Kérdések és válaszok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 270 / 9336 oldal |
Köszönöm szépen!
tancsika
A játékhoz többen írtak már ajánló kódokat, ha tudsz, ezek valamelyikével regisztrálj, segítesz vele. A saját kódodat pedig a regisztráció után tudod meg, a "Barát meghívása" menüpont alatt (oldal közepe, Kiemelt kihívások, legelső blokk).
Ha nem akarsz keresgélni, és még nem regisztráltál, kezdd innen (ezt amúgy mindenkinek bátran ajánlom. Illetve köszönöm szépen!):
https://zoldeletrevalok.hu/regisztracio/?invite_t
oken=ZXCMUUEYM
A játékhoz többen írtak már ajánló kódokat, ha tudsz, ezek valamelyikével regisztrálj, segítesz vele. A saját kódodat pedig a regisztráció után tudod meg, a "Barát meghívása" menüpont alatt (oldal közepe, Kiemelt kihívások, legelső blokk).
Ha nem akarsz keresgélni, és még nem regisztráltál, kezdd innen (ezt amúgy mindenkinek bátran ajánlom. Illetve köszönöm szépen!):
https://zoldeletrevalok.hu/regisztracio/?invite_t
oken=ZXCMUUEYM
tancsika!
A kiemelt kihívásoknál rányomsz a barát meghívása-ra és kiírja a kódodat.
A kiemelt kihívásoknál rányomsz a barát meghívása-ra és kiírja a kódodat.
Szeretném megkérdezni, hogy a https://zoldeletrevalok.hu/ játékba regisztrációhoz szükséges ajánló kódhoz hogyan lehet hozzájutni?
Mati
Én sem tudok Globus blokkot feltölteni.
Én sem tudok Globus blokkot feltölteni.
Elég érdekösch, most már két "1. heti félmillás" nyertes vagyon fent a játék Alderaan (oldalán)...
Rita21 2024-04-03 :: 15:04
Chip-nál sztem azok napi nyertesek lesznek, nem heti 😉
Chip-nál sztem azok napi nyertesek lesznek, nem heti 😉
Vágási Feri 2024-04-03 :: 05:53
Chio első heti félmillát már elvitték...
Csak a jövő héttől érdemes töltögetni.
Chio első heti félmillát már elvitték...
Csak a jövő héttől érdemes töltögetni.
Köszi mindenkinek:-)
A válasz megvan!! Köszönöm Vágási Feri!
Sziasztok! A 7DAYS-s játékhoz milyen telefonszám formátumot kell megadni? Rengeteget próbáltam, de nem fogadja el. Köszönöm, ha tud valaki válaszolni! Szép napot!
hofi!
Április 9-ig bezárólag kell sorsolniuk és utána 14 napon belül értesítenek, szóval még sanszos, hogy nem is sorsoltak.
Április 9-ig bezárólag kell sorsolniuk és utána 14 napon belül értesítenek, szóval még sanszos, hogy nem is sorsoltak.
Szerintetek a Rossmann Ariel Lenor sorsolás meg volt már? Esetleg kapott valaki emailt a nyertességről? Már a reménykedés miatt kérdem csak…😁
7Days
A regisztráció nem eccerű...
A telefonszámhoz a 701234567 formátumot kell írni, az irányítószámhoz 5 számjegyet kér... Rakj elé egy nullát.
Csak ezt követően tudsz páHázatot feltölteni.
Persze nem volt minta a telefonszámhoz/irányítószámhoz. Találd ki...
A regisztráció nem eccerű...
A telefonszámhoz a 701234567 formátumot kell írni, az irányítószámhoz 5 számjegyet kér... Rakj elé egy nullát.
Csak ezt követően tudsz páHázatot feltölteni.
Persze nem volt minta a telefonszámhoz/irányítószámhoz. Találd ki...
Ti tudtok feltölteni blokkról fotót a Globus, Hellmann’s játékán?
írtam nekik, vissza került a Coccolino játék. technikai hiba volt
törpi-köszi, nálam is ez jelent meg
Tesco - P&G ! Mi tart olyan sokáig ,hogy csak május 14-én sorsol ?
A chiot már egy hete beírtam.
CC
**os szálloda??? Szééép...
De azt sem írták, hogy hány éjszakára lesz szállás.
Vagy csak a koncert, majd alszol és másnap jössz haza???
**os szálloda??? Szééép...
De azt sem írták, hogy hány éjszakára lesz szállás.
Vagy csak a koncert, majd alszol és másnap jössz haza???