT nyereményeket.
Egyeztetni az MC Deirecttel lehet! (l. elérhetőség)
PM hölgy szerint már folyamatban van az "ügyem".
majd hívnak. jó. .....
majd hívnak. jó. .....rossz a gépem, úgyhogy egész 7végén nem tudtam lenni, és most is csak egy netkávézóból tudok írni... de ez mondjuk nem ide tartozik....
a témához: még engem se kerestek a szállítók, pedig felhívtam őket és látja az ügyintéző néni a nyereményemet....
a témához: még engem se kerestek a szállítók, pedig felhívtam őket és látja az ügyintéző néni a nyereményemet....
a beígért visszahívás elmaradt
hétfőn majd én hívom őket....
hétfőn majd én hívom őket....Végre hozzám is megérkezett a napszemüveg. 

Mivel én tavaj jártam velük pórul, ezért én mindent elmentek mostmár automatikusan. Szerintem mindenki tegye ezt!
Nekem minden nyereményem megérkezett két részletben!
Nekem minden nyereményem megérkezett két részletben!
remélem Dani nem törli ezt a PM-es rovatot mert megvárom a holnapi telefonjukat,és ha szerintük egy kódot sem kűldtem, nemhagyom annyiban. Komolyan elmegyk a játékfelügyeletig. Nem az érték miatt,de ha belegondolok ezzel az erővel nyerhettem volna kocsit is nem? Csakhogy annak ellenére,hogy minden feltételnek megfeleltem, a követelményeket teljesítettem egyoldaluan kizártak a nyerés lehetőségéből. Csak 1 a bibi. Áprilisban amikor a kamerát nyertem egy az egyben bemásoltam ide a gratulációs szöveget,amit bedobott a gép
elöttem és utánam senki nem idézte szó szerint. Kiszoptam tán az ujjamból? Bocs de a Pirosmogyorós is megszivatott most meg a PM?
Nemhagyom magam hülyíteni. Bocsi nem dühöngök tovább.
elöttem és utánam senki nem idézte szó szerint. Kiszoptam tán az ujjamból? Bocs de a Pirosmogyorós is megszivatott most meg a PM?
Nemhagyom magam hülyíteni. Bocsi nem dühöngök tovább.
Tery
Döbbenet amit írtál, én az egész heti kollekcióból nyertem,de eddig csak a koktélszett érkezett meg.
Döbbenet amit írtál, én az egész heti kollekcióból nyertem,de eddig csak a koktélszett érkezett meg.
a koktélszetthez hasonló ( amit láttam nem volt benne az a habverővel kombinált keverő izé )5600.- ft a "Kállai"nál.
Megérkezett a kamera is, vasárnap reggel fél9-kor, erre keltem, soha rosszabbat. Nem is rossz arány, (1tatyó, 1 flaskaszett, 1 kamera)
Bár én nem nyertem, de lehet, hogy jobb is. Érdekes módon én a játék második hetétől beküldtem a heti 4 kódot és ettől függetlenül rendszeresen kaptam olyan üzenetet, hogy még nem küldtem be a héten semmit
Ráadásul május közepén kaptam egy olyan papírt, amin a személyes kódokat szokták kiküldeni. Na ezen egy teljesen más kód volt, mint a régi működő kódom, és ráadásul az új nem is működött. Na akkor most hogy is van ez?!?!? 
Ráadásul május közepén kaptam egy olyan papírt, amin a személyes kódokat szokták kiküldeni. Na ezen egy teljesen más kód volt, mint a régi működő kódom, és ráadásul az új nem is működött. Na akkor most hogy is van ez?!?!? 
Akkor jobb ha én is megkérdezem! 

JAAA!!!!! MÉG A GARANTÁLT TATYÓRA IS KERESZTET VETHETEK,MERTSZERINTE MÉG OLYAN LEVELET SEM ADTAK RÉSZEMRE. MOST GUBERÁLHATOK (HA MEGVAN MÉG) BÁR EZ AZ ÉN HIBÁM LENNE
Most beszéltem PallMAll-al ! Kérdeztem mikor számíthatok a kamerára.és az USB-re!!!!!( A mixer amit utsóra nyert a hugom már rég megjött) A HÖLGY AZT MIONDTA EGYETLEN EGY KÓDOT SEM LÁT HOGY BEKŰLDTEM VOLNA!!!!!! AKI NEMKAPTA MEG A CUCCÁT SZERINTEM KÉRDEZZEN RÁJUK!!! ÉN AZT HITTEM MONDTAM IS NEKI,HOGY NE VICCELJEN MINDJÁRT A KARDOMBA DÖLÖK. EZ NEMLEHET IGAZ!!! ÁTVERÉS VAGY MI? MI AZ HOGY EGYETLEN KÓDOT SEM LÁT???? CSEREBERÉLTEM IS MINT EGY HÜLYE,HOGY AZ UTSÓ ALKALOMMAL IS LEGYEN KÓDOM. MÁR BOCSI DE EZ FELHÁBORÍTÓ

ugyanez a kamera a tescóban 9900 Ft. Hozzáteszem szerény véleményem szerint nem ér annyit.
bocsi, a kérdésekhez akartam...
az eMagyarországo9s kvíz Rejtő Jenős kérdésére mi a válasz? nem tlálom sehol, és a család se olvasta...
(köszi)
(köszi)Hú, hát megérkezett az összes nyereményem!!
A hangszórós táskát szívesen elcserélném másra.
A hangszórós táskát szívesen elcserélném másra.