Hello! Most a cba-ról van szó úgye? Számomra is érdekes valaki egy játékban többször nyer, de nem lehetetlen. Én is jártam így egyszer 2000 ben ahol aranyászokkal Sziget jegyet lehetett nyerni, és 100-ból kettőt nyertem. Most is egy fickó, a nescafé poharas játéknál kettő telefont nyert. Két ismerősöm, és én nyertünk 2003-ban, és 2004-ben is a cba játékain nem is egyszer, három négy hónaponta. Szendvicssütőt, koktélkészletet, Coca-colás táskát, kés készletet, dvd.... stb. Persze amióta ez az új játék megy azóta nem hallok a környezetemben egy nyertest sem. Én speciel bízok a cba-ban, de az tuti a borítékokat nem válogatják szét játék szerint. Nagyon sok idő lenne az, és kkor nem is tudom, hogy sorsolhatnak kihuzzák az első játék mondjuk kométa nyertesét, és véletlen piszke papíros keveredik a kezükbe, sebaj jó lesz ez is.....? Vagy nem tom, hogy van ez. De régebben olvastam egy fórumos nyert három mikrót. De korrektebb lenne, ha úgy lenne, mint sok játéknál, egy akciónál csak egyszer nyerhet. De én még bízok a cba-ban.... Ki tudja meddig.