Kérdések és válaszok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 268 / 9336 oldal |
Bocs, kerdésemre én váaszolok. Igen.
A MAXXON mit küld az ExpressOne-val? Az ecofamily-s utalványokat?
Mármint nem az AP-t írtam találomra 😅, hanem azt, hogy akkor milyen pénztári bizonylatszám, vagy mi kell.
Köszi az infót.
Igen, én is AP-t írtam, igaz, csak találomra, de elfogadta.
Igen, én is AP-t írtam, igaz, csak találomra, de elfogadta.
Ja nyugtaszám helyett az AP kellett (bár a játékszabályzat az írta: bizonylat regisztrációs számát (AP kód, nyugtaszám vagy egyéb egyedi kód) nekem is vásárlásnak a mai dátumot írja pedig pontosan volt kitöltve
" alt="
">
" alt="
">Nekem a 7Days játéknál hiába kitöltöttem mindent (nyugtaszám meg vásárlás dátuma) meg csatoltam egy képet is a blokkról (2.1MB) akkor is hiába nyomok a "Befejezés és Benyújtás" gombra semmi nem történik! Mit csinálok rosszul?
A 7days játéknál nektek is úgy van a feltöltött bizonylatoknál, hogy a vásárlás dátumánál a feltöltés napja szerepel?
Tuti, hogy a vásárlás napját adtam meg pedig, még le is fotóztam, mielőtt rányomtam a feltöltés gombra.
Tuti, hogy a vásárlás napját adtam meg pedig, még le is fotóztam, mielőtt rányomtam a feltöltés gombra.
Köszi
" alt="
">
" alt="
">Kirri, megkérdezik 😀
Nyert valaki a johnnie walkerrel cipőt? Megkérdezik mekkorát szeretnél, vagy csak küldenek egyet aztán vagy jó vagy nem?
Sikerult koszi!
Olvass vissza!
Valaki fel tudott mar tolteni 7days kodot? Hogy kell?
Oké, köszi az infót!
Tőlem sem kértek semmit, ennyi volt az e-mailben:
Sikerült! Az egyik nyeremény a tiéd!
Kedves versenyzőnk! Gratulálunk!
7Days nyereményjátékában nyertél egy 80 000 forint értékű Alza ajándékutalványt! Nyereményedet a következő hetekben, legkésőbb a játék lezárását követő két hónapon belül postázzuk. Ha bármi kérdésed lenne, vedd fel velünk a kapcsolatot. Reméljük, hogy örülsz a nyereménynek!
A 7Days csapata
Sikerült! Az egyik nyeremény a tiéd!
Kedves versenyzőnk! Gratulálunk!
7Days nyereményjátékában nyertél egy 80 000 forint értékű Alza ajándékutalványt! Nyereményedet a következő hetekben, legkésőbb a játék lezárását követő két hónapon belül postázzuk. Ha bármi kérdésed lenne, vedd fel velünk a kapcsolatot. Reméljük, hogy örülsz a nyereménynek!
A 7Days csapata
És igen, ha a nyertesértesítőben csak az volt, hogy küldik a nyereményt oszt' jónapot (tehát nem várnak a nyertestől semmi visszajelzést, adatot vagy hasonlót) akkor - a nyerteseknek - tényleg csak a postást/futárt kell várni azon a lakcímen, ami a profilban szerepel.
Nos, ha nem töröltem volna a kukából is a leveleket, nem kérdeztem volna...
Bárhogy is, blokkot azért nem kérnek, mert a páHázat során fel kellett tölteni. EzeXerint nem kell nekik eredetben.
Ellenben amit ír a jsz, hogy második körben keresnek még az állandó lakcím és a születési idő végett akkor lehet, hogy nem is fog megvalósulni. A lakcímed ott figyel a profilban. Esetleg azt ellenőrizhetik még, hogy hány éves vagy...
Na mindegy, így jártam. Majd egy hét múlva jobban figyelek.
Bárhogy is, blokkot azért nem kérnek, mert a páHázat során fel kellett tölteni. EzeXerint nem kell nekik eredetben.
Ellenben amit ír a jsz, hogy második körben keresnek még az állandó lakcím és a születési idő végett akkor lehet, hogy nem is fog megvalósulni. A lakcímed ott figyel a profilban. Esetleg azt ellenőrizhetik még, hogy hány éves vagy...
Na mindegy, így jártam. Majd egy hét múlva jobban figyelek.
Megnézném neked,de nem enged belépni az oldal a profilomra.Egyébként furcsállottam,de tőlem még blokkot se kérnek,azt írták küldik az ajándékot,ennyi.Úgyhogy ha nyertél,de törölted a levelet,sztem nem számit,egyszer csak küldik a nyereményt
Mi akadályoz meg abban, hogy megnézd a kuka tartalmát? De urambocsá' meg is lehet szüntetni a levelek összefűzését.
Bár most látom, hogy nincs veszve semmi, mert ha netán töröltem is egy nyertesértesítőt, később még keresni fognak...
"Minden nyertes e-mailben kap értesítést nyereményéről a nyereményjáték lezárása után.
Ezt követően a nyertesekkel a nyereményjáték szervezője felveszi a kapcsolatot a nyeremény megfelelő kézbesítéséhez szükséges személyes adatok (születési idő és állandó lakcím) megszerzése érdekében."
"Minden nyertes e-mailben kap értesítést nyereményéről a nyereményjáték lezárása után.
Ezt követően a nyertesekkel a nyereményjáték szervezője felveszi a kapcsolatot a nyeremény megfelelő kézbesítéséhez szükséges személyes adatok (születési idő és állandó lakcím) megszerzése érdekében."