Kedves Vass Szilvia!
Tudja én mindent elhiszek (vagy nem), de itt a forumon konkrét példa volt arra, hogy játszott az illető egy adott pályázattal, és egy másikon nyert (ahol nem is pályázott)
Ez azért kissé fura, nemdebár?
Tisztelt Vass Szilvia!
Köszönjük hozzászólását.
Én személy szerint nem csalásra gyanakodtam, hanem arra, hogy nincsenek rendesen összekeverve a levelek.
Ha egy egész ország játszik, akkor nagyon elveszi az ember kedvét, hogy egy játékban egy személy 3x 60 ezer ft-ot nyer.
Személy szerint én is sok pályázatot küldök be.
CBA-Kaiser Nyereményjáték:
60.000 Ft-tal feltöltött bankkártyát nyertek:
10.) Dögei Jánosné, Hajdúnánás
16.) Dögei Jánosné, Hajdúnánás
20.) Dögei Jánosné, Hajdúnánás
Tisztelettel: Vida Istvánné
Minden rovatba be akarod írni? Ha egyszer van, akkor is elolvassa mindenki elöbb vagy utobb és az érintettek hozzá is fognak szólni...
Hasznos lett volna egy e-mail cím láthatóvá tétele a regizésnél.
Bár az egyenlőtlen nyereményeloszlás matematikailag lehetséges, de iszonyúan kicsi a valószínűsége a pályázatok szabályszerű kezelése mellett: Zárt urnák, zártr rendszerű és teljeskörű begyűjtés, stb....
Döbbenten olvasom a CBA nyereményjátékaival kapcsolatos hozzászólásokat. Vass Szilvia vagyok, a CBA Marketing osztályán dolgozom, és a nyereményjátékok szervezése hozzám tartozik.
Talán a legfontosabbal kezdeném:
Sorsolásaink közjegyző jelentlétében - sőt leggyakrabban a Szerencsejáték Felügyelet ellenőrzése mellett - történik a következő címen:
Közjegyző Iroda, 1075, Bp., Károly krt. 13-15. III.18.
Sorsolásaink természetesen nyilvánosak - másképp nem is lehet szabályosan nyereményjátékot szervezni - és minden érdeklődőt sok szeretettel várok!
Az elmúlt két évben valóban voltak olyan játékosaink akik többször is nyertek - hogy főnyereményt vagy mást, az ebből a szempontból mindegy.
Aki a játékok hirdetésein megjelentetett apró betűs részt elolvassa, annak kiderül, hogy semmi olyan kikötés nincs, hogy aki egyszer nyert, többször nem nyerhet, akár egy játékon belül is! Azok, akik többször nyernek, általában igen sok pályázatot küldenek be, így a nyerési esélyük is jóval nagyobb!
Aki pedig bizonyítékkal rendelkezik azzal kapcsolatban, hogy a nyertesek között CBA dolgozó van, kérem mindenképpen jelezze, mert akkor el kell járnunk az üggyl kapcsolatban. (Tudomásom szerint eddig sem a sokat emlegetett Melles Gyulánéról, sem Fodorékról sem sikerült bizonyítani, hogy kapcsolat fűzné őket a CBA-hoz, csak kósza híresztelések kapnak olykor szárnyra. )
Rosszul látom, hogy kifelejtettek egy játékot a futanet.hu-n? A most lezárult játék a Nordic Walkinggal kapcsolatos kvíz volt (7-es), ennek nincsenek fenn a nyertesei, csak az ezt megelőzőnek, a 6-osnak. Fenn van viszont az új, a hetes, átugorva az előzőt. Remélem, csak elírás.
Nem tudom, mennyire van alapja a körlevélnek, de jó tudni róla:
"A közelmúltban elkövetett két típusú telefonos csalássorozatról értesítettek bennünket, ezért kérem, hogy amennyiben bárki hasonlóval találkozik, az alábbiak szerint járjon el.
Az első eset a hagyományos, vezetékes telefonokat érinti, amelynél egy automata géphang értesíti a hívást fogadó személyt, hogy egy egzotikus nyaralást nyert, amelynek minden költségét fizetik. Ezután megkérik, hogy nyomja meg a 9-es gombot a további részletekért. Ekkor egy emeltdíjas számra kapcsolnak, amelynek a percdíja 20 angol font. Ezt követően azonban már hiába szakítjuk meg a hívást azonnal, minimum 5 percet, azaz 100 fontot kiszámláznak. A hívás végén megkérnek, hogy billentyűzd be a postai irányítószámodat és a házszámodat és további két perc múlva tájékoztatnak, hogy mégsem te vagy a szerencsés nyertes. Ez alatt az idő alatt a hívás díja elérheti a 260 fontot.
Mivel a hívások eredete külföldi, a hatóságok és a telefontársaság nem sokat tehet ellene. Az egyetlen amit tenni lehet az az, hogy AZONNAL MEG KELL SZAKÍTANI A HÍVÁST, AMINT ELŐRE FELVETT ÜZENET ARRÓL TÁJÉKOZTAT, HOGY NYERTÉL VALAMIT! Egyéb variációk is előfordulhatnak, ezért minden hasonló esetben így járjunk el!
A második eset a mobiltelefonokkal kapcsolatos. Nem fogadott hívásként a 0709 020 3840-es szám jelenik meg. Az utolsó négy szám változhat, de az első négy ugyanez marad. A szám visszahívása 50 font/percbe kerül. "
Figyeltétek, hogy a nivea.hu-ról már levették a hópehely-kapkodós játékot? reggel még fenn volt...Még a végén ma a nyerteseket is kiteszik

per jatek.
szoval osszesen akkor kb 60000, 70000 lehet 1 honapban.
Dallas!
Ez a szám összesen vagy pályázatonként?
allitolag a cbanal 5000-15000 palyazat/jatek erkezik be.
azert ide irom mert itt volt rola szo.
Az anyukámék is tegnap hajnalban kapták meg a Mi világunkat. Szerinte a Napló kihordó hozta,mert egybe tették oda nekik.
Anikó: dettó
Anikó, Macskusz
Lehet, hogy ezek az újságok is máshol landoltak. Az Elérhetőségek topicban van email cím, telefon, írjatok. Én is írtam, hogy még nem kaptam meg a legújabbat, és választ is kaptam, hogy várjak még két hétig.
"Menet közben" többször is meg kellett erősíteni a tagságot, ez részemről mindig meg is történt. Nemrégiben a Nők Lapja egyes nyereményjátékainál is feltétel volt a MV-re való regisztráció, ott is regisztráltam, az előzmények ellenére. Mondhatni, túl vagyok biztosítva.

Ez mind nem elég ahhoz, hogy küldjenek egy nyamvadt példányt.

A legújabb Mi világunk magazint még én sem kaptam meg, pedig visszaküldtem a kérdőívet.........................de még várom, hátha....
Az első számokat sokan megkapták különféle listák alapján (pl. Belevaló magazin, Globus játékok, stb.).
Aztán a bemutatkozó számok után vmelyikben volt egy olyan kérdőív, amivel a tagságot kellett megerősíteni.
Ha vki azt nem küldte vissza, törölték a listáról.
A Mi Világunk Magazin az Unilever fogyasztói lapja.
Én is, már több éve Mi világunk klubtag vagyok. 1-1,5 éve én se kapom az újságot!

Tavaly írtam nekik,akkor karácsonyra küldek is jópár számot,de a játékot már nem tudtam beküldeni,mert lejárt!
Azóta eddig még ide se jött újabb magazin!
Jövő héten majd reklamálok 1-et én is!

Mi Világunk Magazin: évekig kaptam, pontosabban azóta, mióta a SuperShop kártya megjelent. Az elején még ők foglalkoztak vele.
Az idén nem küldtek, azt hittem, megszűnt, míg a fórumról nem értesültem, hogy sokan kapják jelenleg is.
Küldtem egy e-mailt a SuperShoposoknak, akik felvilágosítottak, hogy már nem az ő asztaluk, "szerintük" a Nők Lapja postázza.

A vicces, hogy NL előfizető is vagyok, tehát duplán disznóság, hogy kihagytak a címzettek listájáról.
Írtam egyet a Magazin szerkesztőségének is, megírtam az ügyfélkódomat is, hogy lássák, régi kuncsaft vagyok, de a fülük botját sem mozgatták.
Most olvasom, hogy valakinek az ajtaja elé tették le a szórólaposok, szóval, elég nagy a káosz, úgy látom.
Nagyon köszönöm sada,ezek hasznos info-k,majd megírom ide a fórumra,mi történt.
Nem elég megkérdezni, hivatalosan kell kerestetni, tudakozványt benyújtani.
Akkor az is kideül, ki vette át, vagy akinek a nevét odaírták, az írta-e alá.
Könnyen meglehet, hogy átvette egy szomszéd és nem adta tovább, vagy a postás írt oda vmit..
Ha hivatalosan kerestetitek, akkor a postán az ellenörzési osztályon nyilatkozni kell a címzettnek az aláírásról is.
Macerás, de közelebb visz az iagzsághoz.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások