Sziasztok!
És szerintetek a késkészlet,meg a fényképezős webkami mennyit érhet?
Lehet találni,látni, vhol hasonlót?
juditzita
Én élőben láttam azt az Auchanba,igz,hogy ugyanúgy néz ki,csak mini változatban.
A nagyobbak 4000 ft- körül mennek
Jerry Lee!!
Én 990-ért láttam akciósan a Soroksári Auchanban, kb 2-3 hete.
Pontosan úgy nézett ki mint a promo.levélben.
bk135
Aki OLYAN promós levelet kapott, amiben ezt megigérték.
Mert promós levél is kétféle volt.
Auchanban van kisebb-nagyobb 2000-5000 Ft-ig, ez a 4000 Ft-ra hasonlít
Látta már valaki valahol ezt a koktél szettet üzletben , vagy valahol ??
igazán az értékére lennék kiváncsi !
igen,és a promós levélben az állt,hogy 8 kód beküldése után kap táskát
Garantált táska csak annak van aki kapott promós levelet is?
Nekem idáig csak a koktélszett érkezett meg
sziasztok!
Én szerencsésen megkaptam a nyereményemet.. :-)
Ma pedig megérkezett postán a hátizsák is..
Remélem ti is megkapjátok!
Nekem is sikerűlt az egész heti kollekciót megnyernem,késkészletből 2 db-ot is,de ezekből csak a koktélszett érkezett,amit csütörtökre ígértek és hétfőn már itt volt.Azért itthon ültem csütörtökön is ,hátha kapok valamit a többiből,de nem így történt.
A garantált táskát még én is várom !
Pall M ról annyit, hogy amit utolsó alkalommal nyertem koktélszettet az megérkezett (szombatra ígérték ma jött,de jött

) amit elsőnek fényképezőt stb, arról néma csend még.
A PallMall első nyereményeit nagyon hamar megkaptuk, most úgy tűnik, nagy csúszásban vannak, több mint egy hónapja lógnak két nyereménnyel is
Remélem, azért nem kell lemondani róluk

Hát én nem szeretném annyiban hagyni, mivel 1 táska, 3 hamutartó, és 1 öngyújtóról van szó! Ráadásul, mivel a második héten rosszul értesítettek ki, még meglepit is igértek! Na lehet, hogy az a meglepi, hogy nem kapok semmit

fozo.gabi
Én még az előző, talán tavalyi Marlbis játék nyereményemet sem kaptam meg ami akkor egy napszemüveg volt. Fogalmam sem volt, hogy hol lehetett volna reklamálni, így annyiban maradt.
Nekem is lógnak pár PallMall nyereménnyel, és ráadásul múlt hét vasárnap délelőtt igérték, hogy jönnek, és nem jöttek
Ráadásul egy darab Marlborós nyereményt sem kaptam meg

! Van valami ötletetek, hogy hová telefonálhatok ez ügyben? A 06-80as szám gondolom már nem él!
Nálam is hatalmas csend a nyereményekkel kapcsolatban!
A 7-ből 2 gyorsan megérkezett a családba, de a többi sehol, még az ápr.30-i koktélszett sem.
Nálam hatalmas csend a nyereményeimmel kapcsolatban!
Kb. hány hét múlva küldik ki? Vagy 1 hónap múlva?
Nálam egy USB,napszeműveg és egy flaskaszett landolt eddig, de ennek már jó pár hete.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások