Krysztasz !
köszi , hogy beírtad , én pont holnap megyek oda vásárolni !
keresni fogom !!
Félve írom be, mert a múltkori MOL-os Coca Colás akció eléggé el volt szúrva, de most ellenőriztem, mifelénk több kútnál is van még:
Most bármelyik 2 Pepsi-t választod a 0,5 literes palackok közül azonnali ajándékod egy felfújható tenisz szett a MOL kutaknál! (Az akció a készlet erejéig tart!)
Részletek és kép:
http://www.mol.hu/magyar/akciok/pepsi/doc233498
Tudtátok, hogy a photo hallnak is van hűségkártyája? Én most fedeztem fel a boltban, egy szórólap egyik oldalát kell kitölteni, leadni, és ha meglesz a kártya, akkor 10 % kedvezmény van vásárlásonként. Részleteket nem tudok, mert ma töltöttem ki.
Fizessen elő most a manager magazin vagy a Harvard Businessmanager magazinokra és mi megajándékozzuk egy 128 MB-os PENDRIVE-al!
http://www.managermagazin.hu/order200507.php?from
=online
Kismama magazinhoz felfújható játék van ajándékba!
Nem tud valaki kismamáknak szóló ingyenes termékminta lehetőségeket?
Sziasztok!
Tud valaki valami ingyenes képelőhívást?
Előre is köszi!
Tescoban 2*2 l Coca Colához pohár jár
Ha valaki épp nyomtató-vásárlás előtt állna...
Utazási kedvezmény nyomtatójához!
Bármely Konica-Minolta lézernyomtató vásárlása után egy 6000 Ft értékű utazási kedvezménnyel ajándékozzuk meg, amely a megjelölt szállodákban felhasználható!
Az akció 2005. április 20. és 2005. szeptember 1. között tart.
A kedvezmény érvényesítéséhez nyomtatóját regisztrálnia kell a Konica-Minolta honlapján.
Így akár 1000 Ft-os áron tölthet el egy éjszakát egy színvonalas szállodában!
(Forrás: e-bolt.hu)
Nem tudom mennyire illik ide az biztos ,hogy ingyenes!Pénzügyi tanácsadás:Lakáshitelek,Befektetések,Nyugdíjelő
takarékosság,Biztositások:élet,baleset,lakás,ca
sco,felelösség.Engem meg győztek és segiteni is tudtak!Meg nézik ,hogy melyik a legjobb,legkedvezöbb számodra a pénzpiacon.Ha érdekel irj mail-t.
Aki egy évre előfizet a Kismama újságra most egy csomag úszópelenkát kap ajándékba.
http://ehitcollection.com/hu/?id=terms&lng=hu
ingyenes?? Nem tudom!!! De megnézhetitek...
Hollywood Multiplex Duna Plaza, Lurdy ház, Óbuda, Pólus:
Supermenü mellé kaparó sorsjegyet adnak. Minden sorsjegy nyer: táska, törölköző, poló, baseball sapka, kulcstartó. Mind Coca-colás.
A Kiskegyedhez aranyos állatos hűtőmágnest adnak.
Tescoban holnaptól:
2*2 coca.colához pohár
4*2 pepsihez rádió
Baba tusfürdő duopakkhoz labda
signál fogkrémhez fogkefe
sanny naptejhez strandpénztárca
Sansolk csomaghoz táskaAriel mosószerhez Lenor öblítő
Varta akkumulátorhoz fényvisszaverő mellény
Maxel videókazettához strandlabda ajándékba.
Jul 1-3 és 8-10 azonnal ajándékok jacobs termék vásárlása esetén(pohár,póló)
Er1
Szerintem efért volna egy topic ennek a témának. Akkor van zúgolódás egy új topic miatt, amikor valaki egy szimpla kérdés miatt nyit topicot, amit lustaság miatt nem a kérdések topicban tesz fel. Igy időt spórol magának, mert elég azt az egy topicot figyelnie, ha válasz érkezik, biztos csak neki válaszolnak.
22
most volt néhány akció, beetetés, egy darabig nem lesz.
Máskor pedig az a baj, ha mindenért új topikot nyitnak.
Most hogy is van ez?
Ne haragudjatok, de nemlehetne egy új topicot nyitni az ingyen képeknek? Lassan már semmi más nincs ebben...
Én irtam egy e-mailt a Photohall.hu-ra és megkérdeztem ezt a 25 darabos ajándék képeket, még nem kaptam választ. De most is hirdetik még.
Szomorka, ha bemész bármelyik Vista-ba ott lehet kérni kupont. Mi is kértünk, ma meg is érkeztek a képek.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások