Ingyenes dolgok, vásárláshoz kötött ajándékok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 269 / 394 oldal |
Aki egy évre előfizet a Kismama újságra most egy csomag úszópelenkát kap ajándékba.
http://ehitcollection.com/hu/?id=terms&lng=hu
ingyenes?? Nem tudom!!! De megnézhetitek...
ingyenes?? Nem tudom!!! De megnézhetitek...
Hollywood Multiplex Duna Plaza, Lurdy ház, Óbuda, Pólus:
Supermenü mellé kaparó sorsjegyet adnak. Minden sorsjegy nyer: táska, törölköző, poló, baseball sapka, kulcstartó. Mind Coca-colás.
Supermenü mellé kaparó sorsjegyet adnak. Minden sorsjegy nyer: táska, törölköző, poló, baseball sapka, kulcstartó. Mind Coca-colás.
A Kiskegyedhez aranyos állatos hűtőmágnest adnak.
Tescoban holnaptól:
2*2 coca.colához pohár
4*2 pepsihez rádió
Baba tusfürdő duopakkhoz labda
signál fogkrémhez fogkefe
sanny naptejhez strandpénztárca
Sansolk csomaghoz táskaAriel mosószerhez Lenor öblítő
Varta akkumulátorhoz fényvisszaverő mellény
Maxel videókazettához strandlabda ajándékba.
Jul 1-3 és 8-10 azonnal ajándékok jacobs termék vásárlása esetén(pohár,póló)
2*2 coca.colához pohár
4*2 pepsihez rádió
Baba tusfürdő duopakkhoz labda
signál fogkrémhez fogkefe
sanny naptejhez strandpénztárca
Sansolk csomaghoz táskaAriel mosószerhez Lenor öblítő
Varta akkumulátorhoz fényvisszaverő mellény
Maxel videókazettához strandlabda ajándékba.
Jul 1-3 és 8-10 azonnal ajándékok jacobs termék vásárlása esetén(pohár,póló)
Er1
Szerintem efért volna egy topic ennek a témának. Akkor van zúgolódás egy új topic miatt, amikor valaki egy szimpla kérdés miatt nyit topicot, amit lustaság miatt nem a kérdések topicban tesz fel. Igy időt spórol magának, mert elég azt az egy topicot figyelnie, ha válasz érkezik, biztos csak neki válaszolnak.
Szerintem efért volna egy topic ennek a témának. Akkor van zúgolódás egy új topic miatt, amikor valaki egy szimpla kérdés miatt nyit topicot, amit lustaság miatt nem a kérdések topicban tesz fel. Igy időt spórol magának, mert elég azt az egy topicot figyelnie, ha válasz érkezik, biztos csak neki válaszolnak.
22
most volt néhány akció, beetetés, egy darabig nem lesz.
Máskor pedig az a baj, ha mindenért új topikot nyitnak.
Most hogy is van ez?
most volt néhány akció, beetetés, egy darabig nem lesz.
Máskor pedig az a baj, ha mindenért új topikot nyitnak.
Most hogy is van ez?
Ne haragudjatok, de nemlehetne egy új topicot nyitni az ingyen képeknek? Lassan már semmi más nincs ebben...
Én irtam egy e-mailt a Photohall.hu-ra és megkérdeztem ezt a 25 darabos ajándék képeket, még nem kaptam választ. De most is hirdetik még.
Eri1,
azért köszi.
azért köszi.
Szomorka, ha bemész bármelyik Vista-ba ott lehet kérni kupont. Mi is kértünk, ma meg is érkeztek a képek.
Wodehouse
a 30 db-os csak 2 nap volt.
Erre a 25 db-ra nem jöttünk rá kinek jár.
a 30 db-os csak 2 nap volt.
Erre a 25 db-ra nem jöttünk rá kinek jár.

Libri könyvesboltban vásárlás esetén július 18. és augusztus 7. között egy új Siesta Prémium ostyát adnak ajándékba.
Beírom még egyszer, hátha valakinek van új infója:
aktuális még a Photohall ingyenes fotóelőhívási akciója? Ha igen, tudja valaki a bónuszhoz a kódot?
Előre is köszi a választ!
aktuális még a Photohall ingyenes fotóelőhívási akciója? Ha igen, tudja valaki a bónuszhoz a kódot?
Előre is köszi a választ!
Hát... nagyon úgy tűnik..
Egyébként a vista honlapján is van feltöltési lehetőség, de sajnos csak azoknak küldtek bónt, akiknek havonta küldenek postán hírlevelet. Ilyen vagyok én is
Egyébként a vista honlapján is van feltöltési lehetőség, de sajnos csak azoknak küldtek bónt, akiknek havonta küldenek postán hírlevelet. Ilyen vagyok én is

szomorka!
Tegnap lehetett a képeket ingyenesen feltölteni! Erről lecsúsztál...
Tegnap lehetett a képeket ingyenesen feltölteni! Erről lecsúsztál...

Sziasztok!
Elektropont közvetlen link-et valaki írja már be, mivel nem találom a honlapjukon az ingyenes feltöltést.
Elektropont közvetlen link-et valaki írja már be, mivel nem találom a honlapjukon az ingyenes feltöltést.
Köszi,
remélem, kiderül majd valahogy a bón száma is.
remélem, kiderül majd valahogy a bón száma is.
Tescoban 3/4-edes Kalinkához tollat adnak ajándékba!
Modositottam az 1946-ot Fero-ra.
Én kérdeztem a Photohall.hu-ról. Regisztrálás után rendeltem és valóban kért valami számot, amit nem tudtam. De nem jelezték, hogy az akció már nem él.
Én kérdeztem a Photohall.hu-ról. Regisztrálás után rendeltem és valóban kért valami számot, amit nem tudtam. De nem jelezték, hogy az akció már nem él.