Aki nyert a 7Days-el, a profilban látszik a nyertesség?
Nekem is jött "Sajnáljuk" e-mail, de most jöttem rá, hogy a gmail egymásra pakolta a bejövő üzenetekben az értesítéseket. Én láttam, hogy nem nyert, töröltem, de basszus három értesítést egyszerre.
Nem valószínű, de előfordulhat, hogy a három közül egyik nyertes értesítés vala.
Szóval a nyertesség látszik a profilban is a nyugtáknál vagy valahogy máshogy?
Nyertesek fül bezzeg nincs a játék oldalán.
Több mint másfél év meredek felszökése után 2023 negyedik negyedévében már csökkent az átutalásos kibercsalások száma és kárértéke, közölte a MNB hétfőn.
Közel 6 milliárd forintot loptak el kiberbűnözők átutalásos csalással tavaly ősszel és télen
Nem is annyira körmönfont.
Egyértelmű csalás.
Sziasztok! Mi a véleményetek? Egy jó órája kaptam egy furcs telefonhívást a 06 70 659 6720 számról Tudták a nevem és az email címem na meg a telefonszámomat ami egyébként a szolgáltatónál titkosítva van. Állítólag regisztráltam egy online játékban és egyike vagyok a 10 (!!!) 1 000 018 forintot nyert nyerteseknek a pénzt valutában és forintban is kérhetem Számlaszámra azért nem utalják ( sic!) mert szigorú banki szabályok kötik Őket (???) Viszont ha számítógép közelben vagyok indítsunk el egy fizetési meghagyás kérelmet. Szerintem ez egy körmönfont csalás ,bontottam a vonalat és azóta sem hívtak
Vágási Feri mi a titka hogy ennyit nyersz?

" alt="

">DD Napi 30 blokk, vagy egy adott időszakban kell feltölteni az adatokat, éjjel esetleg? Valami infot légyszi, köszi
Köszi, vannak furcsa dolgok !!
7DAYS : 6:14:00 AM délelőtt, 6:14:00 PM délután (átvált erre)
7DAYS Problémám van nekem is.. Hiába írom, hogy 18 óra, neki 6. 14 óra, akkor 2. És nem lehet változtatni ! Vagy csak nálam van ez ?
telszám 704243267
házszám a regisztrációs szám
irányítózsám elé 0 pld : 07400
Vágási Feri beírta a megoldást itt:
2024-04-02 :: 17:43
Szia 7DAYS-s pl 201111111 És az irányítószámot, mert nekem azt nem fogadja, illetve mi a regisztrációs szám?
pl 304587469
És az irányítószámot? mert nekem azt nem fogadja el. És mi a regisztrációs szám? A házszám?
Én se találtam olyan üzletet, ahol vettem, végül én is kisboltot jelöltem be. Igaz, nem nyertem.
Igazán lehetne egy egyéb opció is.
Púder, köszönöm szépen, akkor én is feltöltöm. Bár a tizenegyes rúgás nem igazán megy, de hátha.
Majóka
Ecofamily blokkot regisztráltam egyéb
kisbolt jelöléssel, elfogadták, 15.000
screvo pont visszaigazolva.
Chio javította nyerteslistát, akik ki vannak írva, azok napi nyertek.
https://achiofeloltoztet.hu/nyertesek
Flótás!
Vágási Feri megírta ugyanitt, 04.02-án.
Sziasztok, azt írja a Screvo Heineken játékszabálya, hogy bármilyen magyarországi üzletben lehet vásárolni, de az Ecofamily nincs a listában. Vajon elfogadják, ha a kisboltot jelölöm be?
Sziasztok! A 7Days játéknál hogyan kell beírni a telefonszámot? Sehogyan sem fogadja el!
tancsika köszi, nekem most végre sikerúlt.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások