Tescoban holnaptól:
2*2 coca.colához pohár
4*2 pepsihez rádió
Baba tusfürdő duopakkhoz labda
signál fogkrémhez fogkefe
sanny naptejhez strandpénztárca
Sansolk csomaghoz táskaAriel mosószerhez Lenor öblítő
Varta akkumulátorhoz fényvisszaverő mellény
Maxel videókazettához strandlabda ajándékba.
Jul 1-3 és 8-10 azonnal ajándékok jacobs termék vásárlása esetén(pohár,póló)
Er1
Szerintem efért volna egy topic ennek a témának. Akkor van zúgolódás egy új topic miatt, amikor valaki egy szimpla kérdés miatt nyit topicot, amit lustaság miatt nem a kérdések topicban tesz fel. Igy időt spórol magának, mert elég azt az egy topicot figyelnie, ha válasz érkezik, biztos csak neki válaszolnak.
22
most volt néhány akció, beetetés, egy darabig nem lesz.
Máskor pedig az a baj, ha mindenért új topikot nyitnak.
Most hogy is van ez?
Ne haragudjatok, de nemlehetne egy új topicot nyitni az ingyen képeknek? Lassan már semmi más nincs ebben...
Én irtam egy e-mailt a Photohall.hu-ra és megkérdeztem ezt a 25 darabos ajándék képeket, még nem kaptam választ. De most is hirdetik még.
Szomorka, ha bemész bármelyik Vista-ba ott lehet kérni kupont. Mi is kértünk, ma meg is érkeztek a képek.
Wodehouse
a 30 db-os csak 2 nap volt.
Erre a 25 db-ra nem jöttünk rá kinek jár.

Libri könyvesboltban vásárlás esetén július 18. és augusztus 7. között egy új Siesta Prémium ostyát adnak ajándékba.
Beírom még egyszer, hátha valakinek van új infója:
aktuális még a Photohall ingyenes fotóelőhívási akciója? Ha igen, tudja valaki a bónuszhoz a kódot?
Előre is köszi a választ!
Hát... nagyon úgy tűnik..
Egyébként a vista honlapján is van feltöltési lehetőség, de sajnos csak azoknak küldtek bónt, akiknek havonta küldenek postán hírlevelet. Ilyen vagyok én is

szomorka!
Tegnap lehetett a képeket ingyenesen feltölteni! Erről lecsúsztál...

Sziasztok!
Elektropont közvetlen link-et valaki írja már be, mivel nem találom a honlapjukon az ingyenes feltöltést.
Köszi,
remélem, kiderül majd valahogy a bón száma is.
Tescoban 3/4-edes Kalinkához tollat adnak ajándékba!
Modositottam az 1946-ot Fero-ra.
Én kérdeztem a Photohall.hu-ról. Regisztrálás után rendeltem és valóban kért valami számot, amit nem tudtam. De nem jelezték, hogy az akció már nem él.
Figyu, a Photohall-nál fel van tüntettve, hogy 25 kép ajándék...ha bejelntkezel , akkor aktív lesz a mező és értelemszerűen lehet(ne) rendelni, de nem értem, hogy milyen bónszámot kell megadni (amikor akció volt,akkor írta, hogy 1234, de most csak kéri...) Tehét szerintem valamit nehezítettek a dolgon, mert sok volt az ingyenkép-rendelés... Majd kitaláljuk, hogy kell és akkor megint lehet rendelni. Maga a megrendelési procedúra nem hehéz...csak ez a fránya BÓN-szám :-)
Aki nagyon ért a photo hall-os, rossmanos, stb. képfeltöltéshez, nyisson már egy topicot, ott rendszerezve lennének a kérdése-válaszok. Én nyitnék, de nem töltöttem fel képet, ezért nem értek hozzá.
A photohall-os dolog ingyen képkidolgozás engem is érdekelne. Tud valaki segíteni? Egyáltalán aktuális még ez a dolog? Előre is köszi

!
.cosmopolitanban" M "méretű Bikini össz ár 990 FT
naracs sárga és fekete
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások