Ez most nagyzolás....nem làtom értelmét....
Egyértelmű, ha többet teszel bele többet nyer(het)sz, szerencse így is -úgy is kell.....
Pl. A nescaféra visszatèrve: összesen 2 zacsival vettem 30 darabot, de cserèltem még hozzá 300 darabot, extra ködokkal az 660 xos nyerési esèly....bevallom béna voltam, egyszerűen nem volt szerencsém......
Egy sem sikerült..... na és?
Majd összejön mással.......
A sok sem mindig jelent biztos nyerést......
A fozo.gabi az név, a Paintuci ugyanolyan, mint a netuddki .
Nem kell ahhoz minden fődíjat elvinni és nem is akarom. Ma írtam be az idei 137. nyereményt...
Na akkor megvan hol szocializálódtam így, mi iskolánkban le volt korlátozva h. melyik család mennyi tombit vehet pont azért h. ne a gazdagék vigyenek mindent... hanem jusson a csóró gyerekeknek is...
Amúgy szeretik ezen a fórumon aki nem vállalja a nevét...

" alt="

">
Ezek szerint mostanában is minden fődíjat te viszel h. még manapság is megélsz belőle főállásban... úgy h. nincs mellette másik kereső...
Gabi igen...

" alt="

">
Kedves...!
Gyerekkoromban nagyon igazságtalannak tartottam, hogy a farsangi bálon egy csomó ajándékot az nyert, akinek az apja jó sok tombolát meg tudott venni. Ma már másképp látom az egészet, főleg úgy, hogy évekkel ezelőtt ott hagytam a munkahelyem és a nyereményjátékokból tartom el /nem rosszul/ a családomat. A lottó-totónál is úgy van, ha valaki több szelvénnyel játszik, nagyobb az esélye. Persze mindig vannak kivételek, de az átlag ez. Van, akinek sok a Nescafén 6 utalvány, van akinek kevés, nekem pont elég. Vagy megszólták a Belvitát, hogy minek 30 doboz? Azért, mert a fődíjakért játszik az ember és közben nyeri azokat is. Azt is kitaláltam, hogyan lesz a csucsuságokból szinte 100 %-ban pénz. Vagy: csak tavaly 2 millió ilyen-olyan üzletlánc-utalvány jött. Azt mind vissza lehet forgatni újabb játékokba. Az nem vitatja senki, hogy aki többet dolgozik, több pénz érdemel/ne/ egy munkahelyen. Nos akkor ezt sem kell elvitatni: a nap 24 órájában készen állok, minden fortélyt, úgy gondolom, ismerek. De az is hozzátertozik, hogy soha egyetlen kódot, nyugtát nem cseréltem, nem vettem, csalásban nem vettem részt. Viszont a csalást utálom, éppen a múlt héten nyertem pert az egyik tavalyi játék szervezője ellen.
Mellesleg: nem tudom, hányan vettétek észre, hogy a Nesquik programja rossz? Többen csak akkor fognak szembesülni vele, mikor hiába várják a nyereményt.
Paintuci, akkor ha jól értem volt egy kis szerepem, hogy te és Pityesz megismerkedtetek személyesen

" alt="

">
De ne vitatkozzunk... nem megy át a mondandóm...
Nézhetjük akkor a feldobox játékot... mi volt a lényege? Ha már az orrom alá van dörgölve... Email címek kellettek a cégnek... lekorlátozta 1 ember 1szer...
Meg postaköltség is van, v. személyes átvétel... így ebből következik a posta macera... a Budapestiek, és Pest megyeiek játéka volt...
Mivel 1ember 1szer, így szerezni kellett embereket... a kör egy idő után bezárult, lezárult...
Ha szabad lett volna a rablás... mivel alig játszottatok... mert sokatokat nem érdekelt, nagy valószínűséggel az történt volna h. javarészt én illetve részben a barátaim nyernek, és már ki lenne fizetve a hátralévő lakáskölcsönöm...
De mivel korlátozva volt, ezért egy idő után az történt h. meg kellett állni... és maradt másnak is... szóval irányították a játékost...
Ennyi...
Azt gondolom meg nem kell mesélni h. hány játszós emailekkel rendelkezik mindenki... egyéb okokból... nem csak én...
Amúgy nagy-nagy puszi Főző Gabiéknak, Gabi érte ment, a férje nem foglalkozott a dologgal... akit úgy hívnak Kovács I.
Utána kértem meg pityesz76t ugyan már vegye már át...
Eddig is szerettem a feldoboxot mert lehet vele menni a Széchenyi fürdőbe, meg pár jó étterembe...
Mindenkinek odaadtam a felét, és sokan szétnéztek a feldoboxnál és vásároltak is...
Szóval halmoztuk a jó dolgokat ez ügyben...
...és úgy hallom h. nem hallom h. bárki elégedetlen lenne...
Ki a lebonyolító meg ki a szervező... most ebbe ne menjünk bele, akkor a megbízott marketing iroda... vagy akárki...
Ne akadályozza hanem csak nehezítse...!!!!
A sorsolásos játék nem irányítható, max. esélyt növelsz aztán imádkozol h. kisorsoljanak...
A nyerő időpontos jobban irányítható... vagy talán véletlen szerencse mindig minden játéknál h. ugyanazok a nevek előfordulnak/lehetnek/vannak szinte az összes nyerőidőpontosnál....? Vagy mindig mindenhol olyan ügyes???? Most nem a nescaferól van csak szó...
Ilyen játéknál ha pár megbízható fórumos nevet látok a nyerteslistán akkor esetleg el kezdek játszani mert akkor érdemes...
Amúgy nem...
Aztán megy a mókázás 1 blokk hányszor tölthető fel... hát bakker, akkor döntsem el h. most én is mókázok és majd nem kapok nyereményt mert bukik az egész, vagy küldöm rendesen aztán nézek miért nem nyerek...
Ja h. izguljak h. mi lesz, én én máshol izgulok...
Az h. vki nevében játszok, és megengedi azért kap vmit, már nem csak magamnak tettem jót hanem neki is... és ezek általában a barátaim, jó ismerősök... nem idegen...
Úgye (bántsa még a szemedet egy kicsit....) világos????? Mit akarok mondani????
Persze most lehet az h. irigykedem... még fénykoromban se vásároltam tele magam azért h. nyerjek, pont annyi amennyi kell a háztartásba, talán meg egy kis tartalék... logikus h. így esélyeim korlátozottabbak...
De hogy még az is közre játsszon h. 1 blokk többször, meg az is h. vannak játékok ahol zárt kör van vmi miatt, hát ez érdekes...
A nyomorult forest játék 1 blokk többször mehetett, potom 500ft/nap ifáért megy a rinya... miközben sok helyen még fürdőszoba sincs... meg nem látták a Balatont...
Arról nem is beszélve vannak akiknek cipőjük sincs... itt meg én még a new balance cipőket se hordtam el...
Persze most vigyem ki a vacsoránkat egy éhezőnek... meg gondoljak az Afrikában élőkre...
Mindent lehet, de ne ilyen undorítóan feltűnően...
Kicsit lapítva...
Aki meg tényleg úgy akar játszani, hogy másnak is jusson, az ne játsszon különbözô neveken esélynövelés céljából, hiszen másnak lehet nincs ismerôse.
Ha meg sorsolásosnál lehet több névvel pályázni, lehessen nyerôidôpontosnál is -ha olyan könnyû lenne irányítani, mindenki nyerne, ugye? (ugye rövid u-val, bocs, de már régóta bántja a szememet)
A marketingesnek meg hol érdeke, hol szervezkedéssel bonyolítsa a promóciót? (Ami amúgy se akadályozza a felhalmozást/szabad rablást, lásd rokonok, szomszédok, exek, jattolt idegenek). Az egyetlen szempontja, hogy népszerûsítse a terméket, többet vegyenek belôle. Azaz aki 100x többet vesz, legyen 100x több esélye nyerni, különben minek venne 100x többet?
Ettôl függetlenül ritkán látni jó promóciót, a belsô termékcsomagolás talán a legnehezebben kijátszható, aztán mégis megy az okoskodás, hogy hogyan nyer vki többet, vki meg semmit. (Én pl. Nescafé 60+60 kóddal semmit, nem volt szerencsém, meg is untam.)
Azt nem gondolom, h mindenki csoró lenne itt, de nem is a Forbes 100 olvasgatja a játékszabályokat, küldözgeti a blokkokat.
Persze én is ezt szoktam csinálni h. alkudozok.. de én még fénykoromban is csóró voltam...
Magdi 1 neked még nem válaszoltam, igen legyen megmondó ember, az aktuális játék marketingosztálya legyen az... korlátozzon ahogy csak tud, h. szervezkedni kelljen és ne legyen szabad a rablás annyira... csak a marketing a multiknál még kb. olyan mint a HR, jelen van ugyan, de mit is kell csinálni és hogyan?
Az h. ki mire költi mit csinál vele arról itt nem volt szó... vagy igen?
Hogy eladja... felőlem adja... itt mindenki csóró, adja el... azért gondolom h. csóró mert alig akar megvenni vmit... ha pedig igen alkudva...
Látom értetted

" alt="

">

" alt="

">
amiből eszek én sem hagyom meg.. a csoki,süti stb.. az más

" alt="

">
Szóval ha van egy tál kaja.. vagy egy tepsi süti, ami nincs odaégve...
Rosszul mondtam amiből eszik... szóval meghagyom a csoki felét...

" alt="

"> Illetve próbálom...

" alt="

">
Paintuci
"De amit eszik, nem hagyja meg a felét h. jusson másnak is..."
Te meghagyod.. ? mert én nem...

" alt="

">

" alt="

">
Ismételten nem győztük meg egymást... de talán nem is kell...
MINDENKINEK VAN VALAMILYEN ROKONA,BARÁTJA,HA MEG MÁR BARÁTJA SINCS AZ GÁZ. Nekem ez a végszó.Szép napot
De amit eszik, nem hagyja meg a felét h. jusson másnak is...

" alt="

"> Mondjuk a macskáknak?
De törpi azzal sincsen gond h. Te tudsz rokonok nevén nyerni, de lehet h. Kiss Géza nem tudna... és akkor csak saját nevén tudna játszani, és akkor nyerhetett volna más is...
Én ilyen vagyok h. jusson mindenkinek... ezen nem tudok változtatni... nem tudom miért alakult ez így ki...
Nálunk nincs elosztás,ki mit kíván azt eszik.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások