Offtopic, sőt off-site - társalgó folyt.
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 268 / 275 oldal |
Paint! Ha van beutalod, akkor ingyenes. Ha nincs beutalod, akkor fizetni kell. Legalabbis itt igy megy.q
Univer fődíj: 1 millió Ft
Szurkolj együtt a Jameson-nal, és nyerhetsz!
Nyerj páros jegyeket a Chivas Regal online játékában!
trendy
A 1412-n mindent el tudsz intézni, mindig így szoktam.
Érdemes, mert az ár nem mindegy...
A 1412-n mindent el tudsz intézni, mindig így szoktam.
Érdemes, mert az ár nem mindegy...
Nem tudja valaki,hogy ha a Telekomnál hűségidőt hosszabbítok,lehet-e a meglévő csomaggal?Lehet csak elméleti kérdés,mert a gyakorlatban nem ajánlja fel a lehetőséget,de ez így nonszensz.Telekom még nem válaszolt.
Elfelejtettem megkérdezni tüdőszűrésre kell beutaló?
http://www.eletforma.hu/test-es-lelek/mit-nem-ehetnek
-a-hisztamin-intoleranciasok-husvetkor/
-a-hisztamin-intoleranciasok-husvetkor/
Én, Galkó Balázs
2017. április 11-én József Attila születésnapján
a Petőfi Irodalmi Múzeumban
délelőtt 10-től cca éjfélig fölolvasom-elmondom
/(Ávéd János, Bóna János, Borbély Mihály, Dés András,Dés László, Faragó Béla, Gerendás Péter, Gőz László, Lukács Miklós, Mandel Róbert, NovákJános, Szakcsi-Lakatos Béla, Szirtes Edina)/ zenei kíséretével
József Attila minden versét.
Kérlek, segíts, hogy ezt a litániát, mantrát, imádságot, amely zenei élménynek sem mindennapi minél többen hallhassák, láthassák!
Köszönöm:
Galkó Balázs
2017. április 11-én József Attila születésnapján
a Petőfi Irodalmi Múzeumban
délelőtt 10-től cca éjfélig fölolvasom-elmondom
/(Ávéd János, Bóna János, Borbély Mihály, Dés András,Dés László, Faragó Béla, Gerendás Péter, Gőz László, Lukács Miklós, Mandel Róbert, NovákJános, Szakcsi-Lakatos Béla, Szirtes Edina)/ zenei kíséretével
József Attila minden versét.
Kérlek, segíts, hogy ezt a litániát, mantrát, imádságot, amely zenei élménynek sem mindennapi minél többen hallhassák, láthassák!
Köszönöm:
Galkó Balázs
" alt="
">
" alt="
">Azt beszéli már az egész város:
Ne írd alá Áder János!
" alt="
">
Ne írd alá Áder János!
" alt="
">Van h. beveszi van h. nem... de rejtőzködve 20-25t doboz elfér a dm-es oldaltatyiba... de most mázlim volt, leszólítottam egy hajléktalan srácot, aki pont hozott egy kisebb zsákkal..és megvettem a alubónját...
Meg még adott egy plüss állatkát is...
" alt="
">
Bár szerintem félre értette a közeledést..
" alt="
">
Meg próbáltam rábeszélni h. kapaszkodjon fel a munka világába, aztán építse a szocializmust, de azt mondta neki jó így...
" alt="
">
Hiába a szociális munkás képzés főiskolához kötött... nem győztem meg...
" alt="
">
Meg még adott egy plüss állatkát is...
" alt="
">
Bár szerintem félre értette a közeledést..
" alt="
">
Meg próbáltam rábeszélni h. kapaszkodjon fel a munka világába, aztán építse a szocializmust, de azt mondta neki jó így...
" alt="
">
Hiába a szociális munkás képzés főiskolához kötött... nem győztem meg...
" alt="
">Állítólag igen, de a gyakorlat más....
" alt="
">
" alt="
">Állítólag laposra taposva is beveszi a gép.
Azt mondták a tv-ben.
Azt mondták a tv-ben.
Inkább megyek kunyizok a szomszéd aludobozaiból... hogy én hogy utálom ezt a játékot...
" alt="
">
Csörtetni végig a körúton a dobozokkal... még azt hiszik nincs mit enni...
" alt="
">
Csörtetni végig a körúton a dobozokkal... még azt hiszik nincs mit enni...
Akkor csak el jutott a mondani valóm... mivel lekorlátoztak, és elfogytak az emberek... ezért meg kellett állni... a korlátozás miatt...
Így nem egy helyre ment nagyon sok... mert ennek se a feldobox, se ti nem örültetek volna...
Az illetőtől megkérdeztem h. játszik e és olyan neve volt használva aki nem... így legalább a fele nála landolt...
Amikor előkerül egy nyerteslista nem is olyan rég vmi vízkőoldóval, vagy régen a coop akkor se tetszett a nyerteslista sokatoknak... és sorolhatnám... a többi esetet.
Reggel még kómás voltam azért érthettem félre...
Hát sada sajna ez van, sok mindenről Te jutsz az eszembe...
" alt="
">
Az h. mikor megyek sétálni az az én dolgom...
Pityi meg a munkahelyén sétálgat...
Így nem egy helyre ment nagyon sok... mert ennek se a feldobox, se ti nem örültetek volna...
Az illetőtől megkérdeztem h. játszik e és olyan neve volt használva aki nem... így legalább a fele nála landolt...
Amikor előkerül egy nyerteslista nem is olyan rég vmi vízkőoldóval, vagy régen a coop akkor se tetszett a nyerteslista sokatoknak... és sorolhatnám... a többi esetet.
Reggel még kómás voltam azért érthettem félre...
Hát sada sajna ez van, sok mindenről Te jutsz az eszembe...
" alt="
">
Az h. mikor megyek sétálni az az én dolgom...
Pityi meg a munkahelyén sétálgat...
Nekem a Feldoboxos magyarázattal csak a felhalmozókhoz kerültél, hiszen csak csak azért álltál le, mert elfogytak az emberek. Áldásos tevékenységed nélkül meg lehet többen nyertek volna, így meg csak a jatt sokaknak.
Marketinges/akárki itt pont nehezített a trükközôknek, hogy ne egy emberhez kerüljön sok Feldobox, pont ahogy te is elvárod (?) más játékoknál, aztán aki tudta, kijátszotta, ugye? De nekem ezzel semmi gondom, mindenki azon nyer, amin tud, gyûjti a blokkokat, órákon át tölt a nyerôidôponthoz, vásárol többet, ha tud. Csak minek másra mutogatni, ha ô is többet nyer? Ráadásul termékcsomagolásosnál.
A nyerteslistákon a nevek egy része ismétlôdik szerintem, mert vannak, akik mindennel játszanak szinte, ôk nyernek sorsolásosnál is.
Én kis tételben játszottam mindig, erre van keret, idô, így is volt nagy nyeremény, sok kicsi, mindennek örülök.
Ha vki nagyobb tételben bírja, csinálja, egyenlô esélyek itt sincsenek
" alt="
">
Marketinges/akárki itt pont nehezített a trükközôknek, hogy ne egy emberhez kerüljön sok Feldobox, pont ahogy te is elvárod (?) más játékoknál, aztán aki tudta, kijátszotta, ugye? De nekem ezzel semmi gondom, mindenki azon nyer, amin tud, gyûjti a blokkokat, órákon át tölt a nyerôidôponthoz, vásárol többet, ha tud. Csak minek másra mutogatni, ha ô is többet nyer? Ráadásul termékcsomagolásosnál.
A nyerteslistákon a nevek egy része ismétlôdik szerintem, mert vannak, akik mindennel játszanak szinte, ôk nyernek sorsolásosnál is.
Én kis tételben játszottam mindig, erre van keret, idô, így is volt nagy nyeremény, sok kicsi, mindennek örülök.
Ha vki nagyobb tételben bírja, csinálja, egyenlô esélyek itt sincsenek
" alt="
">Paintuci
Sétáljatok egy nagyot a friss levegőn és szellőztesd ki a fejedet, mert kicsit összekeveredtek benne a dolgok.
Az elmúlt 3 órában nem is voltam net közelében, de ha neked mindenről én jutok az eszedbe, az már ciki.
" alt="
">
Ha én nyertem volna mind az 50 mobiltöltőt, akkor sem lenne 137-es listám. (Aki nem játszik, nem is nyerhet.)
De a nyertesekhez rendszeresen beírok listákat, hátha vkinek örömet okozok vele.
Szerencsés szép napot mindannyiótoknak! Irány a multik, vásároljatok, gyűjtsétek a blokkokat és nyerjetek sokat!
Sétáljatok egy nagyot a friss levegőn és szellőztesd ki a fejedet, mert kicsit összekeveredtek benne a dolgok.
Az elmúlt 3 órában nem is voltam net közelében, de ha neked mindenről én jutok az eszedbe, az már ciki.
" alt="
">
Ha én nyertem volna mind az 50 mobiltöltőt, akkor sem lenne 137-es listám. (Aki nem játszik, nem is nyerhet.)
De a nyertesekhez rendszeresen beírok listákat, hátha vkinek örömet okozok vele.
Szerencsés szép napot mindannyiótoknak! Irány a multik, vásároljatok, gyűjtsétek a blokkokat és nyerjetek sokat!
Nem hiszem, hogy a nyertesek topicba írta a 137. nyereményét, hanem gondoloma saját listájába...
Félre értetted....
Félre értetted....
Ez akart lenni...
" alt="
">
" alt="
">A mai nap sada írt be a nyertesek topicba...
" alt="
"> sada akkor Te vagy az, lebuktál!!!
" alt="
">
De ki fog törölni Téged, ha huncut vagy... ?
" alt="
">
Na jól van azt hiszem visszafekszem...
" alt="
">
" alt="
"> sada akkor Te vagy az, lebuktál!!!
" alt="
">
De ki fog törölni Téged, ha huncut vagy... ?
" alt="
">
Na jól van azt hiszem visszafekszem...
" alt="
">bocs netuddki...
Gondolom nem netudki néven írtad be a 137. nyereményt...
" alt="
">
" alt="
">
Engem nem zavar h. fantomként beszélsz...
" alt="
">
" alt="
">
Engem nem zavar h. fantomként beszélsz...