Pepsi nyereményjátékok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 270 / 284 oldal |
Hát igen kicsit számisztika:, mert ha a pepsis auto rendszámát kivonjuk a születési időmből és megszorozzuk a hold keringési idejével, valamint osztjuk keddel. Megkapjuk a 2-ai nyerő kupakom kódját. :-)

Nyerj 2 millió Ft-ot a Vegeta és az Univer tökéletes kombinációjával!

Van 5 perced? ⏱️ - Töltsd ki kérdőívünket, és értékes Tefal ajándékokat nyerhetsz! 🎁
Sorsolás: 2025. december 8. - 👉 Kattints és töltsd ki most!
FlyGuy Hozzászólás - 2006. május 11. :: 15:50
Bocs, de a mai elsö 3 telcsit én nyertem, csak délelött aludtam, nem értek el, 3 nem fogadott hivasom volt...
Akkor, hogy is van ez?
" alt="
">
Bocs, de a mai elsö 3 telcsit én nyertem, csak délelött aludtam, nem értek el, 3 nem fogadott hivasom volt...
Akkor, hogy is van ez?
" alt="
">Ez már kezd a számmisztikához hasonlítani
a reggel küldöket elvileg mikor hívják?Dobtam egy-két kódot 8-10-ig
a reggel küldöket elvileg mikor hívják?Dobtam egy-két kódot 8-10-ig
Újabb tatabányai a listán és még egy duplázás Kocsról, ami Tatabánya mellett van pontosan.
kokika ez tetszett 

Ja és még valami! Elöször 2-án küldtem el, mert láttam egy Pepsis autót, aztán 6-án mert akkor is láttam egy P. autót. És pont ekkor nyertem. Szóval ha láttok egy pesis autot az már fél siker. :-)
DE! FlyGuy
Én a legelején nyertem 2 telefon. Összesen 10 kupakkal játszottam és naponta 1 db küldtem el. Csak azért irtam, hogy 82 100 kupakkal játszok, hogy vegyétek észre nem kell mindnennek bedőlni... Arra megy ki az egész, hogy akkor Te ne játsz. Pl. benyögöm, hogy holnap 6.00-8.00 -ig 200 db kupakkal játszok. Elre akedves foorumozó társak-) jézusom ekkor nincs esélyem inkább máskor küldöm -) olvassa kb 100-200 ember a forumot -) ennyivel kevesebben játszanak -) nagyobb esélyem van!
Úgyhogy játaszatok bátran!!!
ui: Én már egy 3-4 napja nem játszom. Örülök ennek a két telefonnak és hagyom, hogy mások is nyerjenek.
Úgyhogy hajrá sporttársak gyerünk nyerni!!!!
Úgyhogy játaszatok bátran!!!
ui: Én már egy 3-4 napja nem játszom. Örülök ennek a két telefonnak és hagyom, hogy mások is nyerjenek.
Úgyhogy hajrá sporttársak gyerünk nyerni!!!!
Mi van a hiányzó időszakokkal? Akkor nem nyert senki?
Tudom nem sok vízet zavar de ma legalább megtudom hogy híják és hová valósi FlyGuy
haverom internetezőbe van és naponta kb 40 gyülik össze neki és nem nagy netező 

szerintem ,csak a kupakokat szerzik vhonnan,tuti nem veszik meg a bótban a fél lityiseket,legalábbis ennyit nem! 

Nekem csak azt mondjátok meg mit csináltok ennyi colával !? És utána hol kezelnek !
Meg megkérdezhetem hogy honnan van ennyi!! Gondolom nem iszod meg!!
" alt="
">
" alt="
">kokika: és szoktál nyerni?
2 óránként
Én 82-100-al szoktam játszani óránként.
Kezdem beküldeni a kodjaim, minden 2 oras periodusra kb. 80-90 db-ot küldök, bar soknak tünik, mégis kevés ahhoz, hogy tutira nyerjek...
köszi!Így megvan!

http://www.pepsispiler.hu/winners.html