Sziasztok.
Ügyintéző nagyon ronda dolgokat írt rólam,pedig pont ő nem volt korrekt.Kérte tőlem,hogy a vénusz címkéket küldjek neki és ajánlva adjam fel.Meg is tettem.Azt ígérte,hogy Maybelline rúzsokat küld érte.Feladtam a címkéket márc.10-én,25-én elmentem a postára,mert ügyintéző,vagyis Szabó Bernadett azt mondta,hogy nem jutott el hozzá.A postán azt az információt kaptam,hogy az ő címére megérkezett a levél 17-én,aláírták és átvették.Ott döbbentem rá,hogy be lettem csapva.Nagyon csalódott vagyok.A postán még azt is mondták,hogy Székesfehérvárról nem jött nekem semmiféle rúzs.Ennek a csalódásnak az lett a következménye,hogy bizalmatlan lettem az emberekkel és cserélni ezek után csak személyesen fogok.
Ja?Kértem ügyintézőtől,hogy fényképezze le az ajánlott küldeményről szóló papírt és küldje el e-mailben,ez nem történt meg.Így hogy higgyem el,hogy tényleg adott-e fel valamit?.
Ti mit tennétek a helyemben?
E-mailt írjatok!
Sziasztok!
A következő negatív tapasztalatot szeretném veletek megosztani:
A fórumból már több mindenkivel cseréltem, rendben meg is érkeztek a dolgok, igaz néha voltak csúszások a posta miatt, ill. volt egy eset, hogy sem én, sem a címzettem nem kapta meg a levelet....
Viszont van a fórumon egy csaj, akiből elegem van, ő nem más, mint :CICAMICA=Tátrai Attiláné....
Most cseréltem vele először és utóljára! Azt állítja, hogy ő nem kapta meg a küldemények és nincs nyoma a postán sem, ill. én meg letagadom, hogy átvettem az ő küldeményét!
Hiába néztem utána a postán, nekem tök más infót adnak....
Ő meg naponta többször a hülye e-mailjeivel zaklat, nem érti meg, hogy
én már nem problémázok egy sz...os levélen....
Már azt is kitalálta, hogy eljön hozzám és megbeszéljük! Na, de kérdem én, mit????? Azt, hogy a posta nem korrektül kézbesít és valamelyinkőket félre vezet!
Azt tanácsolom, ti is mellőzzétek őt! Mindenkit tisztelek, becsülök a fórumon, de belőle nagyon elegem van!
Remélem tanultok az én példámból!
Egyébként látom, nagyon unatkozik, mivel minden fórumba beír valamit....de minek!
Hugi 71
Akkor tényleg össze-vissza beszélnek!Elöszőr neked azt mondják, hogy egy nyertes van,aztán benyögi,hogy te is meg a férjed is!?lehet,hogy a nő szerint ketten számítotok egynek?na jó ez vicc volt!Nem megsértődni!
ja..... és állítólag 5000 levél még nincs feldolgozva...talán az enyém sem!?
Nagyon nem ugyanaz a valószínűsége, hogy vki gyorsagi 25ezerből kap 6-ot, vagy sorsolt 60-ból 3-at.
Hm.... ez igen érdekes, hogy két autó bankkártyák..... én sosem nézek ezeknek utána, de látom kellene. Mindjárt nem megyek cba-ba többet.
Ez is igaz, de akkor legalább igazságosan sorsolnak, mégha meg sem tudsz/tud senki sem jelenni a sorsoláson. Én is mennék, ha Miskolcon sorsolnának.
Ha felhívom az infóvonalat esetleg "felkészülnek", hogy majd jön valaki és esetleg nem szokásukhoz híven sorsolnak.
Április 21-ig valahogy kiderítjük.

Reácska
A cba főoldalán a zöldszámot és a cba címet láttad? Mert néztem én is a nyertes listát, idő pont van, de cím sehol.
Szerintem nem az 5 aranymedál és 10 plüss maci szúrja a szemünket - ezeket a vk-okat találni is lehet, igaz a cherryt nehezebb - hanem a nyeremény értéke, az ami érdekes. Hogy ennyi autót nyernének, több család is?
Ezek össze-vissza beszélnek. Nekem egy hölgy volt az infovonalon, és direkt felhívta a figyelmemet, hogy csak kedden küljdem.
Most hívtam az infovonalat plüss mackó ügyben.
Nincs a nevem a listán, pedig az felét az első napon,felét elötte egy nappal küldtem be és legalább 10 borítékot.
Azt mondta a manusz nem a postabélyegző számít,hanem az,hogy az első beérkezési napon ott legyen a boríték.Javasolta adjam fel ma, vagy holnap...
Hugi 71 ne várd a postást te sem!!!
Te is eheted még a csokikat!!!!
Tegnap beidegesedtem és átnéztem az összes nyerteslistát ami fent van a honlapon.. A Fodor család kifejezetten kedvelt a CBA-nál, Fodor Judit is 2 autót nyert nemcsak Melles Gyuláné. Lehet, hogy a Fodor Gábor felesége.

Takács Tamás és Takács Zsuzsanna Anarcsról szintén dicsekedhetnek egy autóval és majdnem havonta előfordulnak a nyertesek között.
Kapusi Anikó, ifj. Tomka János mindkét hónapban nyertek bankkártyát és még sorolhatnám, már kivülről fújom a neveket.
Tegyük fel, hogy rohadt mázlisok. DE ekkora mázli láttán én megnézem 1-2 alkalommal a sorsolást, váratlanul, bejelentkezés nélkül. Kíváncsi vagyok akkor is ennyire szerencsések ezek az emberek?
Elmegyek valamelyik sorsolásra. Aki tud címet az segítsen, a honlapon nem találtam olyan infót, hogy hol van a sorsolás helyszíne csak időpontot.
...és Melles Gy.-né a cba-ban nyert két autót, még rajta van a honlapon? Hihetetlen!
Minya, kár, hogy nincs nyerítés vigyorka, ezen most megint felvisítottam

Ráadásul én mindenhol több csoki papírt találok eldobva, mint lepecsételt blokkot vonalkódokkal

.
6 plüssmacit kapni normál családi fogyasztással nem kunszt, 2-3 autót annál inkább...
Anikó, igen, ez igaz, viszont mi mindannyian "kisemberek" vagyunk, nincs boltunk, csak a nagy lelkesedésünk, ezek a kirívó esetek viszont azt sejtetik, hogy aki ennyire sokat nyer (most speciel a törölközős esetre gondolok), annak mások a lehetőségei (elég finoman fogalmaztam

), ami bizonyos játékoknál nem kizáró ok, de van, ahol igen! És ha az illető elvileg "tilos" helyeken játszik és nyer, az szúrja a szemünket, ill.nem általánosítok, de speciel az enyémet igen

Paint, igen, Melles Gyuláné Zalaegerszegről, szintén téma volt egy darabig a fórumon, valaki azt is "tudta" (tudni vélte), hogy boltja van, ami ugye eleve kizáró ok lenne, de ezek csak találgatások voltak, tutit senki nem tudott. Viszont ha mégis... háát, az bizony gáz
Reacska:

Jól összejöttek a "nevesek"

Igen, tavaly egy zalaegerszegi hölgy 2 autót is nyert, valamilyen györgyné, vagy gyuláné, ha jól csal az emlékezetem

Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások