Boyka !!
ma én is kaptam egy hangszórós táskát !
nekem eszembe se jutott hogy cserélni akarják , így most egy nyeréssel két táskám van !
tetszik a megoldás !
Archivum - Pall Mall cigaretta
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 269 / 319 oldal |
most lehet,hogy hülyeséget kérdezek,de benne van a cd lejátszó is?
Itt is landolt egy cd táska! Hangosításra én sem jöttem rá.
Valamelyik este a héten felhívtak a Pall Malltől, hogy ma, szombaton fog jönni egy futár és hozza a hangszórós cd tartó táskát. Hozta is. A gyerkőc vette át, a futár kért személyi igazolvány számot, de a másik táskát nem kérte el. Lehet, hogy nem kell visszaadni? Azt hittem cserélik. Na, majd majd meglátjuk, lehet, hogy pár nap múlva visszajön érte.
Viszont nagyon halk, és nem jöttem rá, hogy van-e valami hangosítási lehetőség rajta. Ha valaki kap még ilyet és tud megoldást, írja be.
Egyébként akkora, mint a másik és úgy néz ki, mint a képen.
Viszont nagyon halk, és nem jöttem rá, hogy van-e valami hangosítási lehetőség rajta. Ha valaki kap még ilyet és tud megoldást, írja be.
Egyébként akkora, mint a másik és úgy néz ki, mint a képen.
29-én lejárt már.
vasárnap volt az utolsó napja.
Sziasztok!
A Pall Mall játék már lejárt, v. lehet még kódot küldeni?
A Pall Mall játék már lejárt, v. lehet még kódot küldeni?
Szerintem az,hogy leállították a rendszert!
Szerintetek ez mi a Pall Mall-nél?
Tudom, hogy vége a játéknak, csak próba volt, ezt írta ki 6 óra 15 perckor.
Sajnos a regisztrációs időn túl küldted be a kódot. Ne felejtsd, 5-24 óra között tudjuk regisztrálni őket! Küldd be őket újra! További jó játékot és kellemes böngészést kíván: a Pall Mall csapat
Tudom, hogy vége a játéknak, csak próba volt, ezt írta ki 6 óra 15 perckor.
Sajnos a regisztrációs időn túl küldted be a kódot. Ne felejtsd, 5-24 óra között tudjuk regisztrálni őket! Küldd be őket újra! További jó játékot és kellemes böngészést kíván: a Pall Mall csapat
nálunk 20:1 arányban "sikerült" játszani, összejött egy szemüveg... esetleg a fődijsorsoláson még szépithet valamelyikünk a fórumról 

Felajánlom az utolsó kódomat:
XBDCXQTEJ3
XBDCXQTEJ3
Pall mall,még valaki?

Akinek kell pall mall, és nem jutott az alábbiakból,írjon,van még 6db kódom!
ennyi maradt. sok sikert hozza:
XBBGRA5KZ3
XCCFJ6N52P
XDCCQ34LX2
XCCHQKM4CY
XEBEQDKR2A
XNADNA7A7K
XDAF4RD5MJ
XDDDQUD74S
XCCF9SK2QG
XBCGE75RF6
XDCFWPV4GU
XCCNDBNJGH
XBBGRA5KZ3
XCCFJ6N52P
XDCCQ34LX2
XCCHQKM4CY
XEBEQDKR2A
XNADNA7A7K
XDAF4RD5MJ
XDDDQUD74S
XCCF9SK2QG
XBCGE75RF6
XDCFWPV4GU
XCCNDBNJGH
Nekem is van még 3 pm kódom, akinek kell írjon!
ritka113 !
Kódjai is felszabadúltak,mert neki is van már!
Szóval még 8 db Pall Mall kód gazdára vár!
1 fö/nap! csak olyan írjon,akinek tényleg kell,és még nem lőtte el a heti,napi keretét!!!
Kódjai is felszabadúltak,mert neki is van már!
Szóval még 8 db Pall Mall kód gazdára vár!
1 fö/nap! csak olyan írjon,akinek tényleg kell,és még nem lőtte el a heti,napi keretét!!!
Több kódot kaptam Terytől és mivel ő elment melózni megkért amelyiket nem használom fel tegyem közhírré. Szóval akinek kell, írjon.
márti75 kódjai felszabadúltak,mert neki már nem kell!
Tehát van még 6 db-om a mai napra!
A félreértések elkerülése végett: napi 1db/fő a beküldhetőség,és ma van az utolsó nap,a játék vége!
Tehát van még 6 db-om a mai napra!
A félreértések elkerülése végett: napi 1db/fő a beküldhetőség,és ma van az utolsó nap,a játék vége!
a kódok elkeltek
ritka113 !
Oda is ment 2 kód!
Majd jelentkezz!
Oda is ment 2 kód!
Majd jelentkezz!