Cserére van
4 db kinder bueno
2 gyermelyi vk
Keresek
spár szívecskét
van 10 kinder bueno
6 óriás pöttyös
1 kicsi pöttyös
szeretnék gyermelyit
scluk
DM pontjaimat elcserélném pöttyösre
Adok:
2 Spar szvecskét
1 DM pontot
Sok Knorr csomi ( minden féle)
Rengeteg Milka
Pickwick kódok
Érdekel:
Barilla sms
Cserére van: knorr (többféle), milka, milupa, tolle kördobozos játékkorong, koronás befőző cukor, kalifa kód
Keresek: Kinder Bueno
Keresek mentolos multi kódot,a mostani játékhoz!
Van érte sok-sok pöttyös csomi,baba sms,iglo és kalifa,vagy esetleg DM pont. Minden megoldás érdekel,köszi! Más is van, ha kell,írd meg.
Cserére van Iglo és Barilla kód, kizárólag új mentolos Multi kód érdekel cserébe.
Sziasztok!
Lenne Pampers vonalkód gyűjtőm. Érdekel esetleg valakit? Elsősorban Pampers vk érdekelne vagy Rossmann pont.
Orsi
Elsősorban Pampers vonalkódot keresek, de szóba jöhet még esetleg sok-sok DM pont is.
Amit tudok adni:
pöttyös (jelenleg 36 pontnyi, de folyamatosan gyüllik)
Rama vk
Keresnék multis kódokat a mostani játékhoz valaki cserélne velem?Van sokmindenem.Köszi
Cseréim:
75g Delikat8 vk
0.5 kg Rama vk
1 Kinder tojás csomagolás
2 Milupa tea vk
3 Univer bébiétel
DM 300ft fotószolgáltatás kedvezmény
DM többféle kupon
Head&Shoulders 1 paklis francia kártya cserére
Huggies micimackós utazó popsitörlő tartó (műanyag)
Bueno ajándékomat (megadom az adatokat meg a kódot hozzá és ki
kell váltani az autónál), ami egy hólehúzó is elcserélném, vagy akár felajánlanám!
1 Kinder Bueno csomi
Mivilágunk kuponok
Cserébe érdekel:
Koronás, Szentkirályi
zsebibaba!
Tel: 20/417-0434
Kell a blokk!
Evimamzi!
Én multkor a soproni Tescoban háromszázvalamennyiért láttam a knorr bögrét levesekkel!
cinka
sehol semmi!
Nem jött át a tel.szám!
Van:
1 db Kinder bueno vk., 1 db Knorr Rafinéria vk., 3 db Knorr Bolognai vk., 1 db Esso matrica, 2 db Dm matrica
1 hiánytalan Dm-es kuponfüzet
Keresek: Koronás vk-ot (nem kristálycukrosat), Cerbona
n2006n!
Légyszives jelentkezz vagy válaszolj a levelemre! Még mindig nem kaptam meg a levelet tőled!
Szükségem lenne 2 zöld knorr bögrére. Az instant levesekhez volt csomagolva,de nálunk már elfogyott a boltba.
Mi kellene cserére,írja meg aki tud ajánlani belőle.
zsebibaba!
Elküldtem a telefonszámom. Keress!
elcserélném:karaván nyakba akaszthatós kulcstartó,beba 2 tápszer vonalkód,libero nyuszi figura,libero baba figura. coccolino arckifestő szett .ha valami érdekel irj e-mailt.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások